Майски мами 2016-Тема 3

• 58 189
  • 496
  •   1
Отговори
# 120
  • На остров
А със собствен сухар ли правите попара ? Аз давам сутрин каша и малко ми се струва безмислено да пробвам попара ама то и аз не обичам.

АМини нека растат децата, дано леко избият зъбките

Ху мм точно заюото е повеч работа е против Mr. Green

# 121
Забравих да честитя рождения ден на момиченцата на Крики, да са здрави и все така борбени  Heart Eyes

# 122
Купила съм едни мини сухари от спелта и с тях. Мислила съм да направя и собствени, ама много занимавка, още нямам муза.

# 123
Отдавна не съм се включвала. Алекс вчера навърши 9 месеца и днес бяхме на консултация. Почти 10 килограма е и 71 см. Имам два зъба и докторката каза скоро да очакваме и другите два. Пълзи като войник на полигон, яде хартия, кабели, зарядни, телефони с голям апетит. hahaha Иначе се захранваме основно по ЗВБ т.е. яде си сам с ръце. И в 90% от времето сме на многократни пелени. И нашия тати беше против, ама никой не го пита. Whistling За сега предлагам само обяд и някой плод или коричка хляб когато ядем ние.

# 124
  • На остров
Амаирини  честита месечинка  bouquet  чудни мерки имате !Ще даваш съвети значи. Какви ползваш ? Аз поръчах един комплект със Смарт боттомс 8 броя AIO отделно поръчах бустерс, и конопени подложки, разни кърпи и стей дрй подложки. 3 фиттед на Лилла Ламб
1 въленени гащи на Дисана и 2 пул ковер на Ламб . Това за проба ако се справям ще поръчам още неща.

Тук сухар не съм виждала, но хляб много се харесва при нас.

Има ли при нас вегани да попитам ?

# 125
Големи сте ентусиастки с тези пелени  Laughing всичко звучи толкова сложно.
Амайрани чудесни мерки  Hug
Две в едно щом яде хляб попара може и с него да се прави. Аз не смея да давам защото в хляба има сол и захар, и въобще качеството му е съмнително.

# 126
Две в едно, какъв беше проблема, че отидохте на уролог?

# 127
Моите пелени са събирани от кол и въже дет се вика. Във фейсбук има група Пелени и гащички за многократна употреба. През деня съм основно с Всичко в едно, джобове и подложки с кавър. Нощно време понякога слагам еднократен, понякога бамбузел на тотботс с кавър. Всички са купувани от групата втора употреба.
Хляба си го правя аз. Вярно че слагам 1 1/2 ч.л сол и 2 с.л. захар на 900 грама хляб, но той яде по една коричка на ден. Попара не съм давала още.

# 128
  • На остров
Амаирани, а как ти се струва моята покупка, добре ли е като за начало ?
Карина когато ни правиха стандартният преглед в родилното преди да ни изпишат доктора каза, че единият тестис не е слезнал в джобчето си и прати директно направление за детски уролог. От специализираната детска болница ни писаха, че ще ни изпратят час за преглед когато детето навърши 6 м и сега ни дойде реда. Аз бях доста изненадана вчера, защото на консултацията още на един месец го преглеждаха и казаха, че всичко е наред, когато го къпем и ние виждаме, че е наред, но според детският урулог се движел повече от нужното. Та сега ще си чакаме часа за операция, която трябва да се извърши преди детето да навърши 1 г за най добри резултати, но тук се чака много и не знам дали ще ни дойде реда.

# 129
Две в едно Wink ти не си в България, нали? Тук има тестов пакет, който може да наемеш с всички системи и да видиш кое най-добре ще ти пасне. Виж дали няма и при вас такова нещо. Много е полезно. Иначе мисля, че добре си се ориентирала. На всяко бебе и майка им допадат различни системи. На мен вече ми трябва нещо, което се поставя бързо и мисля да сменям копчетата с велкро, че хич не седи мирен. Само се гоним за да му сложа памперса. Joy

# 130
  • На остров
И при нас има опции за наемане, ама аз реших, че искам да си купя. Ако всичко е наред ще купя още после. Ти по колко бройки нормално използваш на ден?

# 131
През деня ги сменям на 2-3 часа. Ако пропусне нещо и по-рано. Нощно време не сменям.

# 132
Привет и от мен  bouquet
Аз попара не мисля да давам скоро.. за мен са празни въглехидрати и не виждам полза да я давам. С най-добри чувства го казвам.. всеки може да прецени за себе си и детето си Simple Smile иначе преди две седмици пробвах да направя хляб от елда, но не ми се получи. Сега чакам пак да ми дойде музата.
Amairani, супер, че сте на ЗВБ. Ние сме на смесено захранване. А дала ли си му вече месо?
Две в едно, браво, че го учиш самичък да хапва. Мен цялата тази мацаница не ми се нрави Grinning пробвах няколко пъти, но не е за мен. Затова сега основните хранения ги давам аз под формата на пюре или супа, но между храненията му давам нещо, което му е удобно да го хване с ръце, за да се учи да се храни и той сам. Вече самичък яде банан, ябълка, круша..
Две в едно, аз съм вегетарианка, която избягва млечните продукти. Иначе ям доста мед Grinning какво те интересува относно веганството?

# 133
Момичета, когато давате храна да си взима само - ябълка, банан, круша- нарязани на малки парченца ли са, или банан го давате цял и детето само си отхапва?

# 134
Давала съм пилешко и заешко. И аз карам на смесено захранване. Не следвам сляпо ЗВБ или друг метод. Смесвам ЗВБ+педагогическо захранване+пюрета от време на време. Като превес към 90% е за ЗВБ. Ябълки, круши и банани е ял от плодовете. Давам ги цели, обелени. Така риска да отхапе по-голямо парче от ябълката е сведен до минимум. Той си чеше зъбите с тях и така си хапва бая.

Общи условия

Активация на акаунт