АМини нека растат децата, дано леко избият зъбките
Ху мм точно заюото е повеч работа е против
Иначе се захранваме основно по ЗВБ т.е. яде си сам с ръце. И в 90% от времето сме на многократни пелени. И нашия тати беше против, ама никой не го пита.
За сега предлагам само обяд и някой плод или коричка хляб когато ядем ние.
чудни мерки имате !Ще даваш съвети значи. Какви ползваш ? Аз поръчах един комплект със Смарт боттомс 8 броя AIO отделно поръчах бустерс, и конопени подложки, разни кърпи и стей дрй подложки. 3 фиттед на Лилла Ламб
ти не си в България, нали? Тук има тестов пакет, който може да наемеш с всички системи и да видиш кое най-добре ще ти пасне. Виж дали няма и при вас такова нещо. Много е полезно. Иначе мисля, че добре си се ориентирала. На всяко бебе и майка им допадат различни системи. На мен вече ми трябва нещо, което се поставя бързо и мисля да сменям копчетата с велкро, че хич не седи мирен. Само се гоним за да му сложа памперса.

иначе преди две седмици пробвах да направя хляб от елда, но не ми се получи. Сега чакам пак да ми дойде музата.
пробвах няколко пъти, но не е за мен. Затова сега основните хранения ги давам аз под формата на пюре или супа, но между храненията му давам нещо, което му е удобно да го хване с ръце, за да се учи да се храни и той сам. Вече самичък яде банан, ябълка, круша..
какво те интересува относно веганството? Препоръчани теми