Майски мами 2016-Тема 3

• 58 216
  • 496
  •   1
Отговори
# 345
Честит рожден ден на рождениците днес. Да са много здрави, усмихнати и умерено палави.  Hug bouquet

Момичета, някоя да има наблюдение и мнение за количка Chipollino Delta 2016?

# 346
Благодаря ви момичета  Hug
И от мен честита първа годинка на блиизначетата на Ради, най-вече здраве им пожелавам, успешна операция на Вени  Praynig

# 347
Отдавна не съм се включвала. Честит рожден ден на дечицата на Ради и Амини! Да са много здрави, щастливи и нека имат безгрижно детство!

# 348
Момичета, как минаха рождените дни? Имахте ли гости, как понесоха дечицата суматохата, ядоха ли торта? Grinning

# 349
Привет момичета, рождения ден мина в 3 дни  Mr. Green Много торти се изядоха, много нещо, но на тях не съм им давала.
Държаха се сравнително добре, според хората. Свекър ми малко ги плаши, особено девойката, но се надявам скоро този страх да се израсте.
Вчера подстригах младежа, че развяваше един перчем още от раждането, страшно много се промени  Grinning
Това е в общи линии при нас. Как са вашите дечица? Предполагам всички сте празнували активно защото темата опустя.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 16:02 от amini

# 350
Amini, вие голямо празнуване сте имали Simple Smile)) Честито още веднъж на годиначетата! Да са ти живи и здрави!
Моето момче дивее. Обикаля из къщи, вече доста по-стабилно ходи. Е, и пада много, разбира се.
Махнах сутрешното кърмене и вече сме на 4 хранения на ден. Тези от вас, които са на 4 хранения, какви количества давате? Логично ми се струва да го увелича до пропорционалното количество, спрямо тези, които бяха за 5 хранения на ден, нали?
Малкият много ме удря през лицето. Нещо между удряне и дране е. Посяга, сякаш иска да ме сграбчи, но причинява болка. И не само мен, но понеже аз съм основно с него... Казвам му "не" със сериозен тон и леко повишена интонация и му хващам ръчичките за малко, след което му показвам как да гали. Обаче не виждам ефект от тази тактика. Първите 2-3 пъти го плясках леко през ръчичките, но и това не помагаше изобщо, само се смееше, и реших да не го правя. Много искам да пресека този навик в зародиш. Някой има ли опит с подобно поведение?

# 351
Йордан днес става на 11 месеца и вече официално е християнче Heart Eyes церемонията мина много добре. Направо си седна в коритото, когато попът го потопи Grinning пролича си, че обича водата.
Ху, в такива ситуации аз се правя, че плача. Показвам му, че ме наранява и ми причинява болка. При нас действа.. дано и вие да имате успех.

# 352
  • На остров
Краставичка честито  bouquet !

# 353
Майски мами темичката бавно замира ,аз одавна не съм се включвала повече влизам в фб майски бебета.Но днес е специален ден за наз .Моята принцеса Криси стана на една годинка Heart Eyes Честито на всички рожденици bouquet

# 354
Генкова, честито ти пораснало  момиченце  Hug

А темата замря точно заради ФБ, тук сме една шепа народ вече, но то като никой не пише какво да коментираме.

# 355
Благодаря амини   Hug
Честито и на твойте бебчета ,но те не са вече бебета голями сме Heart Eyes
Да вярно ,че заради фб замира ще се опитаме да я побутаме повече .Лека вечер

# 356
  • На остров
Генкова честито на твоята принцеса !
Ние освен, че бяхме болни цала седмица днес сме на операция дано не ни върнат и всичко да мине добре.
Иначе си купих още една количка и я чакам да дойде  Sunglasses .
Хубав ден  bouquet

# 357
Здравейте, момичета!
Генкова, да сте живи и здрави!  Hug
Две в едно, стискам палци!  Praynig
Ние сме добре, и аз и малката майска бръмбарка.  Mr. Green Вълнувам се за рождения ден, този месец ми е любим и съм много положително настроена, булвално съм с розови очила.  Laughing Седмица след госпожицата и аз имам рожден ден... Crazy и това е покрай нас, готвим се за празниците.

# 358
Две в едно, толкова време я чакате тази операция, да минава и заминава. С упойка ли е? Всичко ще е наред  Hug
Все се каня да те питам, при вас за поставянето на ваксината за морбили искат ли да си въвела белтък?
Матахари, писали сме едновременно. Много празничен ще е май месец за вас  Grinning

# 359
  • На остров
Наистина е много хубав май Simple Smile.
Прецениха, че всичко е наред и няма смисъл да го оперират. Ще правим годишни контроли. Остана ни ставането в 4 и подготовката за операцията. Иначе операцията щеше да е с пълна упойка.
Не са ми казали нищо специално за ваксината за морбили и вероятно няма някакви специални изисквания.

Общи условия

Активация на акаунт