Майски мами 2016-Тема 3

• 58 215
  • 496
  •   1
Отговори
# 360
Няма изискяани за морбилито,и на нас като ни я сложиха,не са ни питали даже какво ядат

# 361
Благодаря ви момичета Hug Аз пък и дадох да опита от тортата  впрочем вече всичко и давам достатъчно съм я опазвала от всичко единствено риба още не смея да и давам.От четвъртия и месец минахме на ха мляко и се оказа че не е алергична ,лишавах я от много неща а се оказа излишно .Но все още и давам това мляко ,защото е свикнала и др не пие. И аз се притеснявам от тези ваксини сега имаме симфлорикса ,тя при миналите все се разболяваше .Морбилито на 13 м ли беше? Четох че много деца след нея са вдигали висока Т  ,след 10,15 тия ден.

# 362
  • На остров
А не се ли притеснявате от липса на ваксини? Иначе мен ме предупредиха, че дава до 2 седмици реакции морбилито.
Аз също давам всичко без зелени листни но моя юнак хич не е по яденето.

# 363
Аз
,разбира се че ще сложим ваксините .Страха от тези болести е по голям ,а и четох че има епидемия в момента от морбили.

# 364
Две в едно, той не е по яденето а виж как е пораснал, какво ли щеше да е ако обичаше да похапва  Laughing
А моята девойка като реши, че не и харесва стисва зъби и не отваря уста изобщо.
Аз отдавна давам риба, от готови пюрета, не от нашата, какво и е на рибата? И зелении давам, готови или домашни.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 22:21 от amini

# 365
То и моята е злоядна всичко насила и давам затова този месец не е качила нищо За рибата съм чувала след годинка че се дава ,но и аз съм купила на хип сьомга и незнам кога ще почна .Има ли проходили майски бебета ?Моята все още стъпва само на пръсти Rolling Eyesто аз и за зъбчетата казвах ,те тръгнаха всички на куп newsm78Та сигурно и с прохождането ще стане също

# 366
Здравейте, момичета! Генкова, честито за рожденичето, да ти е живо и здраво! И моето момче стана на годинка вчера Simple Smile Празнувахме в тесен кръг, но пак беше много емоционално. Бях му направила здравословна торта от бебешки бисквити, банани, авокадо, фурми и кокос. Хапна си, омаза се много Simple Smile))
Някой пита за проходили майски бебета(не мога да се върна през телефона да видя кой беше). Той проходи на Цветница (е, той е на 3-ти, почти априлче е:), на 11 и 6 дни. Вече ходи доста по-уверено вкъщи, но все още пада често и навън не смея да го пускам още сам, държа го за ръка.
Аз с храните май съм доста назад, като гледам как някои познати бебета на същата възраст вече са на готвено като за възрастни...Аз още правя пюрета. Иначе риба съм въвела от 2-3 месеца, хапва си я. Както и свинско, агнешко, заешко, пуешко, пилешко, телешко. Но нито зелении, нито белтък... Утре сме на преглед и ще видим как се движи.

# 367
Ху, честито и на вашия юнак  Hug Браво и за прохождането  Grinning

Аз въведох белтък, в листовката на ваксината за морбили пише, че не трябва да се поставя при тежка алергична реакция към белтък. Иначе и ние сме на пюрета, парчетата в храната са голям проблем  ooooh! Девойката като усети някое стиска устни, а младежът току се задавя и понякога и повръща  Sad

# 368
 И ние сме на пюрета .парчета не могат да преглътнат и повръщат даже понякога.иначе само риба не съм въвела,но тези пюрета а риба са доста едро смляни и не  ядат моите още .иначв хляб,бисквитки хапват като се разгождаме

# 369
Послидния път като отидох в аптеката накупих пюрета на хип за 8 м.по едно от вид, ужас, ами то много едро и твърдо някак стои, две съм дала до момента, изобщо не ги харесаха.

# 370
Две в едно, все забравям да те питам каква количка взехте Simple Smile дай да я видим и да оплакнем очи  Grinning

# 371
  • На остров
Амини последната ми придобивка е ето тази

Но в скоро време съм си харесала една

При нас след хубавото време днес пак е студ и прехвърча сняг.

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 11:47 от Две в едно ;)

# 372
Здравейте мами.
много бих се радвала , ако някоя от вас реши да споделя дневното меню на своето бебе ето тък
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=935389;topicrefid=19

# 373
Много хубави колички  Grinning Триколка ще взимаш ли?

# 374
Ето и моята госпожица стана на една година. Уж е само една година, а се чувствам така, сякаш винаги сме били заедно. Преди нея всичко избледня и животът ми се изпълни стс смисъл. Благодаря, че точно мен избра за своя майка, мило мое дете!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт