Майски мами 2016-Тема 3

• 58 214
  • 496
  •   1
Отговори
# 375
  • На остров
Да  Party

Матахари да ти е жива и здрава госпожицата  bouquet !

# 376
Матахари, колко хубаво си го казала  Hug

# 377
Матахари, да ти е живо и здраво момиченцето и от мен! Simple Smile

Момичета, давате ли сокове? Аз още не съм. Не че умишлено не съм, просто някак все забравям. По колко давате?Дали да започна с по-малки количества?
От бебешките ли купувате, или правите фреш?

Две в едно, как се движи твоето момче?
На последната консултация бяхме 10,500 Х 78 см. На височина този път не е мръднал Simple Smile

# 378
  • На остров
Ху другата седмица сме на ваксини и мерки.като го сравнявам с другите момченца на плуването е най дребничък.Предполагам ще е около 80 см.
Не давам сокове.

# 379
Две в едно, ама как дребен  Shocked Явно нацията е по-едра като цяло.
Ху, чудесни мерки  Heart Eyes
Утре ще ви кажа официални мерки, но не очаквам много, момата ни е все по-злояда, стиска уста и няма сила, която да я накара да яде ако не иска. По един час се храним с 110 гр манджа...
Сокове не давам, но аз и вода едва успявам да пробутам, но примират за АМ.

# 380
  • На остров
Ми аминини като гледам записките от баткото той енбил с над кило по твжък на същият ръст. Но за мен малчо си върви идеален.за яденето и ние сме така. Само след плуване може да изяде едно бурканче без протести. Вода почти не пие, но АМ да Simple Smile

# 381
И при нас храненето е голяма борба напоследък. Най-вече вечерята, последните две вечери му давах само АМ, за да не си ляга гладен. Не искаше да ми близне манджите. Днес успях със зор да го накарам да хапне половин доза. Отдавам го на зъбите.
Утре сме на нефролог да видим какво става с бъбречето, което вървеше по-малко от другото. Силно се надявам, че ще ни зарадва с добри новини.

# 382
Ху, стискам палци да е израстнат проблема с бъбречето  Praynig ще чакаме да споделиш.
Другата седмица ще сменим кухнята, ако и тук не се хареса на госпожицата ще готвя аз. Моите манджи засега ги ядат, но не са достатъчно разнообразни.
Последното им хранене е само АМ (240 мл с 8 м.л.сухо вещество), на другите 4 хранения давам твърда храна.

# 383
Здравейте, момичета!
Днес ходихме на нефролог. Едното бъбрече все още е със сантиметър по-малко от другото. Според лекаря, има голяма вероятност да остане по-малко. Успокои ни, че това не е проблем, защото важна е функционалността на бъбрека. За да се провери колко точно е, се прави специално изследване, но най-рано на 4-5 години. Общо взето, според него всичко е наред, просто вероятно детето ще е с един бъбрек малко по-малък от другия.
Аз започнах да давам по малко сок. Вчера дадох ябълка и морков - 50 мл, пи с голямо удоволствие. Днес пак му дадох 50 и ревна за още, та изпи цели 100. Де да се отнасяше с такъв мерак и към зеленчуковото пюре на обяд. Не пожела да го яде, та се наложи да го залъжа с един банан и четвърт авокадо.

# 384
Ху, дано си се успокоила поне малко и да е така както казва този лекар. На мен ми звучи логично, не виждам защо трябва да има симетрия. За храненето те разбирам... Аз като не искат манджата давам АМ, понякога и хляб, но винаги оставям леко гладни, за да ядат следващия път.

Ние днес бяхме на консултация, сложиха ни прословутата ваксина за морбили, дано да няма реакции. Мерки 9800/9400 и 76/75 в полза на младежа.

# 385
  • На остров
Амини много добре вървят децата  Hug да споделиш как ви понася ваксината, нас ни чака следващата сряда.

Ху и аз не виждам нищо стряскащо щом си функционира добре. На нас никой не ни е гледал бъбреците и други неща.

# 386
Две в едно в априлската тема коментират, че страничните реакции били от 7 до 10 ден, странно ми се вижда, но това май е така защото тази ваксина ако не се лъжа е жива и тогава вирусите се проявяват.

# 387
  • На остров
При нас дават до 14 дни за реакции от тази ваксина.

# 388
Ще имам предвид, педиатърката нищо не ни каза.

Да се похваля, че днес монтирахме новите столчета за кола, харесаха ги децата, много любопитно разглеждаха наоколо  Grinning

# 389
  • На остров
Оо супер, със здраве да се ползват  Simple Smile

Ние сме в голям екшън, че в понеделник започват голямо саниране вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт