Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 851
  • 959
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ооооооо, Янаааааа #Crazy Прати ми едно парченце Praynig

Акаша, аз от три дни си хапвам подобна супичка, ама вряла. Мнооого добре ми се отразява! В тоя студ осен горещо и люто, какво да яде човек?

Жаки, още около седмица. Като си говорим по вайбъра, все е по тениска и къси гащи гадината. Голяма изненада го чака на летището Twisted Evil

Стейси, аз съм обратното. Когато е далеч, нищо не му казвам за болести и злополуки, защото много се вкисва.

# 181
  • Бургас
Белинда и аз така. Обикновено децата се разболят като го няма, но му го съобщавам най-рано след като сме излезли от лекарският кабинет или направо като се върне

# 182
  • София
Белинда, не се надявай, щом сега е по тениска, пропуснал е големия "купон". То след седмица може и да позатопли, а дано, че на мен вече и мозъка ми е замръзнал. Продължава да вали в София.

# 183
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета!
Тук днес е порой, цял ден не сме мърдали от вкъщи с кучето  Mr. Green. И за минута не е спирало да вали. Но поне температурите са приемливи.

# 184
Изпуснах ви! Яна, честит рожден ден, да си много здрава и щастлива, тортата е УАУ Bowtie
Обожавам зимата като вали е така! Красиво ми е, изобщо не ми е мрънкащо, абсолютно задоволително ми е почистването, кеф. Сигурно усещането ми е подсилено от това, че най-накрая имам подписана отпуска. Е, има някои странични ефекти, ама е отпуска и ски цели 5 дни!

От вчера и аз съм на кетонка, ще видим какво ще докарам с тази диета, само такава не съм опитвала, но се надявам да има резултат, поне ям почти всичко любимо.
А досега правих упражнения за крака вкъщи, защото иначе ще се парализирам от един ден ски... сега съм Фики - нямам крака Joy
Джули,
Скрит текст:
кураж, много труден момент, скоро минах за съжаление през него, няма как да е леко, кураж и дано се възстанови бабата доколкото може, добре е че няма парализа, вероятно не е бил толкова силен инсулта, говорът ще се възстанови. Дано, стискам палци!

# 185
Върнах си един час назад БТВ, гледам "Истински истории "и мисля, че в епизода участва наша съфорумка- Wind, или поне адски прилича на нея, готина е и се справя добре.

# 186
  • Ямбол
Тя е да. В другата тема за оплаквания се хвалеше постоянно, че все е на снимки, а има някакъв проблем уж, но трябвало да го оправи, понеже е на СНИМКИ.
Не ги гледам тези измислените, точно заради дразнещия непрофесионализъм. Но в другата тема ми насочиха вниманието и хванах малко от епизода.

# 187
Аз я познах по усмивката, има разстояние между предните зъби, като Ванеса Паради. Не знаех че се занимава с телевизия. Аз зяпам всичко - Съдбите, Историите, ТЛС, всякакви риалити. В някои серии верно са мн зле актьорите:))

# 188
  • Ямбол
Едва ли се занимава с телевизия. Явила се е, одобри ли са я. Снимала се е, платили са. Евтино им излиза с аматьори.

# 189
  • Бургас
Съдби на кръстопът ми е ужасно. Както и София ден и нощ. БТВ не гледам и не им знам предаванията

# 190
  • София
Забравих да пиша на Джули, че й пожелавам кураж Hug Минах през това с баща ми миналата година на два пъти и за съжаление, от втория инсулт не успя да се възстанови Sad С тежка пареза е и почти постоянно е на легло Sad Бори се с всички сили, но става бавно, убийствено бавно, без никаква гаранция за успех...

# 191
Е, Софията даже и аз не мога да го изтрая:)

# 192
ЧРД, Янче, връщам се да видя тортата newsm59 bigdance2 newsm38

# 193
Дoбра вечер!
Яна, моля те, напиши рецептата за това съвършенство!
Джулка, кураж и от мен, но .... такъв е животът! Кажи как е Ени, похвали ни се! Ще ти олекне!  Hug

# 194
  • Пазете Гор
Тоя новият сняг не става за снежни човеци. Сух, пухкав и сипкав е като просена плява. Но пък е едрокристален, загледайте го, че утре-вдругиден един специален ефект ще изчезне. Сега блещука, сякаш из преспите са пръснати хиляди мънички диаманти.

Питали са ме - какво значи виното "да пуска искри". Ами ей това значи, казвам, да проблясва мимолетно също като тазвечершния сняг.

Джулия, момиче, знам от опит, че е много трудно, но тези неща в живота се случват, и почти всеки ги преминава. Ще имаш труден период, но всичко минава някога и някак. Важното е, казваше дядо, "хората да си отиват, както си им е редо, да нема пререждане". И те така.

Общи условия

Активация на акаунт