Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 756
  • 959
  •   1
Отговори
# 165
аз много се радвам на зимата  Heart Eyes
толкова да ме радва....
да, трудно е като човек има работа и трябва да ходи насам-натам,  но пак е супер

# 166
  • София
Навън е страшно красиво и страшно студено ooooh! Моят акумулатор половин час не можем да го свалим, нещо беше заял, голямо дърпане беше, голям зор. А мене от студа така ме заболя раната, усещам всеки шев newsm45 Ей, за нищо не ставам вече!

Захирчо, не се излагай, таханът е едно от най-вкусните неща на света. Обаче, убий ме, не си представям как ще направиш хляб от него newsm78 Да го сложиш като добавка - бива, но да заместиш брашното с него?!

# 167
Белинда,
ти що не се пазиш маааалко повече?
така де, що трябва да седиш и гледш сума ти време как вадят акумулатора? ooooh!

# 168
И на мен не ми харесва сусамовият тахан, горчи ми. Иначе хляб си става, ама на мен не ми харесва.
Белинда, за бой си!

# 169
  • София
Защото трябваше да светя с фенерчето, навън е пълен мрак, а приятелят ми не можеше да дойде преди 7, все пак ходи на работа и има две деца за прибиране Rolling Eyes

# 170
  • Sofia
Гена, благодаря за идеята за Декатлон, оттам обувки не съм вземала. Тези които ти похвали, се оказа, че са малък номер. Харесах едни, но пише, че не са за интензивна употреба, какво трябва да значи това newsm78
Ето ги: http://www.decathlon.bg/p/8367613_mzhki-obuvki-za-prekhodi-arpen … .html#/491-272-39
newsm78 хм, ами, не знам и аз...ама пък са водоустойчиви, би трябвало да не пропускат сняг...единствено,че са от някакъв плат. За тази цена предполагам,че ще са по-държаливи от други като Ранърс или Булдозер... Thinking

# 171
Аз няма нещо дето не обичам, та и сусамовия тахан обичам.Става прекрасен хляб с яйца и бакпулвер.На мен мн ми харесва, мажа си филийки и ми е мн кеф.Отивам да си хапна, че ме присетихте.
Захир, браво!Аз навъртях цяла седмица режимна вече.

# 172
Белинда, кога си идва мъжът ти, домъчня ми за теб, бременна, с двете деца и раната изобщо... Hug

Напазарувахме почти всичко нужно за заминаването, утре вадя куфарите и започвам да събирам.
В четвъртък ще пътуваме целия ден, до София, после до Пловдив, петък пак гости....няколко пъти казах че в събота заминаваме, но не им направи никакво впечатление и казаха, че идват. Сега, като ги видя само на обяд и вечерта не изляза, пак аз ще изляза крива и не знам си ква. Ами съжалявам, но вечерта преди 20 часа по самолети и летища, не съм настроена за гости и купони Crossing Arms

Янче, честит рожден ден на патерица! Да си здрава и щастлива bouquet

Джулка Hug

# 173
  • Euskal Herria
Момичета, много ви благодаря за честитките и пожеланията! Стократно да ви се връщат добрите думи!

Черпя виртуално (режимните да не отварят  Wink)
Скрит текст:

П.П. Отдавна й се канех на тази рецепта, най-после й дойде реда.

# 174
Не съм режимна, и вчера и днес във фирмата имаше рожденици и почерпка.

Утре го дават най-студено при нас, -18С.
Днес вървях до работа при -14С.

# 175
  • Варна
Чухме се сега с моя мъж. Утре сутринта ще проследи първо метео обстановката.
Ами при нас е виелица-сняг, ураган и лед.
Малко съжалих, че му споменах за мой здравословен проблем отпреди години, който пак настъпва. Ама така съм свикнала-има ли нещо, първо той научава. Ще отида на лекар бе, спокойно.

# 176
  • София
Янчеее и друг път съм виждала твои творения, но тортата ти е страхотна на вид. Много ти се получават ръчните " творби" във всяко отношение, трябва да намериш начин да изкарваш пари с таланта си  Heart Eyes
Нищичко не харесвам в тези студове, ветрове и снегове  Grinning

# 177
  • на Мелмак
Навън е страхотна приказка, прибрах ме се , кучето ни разходи, децата ни заведоха на пицария.
Сега с чаша вино гледаме готин филм,
Днес всички са доволни  Grinning

# 178
  • В Космоса
Току-що ядох зелева чорба с праз и лют червен пипер.  Mr. Green  Joy

# 179
Янааа, майстор си голям  Heart Eyes Да си жива и здрава да радваш близките си още мнооого години!

Общи условия

Активация на акаунт