Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 773
  • 959
  •   1
Отговори
# 525
Не навсякъде има кой да ти направи всичко от-до.
Не са им се срутили къщите или апартаментите на хората все пак. Simple Smile

# 526

А изпълнение на парче от различни изпълнители е кошмар, всеки се оправдава с предишния. И обикновено такива клиенти после се връщат да им се оправят кашите.

Ей тук съм много съгласна. Все някой не е разбрал каква е цялостната идея и не прави нещо както трябва, за да може следващия да си свърши работата и се почва едно мазало... Много държа един екип да ми прави нещата, особено отопление, ток, вода, осветление - да знае дясната ръка какво прави лявата.
newsm10 точно. Вземаш оферти от две - три фирми и преценяваш.

# 527
Силве, аз за това го запомних, че били използвани. Че кой вече се впечатлява от нови?

# 528
Белинда, здрава и щастлива да си! Лека бременност желая и здраво и неревливо бебе. Наздраве!

# 529
  • Euskal Herria
И като споменахте дизайнери, ремонт и обзавеждане - мнооого ме дразнят рекламите на Айко. Няма по-голям тъпизъм. Само заради тия реклами няма да купя нищо от тях.

# 530
Натопих си филтрите в гореща вода с Вениш, по съвет от тая тема.
Дръж ги 15 мин, не повече.

# 531
Мър, и аз ще чакам да споделиш резултат.

# 532
  • София
Пих едно вино, па ако ще да се разчуе  Flutter

Хора, от два дни май само с моите момчета ви занимавам, но просто не мога да се сдържа - познайте какъв се оказа подаръкът за рождения ми ден - книга със стихове за майката Heart Eyes Ама всякакви, от Вазов до съвременни поети и разни други мисли и сентенции, все свързани с майката. Е, колко и да съм дебил, разчувствах се много Blush Обичам ги тез тикви Heart Eyes

# 533
много разчустващо  Heart Eyes

# 534
  • на Мелмак
Честит Рожден ден  bouquet
Аз днес имах един интересен ден.
Но ми дойде /по -рано /, всичко ме боли сипах си малко вино и се хоризонтирам .

# 535
Белинда, здрава да си!
Откакто сме тук моите диванета не спират да реват. Един през друг, често и в дует. гръмнала съм. От днес каката е на градина, изкара 1 час там, ей, Богу, прекрасно е с едно дете, прекрасно! Чак не ми се тръгваше да я взимам. Whistling

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 23:19 от Лятo

# 536
  • Пазете Гор
Честит рожден ден, белинда. Браво на децата, душички! Те не знаят, ангелите, че мама докато е жива, ще се просълзява, виждайки тази книжка. Знам, че са постъпили трогателно, но в никакъв случай не е изненадващо - читав, чувствителен, свестен, умен и специален човек като теб няма как да възпита непрекрасни деца, нали така.

Поздравявам те с това, специално - днес вървеше по радиото в колата, точно докато чаках нещо срещу една акумулаторджийница, и се сетих за тебе.

Наздраве!

Горещ привърженик съм на "turnkey' строителните услуги. всичко от-до, на български казано. Казвам го от страната на бачкатора, но е по-добре и за клиента, и за проектанта, и за изпълнителя. Пари, отговорност, срокове - всикчо е оптимално. 

# 537
Белинда, честит ти РД, да си здрава и усмихната bouquet

# 538
ЧРД, Белинда, срамота, тъй по търлици да се изнижеш. Почвай с черпенето, хохо Joy

# 539
  • София
Ооооо, плюшчо с ушички kiss

Благодаря за поздравите на всички! И много обичам Би джийс Heart Eyes Наздраве, Куркума Hug

Общи условия

Активация на акаунт