Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 736
  • 959
  •   1
Отговори
# 630
Ховърбордите ги нищихме преди Коледа. Ще взема да поровя, писах и аз тогава.
Ей тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=950859.msg34028162;topicseen#msg34028162

# 631
Такова нещо не купувам аз, не виждам смисъл от него просто.
Ходих до библиотеката да копирам материали, че дипломна работа пиша, гръмна ми главата.
Сега чакам малката да се приберат с татко си и да започне веселбата.

# 632
  • София
Днеска съм полумъртва от умора Tired От 7 съм на крак, ей сегинка приседнах на диванчето. Смазах се! На всичкото отгоре не бях и яла от сутринта и сега буквално всмуках парче франзела с резен шунка, та ми  стана кофти на стомаха. Тъй е, като не дъвча ooooh!

Мисля да полежуркам и после да си направя една супа, ама няма да е вашата Laughing

Моите деца също обичат бяла пица, спагети карбонара също, въобще сметанови манджи харесват Peace Ховър-нещо си не бих купила никога. Не виждам абсолютно никакъв смисъл в играчка за навън, която не предполага никаква физическа активност - стоиш и се возиш. Има колелете, скейтове, тротинетки и пр. читави неща за игра навън. Таз чудесия на всичкото отгоре е и супер скъпа. Моят естествено имаше мерак да опита, покара на едно приятелче на морето, рече - става, ама не си заслужава парите Laughing Майчушко.

# 633
Белинда, Жаки, Сбъдваща, благодаря ви. Ролери, тротинетка, колело имаме. Дано успея да я убедя. И аз да питам за бялата пица- течна или заквасена сметана? Днес сме с хаштаг /мразя тази дума/ бели манджи  Mr. Green

# 634
  • Euskal Herria
Дами, петък вечер е, предлагам да сменим темата с нещо по-лежерно. Стига готвене, време е за купони  Mr. Green.

# 635
течна готварска сметана за пица/спагети/картофи със сметана

# 636
  • София
Течна, течна Peace

Янчо, ми дай тон де! Моето лежане прерасна в спане, почти час откарах, вие още сте на сметаната Laughing

# 637
Дами, петък вечер е, предлагам да сменим темата с нещо по-лежерно. Стига готвене, време е за купони  Mr. Green.
Даа, 2 салати направих, джолани сварихме и чакаме съседите за карти

# 638
  • Пловдив
У нас е некъф ужас. Зад гърба ми има нърф батъл. Значи 4-ма идиоти със слънчеви очила се стрелят с нърфове и наддават индиански крясъци. Котката се покри някъде, аз съм се свила на дивана и страдам.

# 639
Аз да питам тая бяла супа режимна ли е? Фиде няма да и слагам. Другите там неща...Щото аз съм много режимна!  bowuuЕдинственото ми прегрешение е едно мляко с ориз тази сутрин ама закъснявах за една среща, доста дълга, нямаше какво да се яде за закуска. Но от обяда направо си гладувам, седнахме днес в Ла тераса, Дъ мол ако някой знае тая закусвалня с претенции за ресторант. Ужасно малки порции, посредствена храна и цени като за ресторант.
Сега сме навън и се чудя дали да пробвам едно заведение БюфетЪ,някой ми го беше препоръчал.

Петъчна тема...  Grinning Аз за една се сещам само ама...

# 640
  • Euskal Herria
Петъчна тема...  Grinning Аз за една се сещам само ама...
Айде, давай я...  Joy

# 641
raja_nikol , на какво играте?
и ние се събираме от време на време за карти

нърф? жива да не бях  Laughing с огромна радост подарих няколко пушки и торба от ония оранжевите на следващата бодра смяна

# 642
  • Пловдив
нърф? жива да не бях  Laughing с огромна радост подарих няколко пушки и торба от ония оранжевите на следващата бодра смяна
Не се отказват. Имам нанайсе нърфа и периодично ми се налага да купувам още патрони.

# 643
Аз петъчно да кажа, че съм се обзавела с пневмония... Отидох ЛЛ да ме чуе  и да ми изпише нещо за сопола, то какво излезе. Не съм доволна хич, ама ще пазя леглото, че страх лозе пази...

# 644
Петък вечер ми е време за релакс след работната седмица. Сама съм, детето е при баща си, във фитнеса няма нищо интересно по това време, та обикновено се разплувам на дивана пред телевизора или с книжка. И гледам да лягам рано, че да мога да стана за спорт на другия ден.

Сметанови работи хич не обичам. Тежки са ми. И тая бялата супа никак не ме блазни.

Последните два дни жестоко прекалявам с яденето, чак ми става лошо. Имам нужда да разтоваря.

Щях да питат какво е нърф, но се сетих, че май и детето има отскоро.

Общи условия

Активация на акаунт