Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 856
  • 959
  •   1
Отговори
# 420
е то хубаво искат ти да им учиш децата, ма това е малко....как да кажа ... нечестно в известна степен
човек иска да покара и за собствено удоволствие, а не да отваря и затваря рало по цял ден и нон-стоп да дебне лети ли нещо оггоре

# 421
  • Пловдив
Много хора ми се чудят като кажа, че се опитвам поне 2-3 пъти на сезон да си зарежа децата и да се накарам. Най-голям кеф ми е в работен ден, защото тогава няма и много други по пистите. Размазвам се. Обаче два часа до Пампорово, после два часа обратно, зор.

# 422
Яна, за теб с удоволствие  Hug - красота, от всички снимки, които си ни показвала, за кулинарните шедьоври пък изобщо няма да коментирам  Crazy

# 423
Янче, защо да се шегуваш, нека се видим отстрани Simple Smile

# 424
Янтра, то приятелството си е приятелство, но сиренето...с пари, знаеш. Simple Smile
Отдавна съм се убедила, че това е правилната схема.

Трябва да изготвя едно предложение и не знам от къде да го подхвана.
И на негова база да направя едни оценъчни карти.

# 425

Трябва да изготвя едно предложение и не знам от къде да го подхвана.

Давай да помагаме  Peace

И за сиренето с пари съм напълно съгласна  Peace

Не обичам приятели, които гледат все с нещо да се възползват. Обикновено са едни и същи, просто така са си свикнали.

Съни, нямам нищо лошо към никой тук и ще стане много блудкаво  Laughing

Айде от мен да мине още една асоциация- Янтра, тавата и с пълнени чушки  Crazy, не знам преди колко години беше, но ето- помня я, значи много ме е впечатлила  Mr. Green Сега като ви опознавам повече би трябвало да сменя образа със ски, ама тях понеже не ги обичам си стоя на тавата  Wink

# 426
  • Пловдив
Ски не карам - за щастие на околните и на мен. Обаче гледах репортаж по телевизията, че една семейна карта за сезон варирала от 3 до 7 хиляди лева. Което буквално ме накара да се ококоря. Отделно даваха цени за неща, съпътстващи това удоволствие.
Това е така, цените са ужасни. Затова ходим на Узана. Там пистите са малки, ок за деца. Влек за мен 10лв, за дете 5лв Simple Smile Почти цялата ни екипировка е втора (трета, пета) ръка, а когато случайно нещо ново си купим - даже и тук разбирате Simple Smile Със семействата наоколо въртим детски екипи за ски Simple Smile

За ски уроците - децата се врътят, като се понаучат ходят при по-квалифицирани треньори. Аз даже за големия син съм стигнала да не мога вече да го уча, колкото можах го научих.

# 427
raja_nikol, служебно е. Simple Smile

В училището на дъщерята си учат с нормални часове. Гледах че коментирате по-напред в темата.

# 428
Добро си ми е момчето. От 15 до 18 не можех да го трая на моменти  Laughing  Как пък може всички лоши черти от баща си и от мен да е взел да му се не види. И добри е взел де. Сега още се чуди да ходи ли на бригада в щатите. По празниците си дойде за 5 дни с гаджето. Това което лятото не можах да разгледам заради очилата  Laughing Много добро и хубаво момиче се оказа. Обаче установих, че не е моето нещо да живеем задружно цялата фамилия в една къща.
Яна, моят рожден ден е малко след твоя, и затова сигурно трета година ще съм с торта като твоята.

# 429
Силве, щом от лятото досега е същото, значи е добро момичето  Wink

Моята пък още не знае какво ще учи, но знае, че ще ходи на бригада  Mr. Green Вчера ми се оплакваше, че и писнала тази ваканция, като лелка станала, дори Гала гледала днес  Joy Някаква репортерка разказвала за Флорида, това беше намек за мен, нали иска журналистика да учи   Confused

# 430
Силвия, сигурно си споменавала, но какво учи синът ти?

# 431
Противодействие на престъпността учи. Този семестър единия от предметите му е Екология  Laughing

# 432
Противодействие на престъпността учи. Този семестър единия от предметите му е Екология  Laughing

Интересно звучи. А реализация после?

# 433
След това магистратура право. Иска да спаси света.

# 434
  • Euskal Herria
Ееех, успокоих се, че не съм единствената коза в темата... така, де, козирог  Mr. Green.

Моите деца от съвсем малки знаеха с какво искат да се занимават. Оставих ги да направят изборите си, не съжалявам. Най-важното е с удоволствие да учат и работят, дори и да не е лека специалността им. Абсолютно самостоятелни са.

Общи условия

Активация на акаунт