Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 845
  • 959
  •   1
Отговори
# 435
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
След това магистратура право. Иска да спаси света.
И светът иска да бъде спасен. Ще му се отвори работа на момчето. Hug

# 436
нека спасяват света  Peace
кой ако не те

# 437
днес отделно се оказа някаква тотална лудница, обаче мен такова спокойствие ме е обзело...

Е, точно така съм и аз. Четири колежки сме в офиса, дето можем да се заместваме някоя като я няма. Едната е в отпуска, другата е болна от вчера, третата – от днес след обяд  ooooh!. Ясно ми е, че няма как да свърша работата на четирима души, затуй не се и опитвам и съм дзен.

Силви, нека да отиде детето на бригада в САЩ. Аз съм с много смесени чувства към САЩ. Никога не ми е било тръпка да ида (с изключение на Ню Йорк), но пътувам от време на време по работа и като цяло всъщност бях приятно изненадана. Дори и да не му хареса, смятам, че би било полезен опит.

# 438
  • София
След това магистратура право. Иска да спаси света.

Shocked И това ли има вече? С една година магистратура след бакалавърската степен се става юрист?

П.П. Момичета, навън е -1, направо пролет Grinning

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 17:13 от belinda

# 439
Да си кажа моето мнение за ските, което покрива и другите спортове.
Детето само при професионален треньор. Такива с клипчета и подобни З( извинявай Яна), но лично за мен е несериозно, да не кажа и опасно за здравето.
Съпруга ми кара ски от дете, и заради неправилни ски (преди 40-50 години кой гледа колко дълги са ските и колко високо е детето, пък и да гледа, то ски няма), е с две повредени капачки на колената.
А за ските е много важна стойката на тялото, с клипчета, няма как да стане.

Силве, аз съм за бригадата. Пътувам доста често с деца отиващи или връщащи се от бригада. Виждам ги как се учат да се справят в необичайна за тях среда.

Единственото, което знам за синът ми е, че не искам да става инженер. Той пък иска да се занимава професионално с тенис ( аз и с това не съм съгласна).

# 440
Белинда, честит рожден ден, момиче bouquet
Здрава, весела, щастлива, все така готина и лека бременност до финала.

Чета ви и се забавляеам много с вашите истории  hahaha

# 441
И аз знам, че не искам моите да стават счетоводители  Mr. Green

# 442
То всъщност какво искаме ние няма никакво значение.Важното е те какво искат.Не се меся аз, да си избират пътя сами.

# 443
  • Ямбол
Инженерните специалности са толкова много и толкова различни, че няма как да ги отрека всички. Даже сега се опитвам да накарам моето момче да опита в биотехнологии в Пловдив, което е инженерна специалност.
Нищо не налагам, нито отричам на децата, дори и да поискат да станат учители.

# 444
  • Пловдив
Titina - аз съм наемала и треньори. Няма вече в Бг едновремешните треньори и ски школи, постоянно един треньор с години да работи с теб. Качеството на наеманите е разнородно. Моите деца в момента нямат проблем, говорила съм с моя треньор, който е учил мен и е учил да бъде треньор по ски. Попреглежда ги по 2-3 пъти на сезон.

# 445
  • Euskal Herria
Относно желанията на родители и деца - ако детето ми иска нещо, има заложби, ще го подкрепя. Както вече писах, предпочитам с желание и удоволствие да учи и работи нещо, което то е избрало, отколкото да осъществява моите амбиции.
По времето, когато бях дете, беше много модно да се учи/овладява някакъв инструмент. И така майка ми реши да ме заведе при прочут професор - на уроци. Отидохме, говориха, той надраска нотната стълбица и каза следващия път да я свиря. Е, хубаво, ама аз тогава бях първи клас. Дето се вика, още буквите не знаех, какво остава за нотите. Следващото ми ходене беше второ и последно - накрещя се едно хубаво, че не съм знаела да свиря, почна да ме скубе. И аз бях до там. Цигулката четвъртинка още стои у дома. И се зарекох, че никога нито аз ще изпълнявам чужди амбиции, нито някога моите деца ще бъдат принудени.
Специалността на дъщеря ми например не е лека, но тя си я избра. Амбициозна е и успя да се докаже съвсем сама, далеч от нас. Синът ми също учи и работи това, което е искал.

# 446
И аз искам това за моите. Да бъдат щастливи и удовлетворени, да имат хъс, да си поставят цели. Нищо, че са блондинки  Mr. Green

# 447
  • Пловдив
И аз искам това за моите. Да бъдат щастливи и удовлетворени, да имат хъс, да си поставят цели. Нищо, че са блондинки  Mr. Green
Ако ще гледаш внуците мога да ти дам някой от моите. Пускаш в кошарата при моите и каквото си уловят.  Party

# 448
Хаха, Янтра, едната дъЛта за твоите  Wink Иначе ще гледам, обещавам  Peace Ама на ски няма да ги водя  Naughty, само на море

# 449
  • Euskal Herria
Ха, аз искам да гледам внуци, ама дали ще ми ги дават?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт