Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 810
  • 959
  •   1
Отговори
# 495
Жаки, предполагам, че е добра цената.
Толкова сме си калкулирали за ремонта на едно от жилищата ни ( цена на кв.м.) А не вкл. обзавеждане и уреди. И то е на замаска само.
Парите са калкулирани на среден клас материали, щото няма как да дам 200 лв за квадрат теракот например

# 496
А според мен не търсиш дизайнер на правилното мяст. В подфорум дом има поне три дизайнерски теми, едната е на Дивиана, тази на дизайнерите аматьори и изобщо там е мястото.

Тук иска приятелски съвет и ние си казахме мненията  Heart Eyes
Там веднъж ходих аз...не ми хареса толкова професионалния, претенциозен или прекалено ретро стил. Не се зарибих, странно, а си падам по това

# 497

Май за сина на Силвия си спомням, че под леглото му било пълно с използвани презервативи.
Как използвани, само патрондаши с нови😀

# 498
За проекти и обзавеждане си говорите....
Аз бих поръчала проект, издържан цветово, фунционалност и по разпределение... За мебели и джуфки не бих се доверила.  Peace
Не е като да не сме го правили... Собственият принос е мноооого важен. Чувстваш се като у дома си! Laughing
Права си, иначе си, като на хотел. Но за целта, Жакито, трябва да има ясна концепция, какво иска, като функционалност и  разпределение най - вече. Бих заложил първо на добрата изолация, дограми, отопление и климатизация. Перденца, възглавнички и джуфки продават в любимите ми магазини - Икеа и Джъмбо, в изобилие #Crazy

# 499
  • Euskal Herria
У нас перманентно сме в ремонт - имам предвид в България. Точно свършим с едно и захващаме друго. Но всичко е по наша идея, за някои неща сме викали майстори, други сами сме правили. Няма "няма", когато реша нещо - проекти, документация, разрешителни. И в момента правим много голямо преобразуване на къщата. Ако всичко се получи така, както сме го замислили, ще стане идеално.

# 500
Аз да ви разправям. Снощи моя благоверен си пуска новия сериал "Табу". Аз поглеждам, виждам Том Харди и викам "А, тоз няма да го гледам, малка му е пишката". Благоверният с изумление и ееееей такива очи Shocked #Crazy Shocked #Crazy ме поглежда и вика "Ти пък от къде знаеш?" и аз "От бг-мамма, разбира се".

Стига дееее, верно ли това, за Том Харди? Аз толкова го харесвам...

# 501
За тези пари не предлагат и кой знае какви марки уреди.
Предполагам е някоя прехвалена дизайнерка или студио...което не винаги е най-доброто което може да получи човек.
Жаки, ти съвсем никаква идея ли нямаш какво искаш? Ако наистина не обичаш да се занимаваш с такива неща, това явно ти е вариант.

# 502
само да спомена, че на Икеа ел.уреди имат 5 години гаранция  Peace
за друго не ми се коментира по дизайн и т.н

# 503
Икейските уреди са боклуци. Сименс, Бош или АЕГ. Може и Миле, но не базови модели. Жаки е жена с възможности, никва Икеа. Пусни скица на апартото, да помислим колективно тук.

# 504
Икейските уреди са боклуци. Сименс, Бош или АЕГ. Може и Миле, но не базови модели. Жаки е жена с възможности, никва Икеа. Пусни скица на апартото, да помислим колективно тук.
не е вярно, че са боклуци  Peace
като е с възможности да не ги намира парите на улицата??

# 505
Аз бих наела дизайнер, защото грам не ми се проучват 100 хил. подборности и не ми се избират 18 хил. неща. Искам само да ми предлагат и аз да казвам това да, това не. Ама няма. Още нямам концепция за къщата, само сто идеи. Но ние още сме далеч от замазката, та имам време да го избистря.

Да се похваля, справихме се като детегледачи. Взехме малката от градина и за 3 часа успяхме само веднъж да я разревем  Mr. Green Голяма забава падна, а котката тежко се барикадира в килера и чак сега излезе  Laughing

# 506
браво на Вас  Simple Smile
браво и на котката  Laughing

# 507
Янтра, аз се надявах да имаме тук някой, който работи това или е ползвал услуги подобни, да ме ориентира в цените. В интериорните теми си мислех, че пишат хора, които сами си правят нещата и разменят идеи. Аз във форума пиша и чета точно в три теми, даже в двете рядко, освен Клюкарника всичко ми е тъмна Индия:)

Сандо, сега като каза за разширяване да те питам- има прекарано водно подово отопление, настилката ще е полиран гранитогрес, но на едни огромни плочи 120/200 ли нещо такова, та има ли опасност да стане някакъв сакътлък, де се спука нещо от топлината? То ще се оставят по- големи фуги, ама знам ли.
От фирмата отскоро предлагат тази настилка и още не са монтирали, ще ползват друга фирма за поставяне.

Благодаря на всички за мненията и съветите, тук и на лични, знам си аз къде ще ми кажат всичко:)  Hug

Знам какво искам бе, как да не знам. Даже си казах идеите, но някой трябва да ги реализира и да не стане цигания.
Аз съм на мнение всеки да си прави това, от което разбира, а аз от дизайн хал хабер си нямам.
Жената беше изключителен професионалист, с два погледа даде решения на въпроси, които мислихме няколко седмици.
Пита ме къде какво искам, стила какъв да е, гама цветове, помисли и започна да ми показва. Второто показно почти се доближи с точност до нашето желание. Каза, че такъв стил мисли, че ми отива.

Можем да си платим само проекта и да търсим изпълнители на парче, но не съм сигурна дали ще е по- изгодно в крайна сметка. Ще помислим имаме два месеца да решим.

# 508
  • Пловдив
Аз да ви разправям. Снощи моя благоверен си пуска новия сериал "Табу". Аз поглеждам, виждам Том Харди и викам "А, тоз няма да го гледам, малка му е пишката". Благоверният с изумление и ееееей такива очи Shocked #Crazy Shocked #Crazy ме поглежда и вика "Ти пък от къде знаеш?" и аз "От бг-мамма, разбира се".

Стига дееее, верно ли това, за Том Харди? Аз толкова го харесвам...
Хахахаха, бе от къде да знам, показвахме си ги в "звездни компромати", чакай да видя дали не пазя някъде снимки.

# 509
  • Бургас
Направо пишете в гугъл Том Харди гол и готово

Общи условия

Активация на акаунт