Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 842
  • 959
  •   1
Отговори
# 660
Шанталче, точно за петъчна тема се заговори и ти цъфна Wink

# 661
Хехе, Шанталче, добре завърнала се, дорогая Hug
Само ти можеш да дадеш петъчен наклон на темата:)
Дано, дано не завали много утре и да литнем Praynig

Кате, не е режимна лещата, за Жаки е, много обича. Там намерих една, ама дребна и няма сваряване, не я хареса малката, та и носа едно пакетче. Сирене и кашкавал за нея също, а за мен мръвките:) За бащата нищо, само нерви:)))) Той ще си яде оризови нудъли и супи.

# 662
Така е,  Кате.  Simple Smile По забавленията съм аз, не че като всеки не бих могла да битовизвам и аз, но не обичам някак.
Жаки, приятно ми е да те видя Heart Eyes

# 663
  • Sofia
Че течната сметана и бялата супа са си баш петъчни, к'во се правите на свенливи и неразбрали  Laughing Whistling Wink.
Шанти, добре завърнала се!  Hug
Ла Ла Ленд или Бен Афлек, се чудя за утре вечер?  newsm78

# 664
Ла Ла Ленд или Бен Афлек, се чудя за утре вечер?  newsm78

Бен Афлек.

# 665
Петъчно ви е на вас, а аз тук се гърча! Пуби каза, че ще си дойде в 10 и аз поканих колеги. Тръгнаха си всички  към 8, остана един, който живее на един ...място и детето се прибра по-рано. Ние си седяхме на масата и си говорихме, няма нищо между нас, но погледът на пубера бе Crazy.

Не знам дали трябва да обяснявам или не  ooooh!.

# 666
  • Sofia
Петъчно ви е на вас, а аз тук се гърча! Пуби каза, че ще си дойде в 10 и аз поканих колеги. Тръгнаха си всички  към 8, остана един, който живее на един ...място и детето се прибра по-рано. Ние си седяхме на масата и си говорихме, няма нищо между нас, но погледът на пубера бе Crazy.

Mr. Green украсявай,украсявай,Даун...какво ще се обясняваш.Нека се надуе детето,каква 'арна и търсена майка има  Wink!
Бърдс, едвам мЪ нави  Mr. Green

# 667
Шанти, добре завърнала се.

Даун, какво да му обясняваш, не е толкова малък че за всеки разговор с мъж в дома си да му даваш обяснения.
Много ги покровителствате тези деца...няма да ви благодарят после, да си знаете.

# 668

Недей. Ако наистина ситуацията е била съвсем невинна, не виждам смисъл да влизаш в обяснителен режим. Питие и разговор с колега. Толкова.

# 669
Абсолютно невинна беше, ама така ме изгледа хлапето, че сега лоча вино, за да ми мине  Grinning. Ами да се научи на точност бе! Като каже, че ще си дойде в 7 си исва е десет, днес, на обратно.

Криво ми стана Sad. Никога не бих довела някой при детето си,  а така изглеждаше.

# 670
Даун, от кое има да ти става кофти? Разговоряла си с мъж, колега.
Или синът ти те смята за безполово същество?

Аз наистина не разбирам подобни притеснения у разведени родители...какво щяло да си помисли детето.

Някой ходил в Солун за повече дни?

# 671
Мира, и аз някак уж не ги разбирам, но не искам синът ми да ме вижда с мъж, който не ми е сериозен партньор. Знам, че е тъпо, но... Почувствах се гадно, а и горкият колега  Mr. Green. После тримата се смяхме на сиуацията, ама пак ми остана нагарчването.

# 672
Ша, здравей!  Hug

Алечка, душицо, как пневмония?? Да се оправяш бързо!!!
Жаки, така се смях с твойте пастърми и меса в багажа! Тук в София е меко времето, коренна разлика от преди ден-два, снег се стопи и е около -1°, което си е пролет. Стискам палци да нямате проблеми с полета. Качвай по някоя снимка да плакнем и ние окото...! Слънчево време и много прекрасно прекарване ти желая.

Аз съм била в Солун ама за два дни. Проятно за разходки...и любимото ми...ядене и пиене!

Айде да почваме петъчната тема...давам наклон!!!!  Crazy

# 673
Здрасти, Ша

Даун, и това ще мине, нищо кой знае какво не е станало  Laughing

Жаки, тез неща дето ги мъкнеш няма ли да се развалят  Rolling Eyes

# 674
  • Варна
Алечка, ии значи!  Hug
Шанталче, драго ми е!  Hug

Има ли петъчна тема или не?  Grinning
Даун, разбирам те! Но не се тревожи. Младежът ти е голям и разбиращ вече някои работи.   Grinning  Въпреки първоначалния поглед.

Общи условия

Активация на акаунт