Стара Загора - 76 тема

• 145 237
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
пък да не ви казвам в София като видяха кой е правил ЕЕГ-то на дъщеря ми каква беше реакцията .. мен лично би ме било срам, да се нарека лекар, ако колегите ми мислеха подобни неща за мен Peace
А мен завеждащата детско отделение в Стара Загора, Чакърова, ме убеждаваше да направим едно ЕЕГ при него, за да не сме правили в София, защото след 2 дена имахме час за там. И въпреки, че отидохме по спешност в болницата, изпратени от казанлъшкото спешно, освен едни лекарства да вливат на малката, друго нищо не направиха - това след 3 направени гърча за 24 часа.

Поради съмнения за същата диагноза, сме били и ние за "изследвания" в детско в МБАЛ"Киркович"-не ми се говори за там и за Чакърова..не си губете времето и средствата с Ст.Загора-няма специалисти в тази област.

От моя опит ви съветвам да отидете при някой от светилата в тази сфера: проф. Литвиненко /Божинова-София, или проф. Иванов-Пловдив (изключително съм доволна и впечатлена от този -първо човек и после- специалист!Препоръчвам го с две ръце!)
Ходили сме при Иванов и Божинова.

# 106
  • В къщурката на хълма на феите
при диагноза епилепсия да ви кажа доц. Димова също адски си я бива! ние ходим при нея и съм изключително доволна - верно чепата е жената и думите й с чингел ги вадиш, обаче като си достатъчно настоятелен се получават нещата, пък на мен не ми пречи Mr. Green

# 107
Ами тя е диспансерна в София за сега, при д-р Станчева. В Пловдив сме ходили при др. Пачева, но по друг въпрос.
Мецани, доц. Димова в кой град, София ли?
Похвалиха ми др. Сарайлиева - детски невролог(дано не бъркам името),май в Саното работи, но не съм ходила и нямам впечатления.

# 108
  • В къщурката на хълма на феите
Мецани, доц. Димова в кой град, София ли?
да, в неврохирургията на Ив. Рилски Peace

Похвалиха ми др. Сарайлиева
кой ти я похвали?! отидох точно веднъж при нея - бях в кабинета цифром и словом 3 астрономически часа, разказах историята на заболяването на детето от-до, отговорих на хиляди други въпроса .. на следващия ден се обадих за съвет как да действам, да се обърна ли към някого, да ходим в болница ли или каквото и да било друго, защото Ема направи гърч и не знаех на кого друг да се обадя .. първо жената ми каза, че изобщо няма представа коя съм и второ каза, че тя била диспансерен лекар и не можела да дава такива съвети .. повече няма да говоря за нея ..

# 109
Здpaвeйтe!
 Няĸoй мoжe ли дa cъдeйcтвa c инфopмaция и/или координати на магазини за цветя в Стара Загора с онлайн магазин? Иcĸaм дa изнeнaдaм няĸoгo в Cтapa Зaгopa пo cлyчaй рожден ден с букет цветя, който да бъде доставен на адрес. Благодаря предварително  bouquet

# 110
Здpaвeйтe!
 Няĸoй мoжe ли дa cъдeйcтвa c инфopмaция и/или координати на магазини за цветя в Стара Загора с онлайн магазин? Иcĸaм дa изнeнaдaм няĸoгo в Cтapa Зaгopa пo cлyчaй рожден ден с букет цветя, който да бъде доставен на адрес. Благодаря предварително  bouquet

https://www.facebook.com/gencheva.geri?hc_location=ufi

"089 916 4114
6000 Stara Zagora, Bulgaria
Социални мрежи
доставка AIM"

# 111
А някой знае ли магазинче за полускъпоценни камъни от типа на розов кварц, ахат и т.н?
В нета намирам само готови бижута Sad

# 112
А някой знае ли магазинче за полускъпоценни камъни от типа на розов кварц, ахат и т.н?
В нета намирам само готови бижута Sad

М Арт - имат магазин с/у Централна поща и друг в тунела на бившия Електродом.

# 113
Много благодаря  bouquet

# 114
Здpaвeйтe!

https://www.facebook.com/gencheva.geri?hc_location=ufi

"089 916 4114
6000 Stara Zagora, Bulgaria
Социални мрежи
доставка AIM"
Благодаря, MTVbouquet Не видях на страницата им във Фб координати към онлайн магазин, където мога да разгледам какво предлагат и как да поръчам, понеже не съм от Ст.Загора..  Rolling Eyes

# 115
huliganka, освен да им се обадите за да ви кажат сайт ако имат..друго не се сещам Thinking

# 116
huliganka, освен да им се обадите за да ви кажат сайт ако имат..друго не се сещам Thinking
Още веднъж благодаря!  bouquet

# 117
  • Стара Загора
Някой да знае къде мога да намеря пояс за бебе обаче. От онези които се слагат на вратлето  Simple Smile

# 118
Някой да знае къде мога да намеря пояс за бебе обаче. От онези които се слагат на вратлето  Simple Smile
В Джъмбо може би ще има. Ние взимахме миналата година от Бургаския джъмбо, ама беше където детето сяда в него и е като боди...може да има и такъв, какъвто търсите.

# 119
  • Стара Загора
О да , не се бях сетила, мерси! . Бебка е на 2 месеца искам да я пускам във ваната . И търся от тези за  най-мъничките

Общи условия

Активация на акаунт