Стара Загора - 76 тема

• 143 357
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
абсолютно за това се регистрирах! нещо странно ли ви се вижда? и явно нищо не разграничавате, щом не разбирате какво се опитах да ви обясня, но ваша си работа. щом 20лв ви се струват много ясно колко държите на себе си. иначе като седните на някоя кръчма сигурно ги изяждате за 1 вечер...ама така е, всеки си има приоритети

# 211
Много си е права assley! Салони в Стара Загора има за всеки джоб - пълно е с гаражи, в които работят фризьорки, изкарали едномесечен курс, работещи с най-евтините продукти.
За тези, които предпочитат професионализъм и лукс са точно салоните, от които вие недоволствате. Там се плащат високи наеми, оборудването струва десетки хиляди левове, използват се професионални продукти на водещи фирми, не са в сивия сектор /т.е. плащат си данъци и осигуровки/.Отделно самите фризьори постоянно посещават семинари и обучения. Това струва пари! Е, как да е 10 лв подстригването?!
Ако имате финансова възможност и желаете професионално обслужване – посещавате хубав салон, ако ли не – гаражчето.
Чудя се има ли салони (не гаражчета), където фризьор би се съгласил да подстригва неизмита коса?!

# 212
  • В къщурката на хълма на феите
Оооо боже що заблуден народ има .. важно е задапаратното устройство, а не украсата .. тва е все едно да ми твърдите, че високия наем и скъпото оборудване са в състояние да направят от горила фризьор от висока класа .. Айде моля ви се, от коя планета падате точно и кого се опитвате да заблудите?
Хера моля те сложи край на тая рекламна кампания, моля ..

# 213
Нищо не се рекламира. Който не желае да му измият косата преди подстрижка, просто да не посещава салони, в които се предлагат тези „екстри”.
Не мисля, че съм заблудена, затова че предпочитам по-качествени продукти и държа на хигиената. Фризьорите с висока класа едва ли ще си позволят да не измият коса преди подстригване и да работят за жълти стотинки. Не ги мислете, имат си достатъчно клиенти... Whistling

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 21:38 от dilara35

# 214
  • тук и там
Става въпрос за елементарно възпитание.Някой пита нещо конкретно-отговаря се конкретно,за да бъдеш в помощ на питащия  до колкото е възможно.Никой не иска мнение-според теб кой какво може да си позволи,къде да отиде ,може ли да различава добър салон от лош такъв и т.н.Аз си имам определени изисквания-ходя там,където до голяма степен се доближават услугите до моите изискавания-но акъл не давам на останалите къде да ходят,защото съм голяма“разбирачка"..Сега нека кажа че аз ходя във така наречен "луксозен" салон.Доволна съм от фризьорката.Ако тя се премести в гараж,бих отишла и в гараж-в края на краищата -косата ми е по-важна от така наречената луксозна обстановка.Имам забележки и за този салон-нищо че се води луксозен.Защото госпожата която записва часовете и изготвя графика,си позволи да коментира със фризьорката ,па макар и тихо и със половин уста -клиентката със която разговаряше по телефона.Това е недопустимо,между другото-и дори и във най-мизерният салон във тази част на Европа,във която съм аз- не биха могли да си  позволят да направят това пред друг клиент!Та за това говоря.Предполагам,че имате отношение към фризьорството като професия,вероятно дори го практикувате..Но,извинете-курсовете нямат общо със  доброто възпитание и умението да знаеш кога е удачно да замълчиш,вместо да изказваш мнение и да даваш непоискани съвети!Да не говорим за пълната липса на такт,коментирайки финансовите възможности или липсата на такива!Та ако някоя от вас работи във "луксозен" салон,би се получил интересен парадокс..Хора без ни най-малка идея за такт и отношение към останалите,предлагат иначе "класно" и "луксозно" обслужване.За "душевна хигиена " не сте ли чували? ooooh!

# 215
Аз не разбирам на какво реагирате толкова бурно. Фризьорките са прави. Един приличен салон с комфортна обстановка е нормално да иска по-висока цена от гараж.
Веднъж заведох дъщеря ми да я подстрижат в един гараж, исках на черта и за мое изумление жената просто я изкръцка с едно движение от дясно на ляво и после подравни и това беше чертата. За 5лв толкова  Sunglasses
Нямаше какво да вдигам скандал, просто виждах, че жената не знае как да го направи и толкова може.

Естествено, разбирам разочарованието да сте се настроили за една сума, а да ви поискат друга, но това може да се случи най-много един път и на втория вече се уговаряте предварително какви процедури влизат в цената, кои вървят заедно (примерно не може подстригване без измиване и сешоар) и какво ще се очаква да платите накрая. Няма как всеки път да ви изненадват.
Мен винаги са ме питали дали искам сешоар, който иначе е отделно от цената на подстрижката, но ако кажа, че не искам, са ме пуснали да изляза с напълно мокра коса. Малко грубо, но за другия път да си знам, че ще трябва да предвидя и сешоар към подстрижката.

# 216
  • тук и там
Цитат
Препоръчайте ми добър фризьор някъде в централна част на града.
Искам цена на подстрижка около 10-тина лв, и да знае че 2 см е 2см, не 2 метра...
Искам и да спрат  да ми завръзват ръцете да плащам за услуги, които НЕ съм искала  разни сешоарчета, изправяния и най- накрая 30 лв...  #Cussing out При положение, че съм запазила час да се подстрижа.
Аз-заради това.Жената е написала какви са нейните изисквания..Като не можеш да помогнеш,най-доброто което можеш да направиш е да си замълчиш,не да го пращаш...на къра Mr. Green

# 217
Е, не е точно така. Всеки е свободен да коментира проблема от какъвто го влече ъгъл.
Все пак можеше с малко по-любезен тон да си обясни гледната точка, но пък стилът на изразяване е визитна картичка.

# 218
Никой никого не праща „на къра”. Явно говорим на различни езици... Това, което искам да обясня, е че когато влезеш в луксозен салон и те обслужва професионалист, използващ качествени професионални продукти, няма как да очакваш цена 10 лв.
Професионалистът знае, че  добрата подстрижка се постига при мокра коса.
 А и навсякъде си има ценоразписи. Влизаш, виждаш – ако не те удовлетворява, си излизаш.
Съжалявам, ако съм обидила някой...  Peace

# 219
  • Стара Загора
Аз се връщам много доволна от салона, който посетих днес! Питаха ме учтиво за всичко, което искам. Наистина съм очарована за тази ниска цена!  И естествено бях попитана дали искам да ми измият косата първо.
Не знам защо оставих впечатление в хората, че ходя с мазна и мръсна коса да се подстригвам  Laughing Въпреки, че подстрижката беше с включено измиване, аз си измих косата преди това, просто ползвам специфична козметика в момента, и не искам да ми се "обърква" графика на косата. Другото, което е за мен е много неприятно изживяване някой да втрива ръце в скалпа ми, аз не мога да го понасям за мен е ужасно неприятно и гадно. Има хора, които не обичат да им се пипа главата, знам как звучи но е факт.
Юна, както уточних много ясно, не съм се оплакала от извършената услуга, даже както можеш да прочетеш съм написала, че са уникални фризьори. Недоволна съм от това, че искаш 1, а плащаш за още неща. И не, не ми е приятно да се пазаря предварително, плащам си каквото кажат, защото ако ги попитам какво и защо  може и седенето на стола да са таксували.  Но повече няма как да се върна, макар че съм го правила и съм съжалявала пак заради крайната стойност.
Не е толкова въпроса дали ще дадеш 10 или 30 лв, въпроса е като седнеш да знаеш колко ще платиш. Не да те "изненадат" накрая.
А относно професионалните продукти, виждала съм в салони луксозни и прекрасни, където така тайно си бъркат боите от хората, тубички изстискана боя Арома в коша  Whistling
Както и да е... момичета наистина останах много доволна днес от фризьорката. Надявам се и за напред да е така, и дано драмата с търсене на фризьори да е приключила.

# 220
  • тук и там
Юна,според мен е тъпо да се регистрираш само заради това,както са направили въпросните потребителки Peace.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 22:42 от Kaisia

# 221
Скрит текст:
Става въпрос за елементарно възпитание.Някой пита нещо конкретно-отговаря се конкретно,за да бъдеш в помощ на питащия  до колкото е възможно.Никой не иска мнение-според теб кой какво може да си позволи,къде да отиде ,може ли да различава добър салон от лош такъв и т.н.Аз си имам определени изисквания-ходя там,където до голяма степен се доближават услугите до моите изискавания-но акъл не давам на останалите къде да ходят,защото съм голяма“разбирачка"..Сега нека кажа че аз ходя във така наречен "луксозен" салон.Доволна съм от фризьорката.Ако тя се премести в гараж,бих отишла и в гараж-в края на краищата -косата ми е по-важна от така наречената луксозна обстановка.Имам забележки и за този салон-нищо че се води луксозен.Защото госпожата която записва часовете и изготвя графика,си позволи да коментира със фризьорката ,па макар и тихо и със половин уста -клиентката със която разговаряше по телефона.Това е недопустимо,между другото-и дори и във най-мизерният салон във тази част на Европа,във която съм аз- не биха могли да си  позволят да направят това пред друг клиент!Та за това говоря.Предполагам,че имате отношение към фризьорството като професия,вероятно дори го практикувате..Но,извинете-курсовете нямат общо със  доброто възпитание и умението да знаеш кога е удачно да замълчиш,вместо да изказваш мнение и да даваш непоискани съвети!Да не говорим за пълната липса на такт,коментирайки финансовите възможности или липсата на такива!Та ако някоя от вас работи във "луксозен" салон,би се получил интересен парадокс..Хора без ни най-малка идея за такт и отношение към останалите,предлагат иначе "класно" и "луксозно" обслужване.За "душевна хигиена " не сте ли чували? ooooh!

+1

Скрит текст:
Оооо боже що заблуден народ има .. важно е задапаратното устройство, а не украсата .. тва е все едно да ми твърдите, че високия наем и скъпото оборудване са в състояние да направят от горила фризьор от висока класа .. Айде моля ви се, от коя планета падате точно и кого се опитвате да заблудите?
Хера моля те сложи край на тая рекламна кампания, моля ..
+1

Няма да допълвам, че спора никога няма да приключи

# 222
Никой никого не праща „на къра”. Явно говорим на различни езици... Това, което искам да обясня, е че когато влезеш в луксозен салон и те обслужва професионалист, използващ качествени професионални продукти, няма как да очакваш цена 10 лв.
Професионалистът знае, че  добрата подстрижка се постига при мокра коса.
 А и навсякъде си има ценоразписи. Влизаш, виждаш – ако не те удовлетворява, си излизаш.
Съжалявам, ако съм обидила някой...  Peace

Ако имаш "лизнато" на две челни места като мен, знаеш ли на какво приличам, като ме подстрижат на мокро "кадърни фризьорки". Ако не знаеш да ти кажа "ЛИЗНАТ" бритон само на сухо, защото резултата е потресаващ. Ходила съм в луксозен салон, където едва ли не ми обясняваха, как аз да се държа с тях, все едно не аз съм клиента. И накрая от едната страна косата ми беше по-дълга с 3 пръста. Разбирам,  че си фризьорка завършила, може би някоя гимназия /извода е защото не харесваш курсовете, впрочем и аз не ги одобрявам/, но нека всеки си има мнение - аз си харесвам фризьорката, а не салона.

# 223
  • Стара Загора
Напълно съм съгласна, аз почти винаги ходя с изкъпана коса на фризьор, мокра коса се постига и с пръскане, няма нужда да се минава и през шампоан, колкото и специален да е той. Какви са тези толкова качествени професионални продукти и за какво са, златни са ножиците или какво? Това е услуга и единственият най-важен е извършващият я! Точно както една медицинска сестра като ти взима кръв не усещаш нищо, а след друга може да ти посинее половината ръка, а пък иглата все тая каква е! Май защитничките на високите цени се оказаха в позиция гузен негонен бяга...

# 224
 Защитничките се отказаха да обясняват някои неща, на хора, които явно "хал хабер" си нямат за какво става въпрос и с това приключвам коментара си, мили дами.

Общи условия

Активация на акаунт