Стара Загора - 76 тема

• 142 881
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • On the sea
Аз така или иначе не съм здравно осигурена 🙄

# 406
Трябва ми по принцип за профилактичен преглед, защото моята гинеколожка ми каза, че имам поликистозни яйчници, пих лекарства около 8 месеца, имах и снимка (това не беше в България) и като се прибрах ходих тук при Янев май беше, профилактично, а той ме убеди, че нищо ми няма, че са ми излъгали и т.н. Четох и много негативни коментари за него, та искам и друг да ви прегледа . Този Иванов къде до го търся, някой ако има телефон. Благодаря предварително.

За поликистозни яйчници Ви препоръчвам специалист, който е по репродуктивна медицина. Бузалов не е добър избор...на моя приятелка със същата диагноза, без никакви изследвания ѝ даваше противозачатъчни по метода "проба-грешка". Едва когато отиде в Пловдив в специализирана клиника, и ѝ направиха подробни изсл. на хормоните и дозираха правилно, се получиха нещата.
Принципно е необходим гинеколог-ендокринолог. В СЗ не ми е известно да има такъв..

# 407
  • On the sea
Аз не съм пила противозачатъчни, пих други, като яцяло симптомите ми изчезнаха, не съм напълнявала и т.н. просто профилактично някой да ме види и да потвърди мнението на Янев, той поне техниката му е хубава.

# 408
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате добър гримьор за сватбен грим в Стара Загора?

# 409
Някой скоро да е лежал в Тракия парк с дете? Нещо доплаща ли се?

# 410
Здравейте, бъдещи мами от Стара Загора!
Тъй като ми е първа бременност в 9 г. с. и не намерих актуална тема, искам да ви попитам в кой месец сте, кой ви води бременността, доволни ли сте от избора си и изобщо как се чувствате? Аз съм при д-р Иван Иванов, чувам много добри мнения за него, но тъй като само веднъж съм ходила до сега(предстои ми в четвъртък втория преглед) и не съм си изградила все още мнение. Някои от вас ходят ли при него?

# 411
Аз до сега бях пациентка на Янев доволна съм.Знам че Бузалов и Иванов са добри доктори?!Дайте и ваше мнение!

# 412
  • Стара Загора
Бузалов е прекрасен, ходих 1 година преди да забременея , следене на бременност и сега продължавам да ходя при него. (Имам и 1 лапароскопия и серклаж при него ) Чудесен , безупречен ЛЕКАР

Иванов също знам,че е много добър , те са един екип със Бузалов , но аз малко съм със смесени чувства, тъй като ходих 1 път при него по ЗК да се запиша за следене на Б ... и много ме разочарова .

Момичета препоръчайте ми фризьор за прическа? Grinning

# 413
  • В къщурката на хълма на феите
Надя от салон Бруклин или Радост от салон Мистик - двете са много добри ..

# 414
  • Стара Загора
Аз до сега бях пациентка на Янев доволна съм.Знам че Бузалов и Иванов са добри доктори?!Дайте и ваше мнение!
Моята бременност я води Иванов, и после раждах в Тракия и той пак се падна на смяна, много съм доволна! Изключително много внимание получих от него.

# 415
  • Стара Загора
Надя от салон Бруклин или Радост от салон Мистик - двете са много добри ..
Ако е Mystic Style салона не го препоръчвам за непушачи, щяха да ме уморят докато бях бременна. Joy

# 416
Пушат в салона ли?! Flushed

Аз съм пушач, но ако някой ми дими, докато ми правят прическата, повече няма да стъпя там.

# 417
  • Стара Загора
Пушат в салона ли?! Flushed

Аз съм пушач, но ако някой ми дими, докато ми правят прическата, повече няма да стъпя там.
Ами препоръчаха ми го, и отивам аз да си запазя час, отварям врата една димна завеса ме удря, вътре две дами пуфтят цигари на затворени врати, аз се разкашлях, просълзих се и побегнах навън. Grinning

# 418
  • В къщурката на хълма на феите
сериозно?? никога не ми се е случвало подобно нещо ..

# 419
  • Стара Загора
Благодаря момичета ще потърся координати.

Сериозно ли за фасовете Е*аси Grinning

Общи условия

Активация на акаунт