Десети клас 2018/19

• 111 377
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
официално от 15 или 16г. може да се работи, моичкият се запознал с някакви девойки на по 16г., работещи в аквапарка и  каза, че догодина искал и той

# 166
  • Пловдив
16 навършени

# 167
Jolie21, стигнала е до нашия клас все пак, но са били най-много 3-4 майки. Не знам подробности. Но това, което пишеш, е притеснително. Аз се надявах, че има шанс да се отървем от нея, не че правим опити. Явно ще ни мъчи до 12 клас. Остава да се надяваме да се пенсионира, но не знам на колко години е.

# 168
  • София
rally, браво на момчето ти!
Да си купи учебниците със собствени пари - много е отговорен Simple Smile
Ех, напомни ми за моите селски лета. Но сега няма вече село, където да идем Sad На село имаше кайсиева градина и много деца работехме там през лятото (някои по цял месец, други - за ден-два, кой както иска).
Интересно предложение даваш, благодаря Simple Smile
Но моят човек не познава гъбите, а за билкобране около София ми се вижда малко сложно с логистиката. Нужна е компания, а и предполагам, че за да се изкара нещо от билки, ще трябва да се мъкнат чували из градския транспорт Laughing. Иначе аз си бера билки, но сромни количества за лична употреба.

# 169
Последна сериозна седмица. До следващия понеделник трябва да бъдат оформени.
rally, браво на момчето ти!
Да си купи учебниците със собствени пари - много е отговорен Simple Smile
Браво и от мен! При нас такова нещо няма да се случи! Младежът ще работи при дядо си, но всичко се влага в колелото. Ще се опитам да се наложа да си остави малко пари за морето.

# 170
  • Варна
Как ще се оценява НВО-то по чужд език със скала или получените точки по 6 и се дели на общия?

# 171
  • Пловдив
Как ще се оценява НВО-то по чужд език със скала или получените точки по 6 и се дели на общия?
Миналата година имаше скала за приравняване.

# 172
  • Варна
Миналата година имаше скала за приравняване.
Потърсих,но намерих само за 2015г ,,Общият брой на точките е 80, като по една точка се дава за верен отговор на всеки от първите 60 въпроса, а максималният брой точки за писменото изразяване със свободен текст по поставен въпрос е 20 точки.
Скалата за оценяване отново е познатата: 50% от максималния възможен брой точки (40) е за тройка. Точките се приравняват към оценка по формулата: (брой получени точки х 6)/(максималния брой точки).'''

# 173
  • Майничка
Извинете, че се включвам, прехвърлиха ми питането на лични. Същата схема е и за тази година. Има си критерии за оценяване и на текста по елементи, така че няма възможност за мърдане повече от 1-2 точки.

# 174
  • у дома
Една приятелка,която е учителка по АЕ ми каза,че випуска на децата ни е последния,който държи НВО по език в 8 клас...Следващите випуски ще държат НВО в 10 клас.

Моето го мързи ,ама много го мързи-в понеделник им е устния по АЕ-всички училища ли държат устен,че нещо не съм в час  newsm78 Иначе по всичко е оформен и след понеделника просто се чудя какво ще правят в училище...

# 175
  • Бургас
моичкият нищо не споменава за устен,  иначе тотално са запразнили при нас още от тази седмица

# 176
  • София
В нашето училище ще имат и устен.

Светле, интересна информация за НВО-то след този випуск. Може би е по-добре да бъде в 10-ти клас.

# 177
  • у дома
моичкият нищо не споменава за устен,  иначе тотално са запразнили при нас още от тази седмица
Joy Joy Joy Ти да не помисли,че аз съм разбрала от моето-съвсем случайно от друго дете  Twisted Evil
Имат си зададени и теми и вчера като яхнах метлата направи набързо 5 от тях -има от зададените теми,които хич не ми се струват толкова лесни,ако не си седнал предварително да нахвърляш и да помислиш какво да говориш,ама на кой му пука  #2gunfire Знаел си,втория срок имал само шестици-това било само една текуща оценка и да не е шест пак щял да си има отличен-на което вече супер избеснях , защото мен не ме интересува ,че ще има отличен,а ме интересува,че не учи -оплаках ви се и благородно завиждам на тези,на които са им се паднали съвестни и отговорни деца...И не е до възпитание,защото моето до преди година и половина си беше даже много съвестно и отговорно-оплаках се  Hug

Аз си мислех,че устен има само в ЕГ,не и в математическите и затова ви питам.

# 178
  • София
Аха, свестни и отговорни геймъри.

# 179
При нас са почти оформени. Очакваме матурата да мине и "ваканция здравей" . В нашето училище няма да има устен изпит.

Общи условия

Активация на акаунт