Десети клас 2018/19

• 111 352
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Успех и от мен!
При моя младеж няма да има часове днес, само НВО. Доколкото разбрах, изпитът продължава 3 часа.

# 196
  • София
Благодаря много! Дано са концентрирани децата! Peace

# 197
  • Под гъбата
Успех и от мен на всички деца! За нас остава да чакаме тестовете да ги качат на страницата на МОН.

# 198
  • Чукарландия
Успех на всички дечица! Hug
И моя син каза, че днес освен НВО няма да имат други часове. Даже след изпита щели да ходят да се почерпят! Wink

# 199
  • София
Верно ли ще е до 1 следобед Shocked Shocked Shocked. НВОто по английски отнема около 20-30 минути, какво ще правят после? Кога имат право да излязат?

# 200
  • Пловдив
Верно ли ще е до 1 следобед Shocked Shocked Shocked. НВОто по английски отнема около 20-30 минути, какво ще правят после? Кога имат право да излязат?

20-30 мин със съчинението ли?  newsm78
Имат 3 текста за слушане, 3 текста за четене с разбиране, 60 въпроса без съчинението, аз лично не виждам как ще се справят за 20-30 мин.
3 часа е времето за НВО.

# 201
  • София

За АК това НВО е от лесните изпити и обикновено са им прекалено много 3-те часа.

# 202
  • Пловдив

За АК това НВО е от лесните изпити и обикновено са им прекалено много 3-те часа.

Ама времето не е определяно само за АК, а за всички профилирани и професионални гимназии, както и за всички езици.
И пак не вярвам, че в АК някой може да се справи с всичко за 30 мин.  Peace

# 203
  • София
А кой проверява тези НВО-та по езика и кога и къде се появяват резултатите?

30 минути са нереално време. Принтвах някакво примерно преди време, заедно с писането и лисънинга със сигурност отнемат поне час и половина-два.

# 204
  • София
Ей, има телепатия, има. Вижте какво ми е писал младежът в 11.40:
Цитат
"значи приключих с изпита.
И трябва да чакам до два".

# 205
  • София
Според мен за АК този изпит наистина ще е много по-лесен, отколкото за АГ-тата. Причината е, че в АК започват от ниво B1, а АГ завършват на ниво B1 8-ми клас. Обучението по английски е несравнимо. Изпитът в езиковата си част не е никак лек и предполага речников запас, който няма как да се набави от учебниците, по които учат в АГ. Но всеки с неговата си скорост... Това е.

Не е възможно за 30 минути да се направи изпита, иска си технологично време.  Peace

# 206
  • София
Ако са започнали реално в 10, значи е приключил за около час и половина.

# 207
  • у дома
Успех на децата, да покажат колко са научили! При нас няма да има устен, а дали ще е решаваща оценката - на фона на камарата оценки през цялата година - едва ли.

И при нас ще си е просто една текуща оценка...

# 208
Спомняте ли си миналата година по това време какви вълнения бяха. Сега мога да кажа, че сме доволни от избора, който направи детето.
Вярвам, че днес всички са се справили добре. Още една седмица и ще си пожелаем весела ваканция! Sunglasses

# 209
  • България, София
А кой проверява тези НВО-та по езика и кога и къде се появяват резултатите?
При нас учителите по английски заедно с тези по информатика обработват резултатите от тестовете. Съчиненията ги проверяват учителите на горните класове. Не знам дали се публикуват някъде.

Общи условия

Активация на акаунт