Четвърти клас - 2

• 71 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Точно поради това, че децата си имат своя логика, този вид оценяване за мен е абсолютно неадекватно. Никаква информация, за това какво наистина е научило детето, не носят тези тестове. Нищо не проверяват и никакви изводи не могат да се направят. Айде, по математика могат да видят до колко са усвоили бакалските сметки, по БЕЛ дали поне са се научили да четат и пишат за 4 години, ама човеците... там е дупка.
По-лошото е, че в този си вид вредят на децата. На едни, защото са по-притеснителни и се стресират ненужно, при други, като моя син, затвърждават една висока самооценка, тип "нали ти казвах, че знам всичко" и самозаблудата, че всичко е много лесно, изкарването е на шестици е лесна работа, тъй че "що да си давам много зор".

# 631
Точно поради това, че децата си имат своя логика, този вид оценяване за мен е абсолютно неадекватно. Никаква информация, за това какво наистина е научило детето, не носят тези тестове. Нищо не проверяват и никакви изводи не могат да се направят. Айде, по математика могат да видят до колко са усвоили бакалските сметки, по БЕЛ дали поне са се научили да четат и пишат за 4 години, ама човеците... там е дупка.
По-лошото е, че в този си вид вредят на децата. На едни, защото са по-притеснителни и се стресират ненужно, при други, като моя син, затвърждават една висока самооценка, тип "нали ти казвах, че знам всичко" и самозаблудата, че всичко е много лесно, изкарването е на шестици е лесна работа, тъй че "що да си давам много зор".
Абсолютно съм съгласна.

# 632
Moмичета, какво стана с децата, които са се обосновали, защо Косето е надменно ?  Получиха ли си точките ?

Гледаме вече към ваканцията. Вчера ме пита - Аз какво имам да правя? и беше учуден на отговора ми "Нищо, излизай навън!"

Днес малко ще попреговорят английския, изходящо по него и кеееф.. Остава да решава само задачи за ОМТ.

# 633
кеееф.. Остава да решава само задачи за ОМТ.
Ма то това нищо работа бе  Joy
ОМТ е много трудно и за малко време  Simple Smile И аз искам да минава вече и да се знае какво що

# 634
  • Бургас
Колко е времето за ОМТ? Не е ли 3 часа или бъркам?

# 635
Moмичета, какво стана с децата, които са се обосновали, защо Косето е надменно ?  Получиха ли си точките ?
Няма ред за обосноваване на това, какво е косето. И никой не се е обосновавал писмено, а само устно на мама Simple Smile).
Не, точките са ни 19, защото Косето не е надменно.

# 636
  • София
Нито за надменното косе са си получили точките, нито са получили точки, ако са пропуснали "фактът", че косето лъже, нито ако са написали, че искат косето да им приятел, защото за него семейството е на първо място...

# 637
кеееф.. Остава да решава само задачи за ОМТ.
Ма то това нищо работа бе  Joy
ОМТ е много трудно и за малко време  Simple Smile И аз искам да минава вече и да се знае какво що

Така де, но на фона на домашни, задачи от школа и тн, и тн.. си е направо кееф ..
ОМТ - първата част е за 60 мин, там е ясно, че масово няма да са стигнали до 20-та задача , последните 1-2 редовно ги прави извън времето
Вторият модул е 2 часа, след като вече са предали първи. Там вече е по-спокоен да мисли и разписва.
Happy,  ние не се  трогваме изобщо  Mr. Green

# 638
  • Велико Търново
И моята дъщеря има 19 т., заради Косето Босето Wink По математика и ЧО няма нито една грешка, а по природа написала, че дългите крака и клюна на щъркела се използват срещу неприятели ooooh!

# 639
  • софия
Моя син ми сервира ново 20 че бил си объркал номера и казвал на матурите че е 11, а не 10 номер и сега взех да се филмирам newsm78
19 точки по БЕЛ заради надменното Косе и 19 по ЧП заради размножаващите се жаби

# 640
здр от къде получихте информация за резултатите от тестовете на външното оценяване?
Благодаря предварително!

# 641
здр от къде получихте информация за резултатите от тестовете на външното оценяване?
Благодаря предварително!
От класните ръководители.

# 642
Моя син ми сервира ново 20 че бил си объркал номера и казвал на матурите че е 11, а не 10 номер и сега взех да се филмирам newsm78
19 точки по БЕЛ заради надменното Косе и 19 по ЧП заради размножаващите се жаби

Името си нали е написал правилно  Mr. Green  Оценката дори и друг да я вписва в протокола ще я впишат на Иван Иванов, не на 10-ти или 11-ти номер

# 643
  • София
Даже и не знаех, че е трябвало да си пишат номерата Simple Smile

# 644
Нашите не си знаят резултатите още, проверявали са след това, коментирали са, но не и резултати.
Не би ли трябвало навсякъде да е еднакво  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт