Четвърти клас - 2

• 71 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Нашите не си знаят резултатите още, проверявали са след това, коментирали са, но не и резултати.
Не би ли трябвало навсякъде да е еднакво  newsm78

При нас е същото. Казали са им, че резултатите от всички матури ще им ги съобщят на 23.05.

# 646
Изглежда практиката навсякъде е различна, резултатите са публикувани на сайта на училището - за 19 СОУ "Елин Пелин", София, става дума. Току що видях и тези по математика.

# 647
И нашите не си знаят още резултатите. Преди малко, много радостен, ми заяви, че нямало да имат изходни нива. Днес са върнали учебника по ЧО. По принцип класната им ги събира така на части към края на учебната година.

# 648
Е, то остава и изходни да имат, нали НВО си е един вид такова  newsm78
Нашите ще имат по английски само.

# 649
  • София
Е, то остава и изходни да имат, нали НВО си е един вид такова  newsm78
Нашите ще имат по английски само.
Ела да видиш Simple Smile Преди матурите имаха изходни по бел и математика и по едно текущо контролно по ЧО и ЧП. А и изходно по английски имаха. Това миналата седмица. Днес имаха изходно по ЧО, а утре е по ЧП. Освен това за утре имат домашно подробен преразказ и няклко страници със задачи по математика сип, а днес са правили и писмена работа по развитие на речта - съчинение...С оценки разбира се Simple Smile

# 650
  • Бургас
bubcheto15, вашите здраво учат.  Simple Smile
Около нас навсякъде са го дали на уволние вече.  Laughing

# 651
При нас вчера е било изходното по англ., веднага след матурата. Утре е по математика и ЧО, а на 23-ти - по БЕЛ и ЧП...
А са ги оформили вчера последния час! Какви са сега тия изходни?!?

# 652
Нова са направили репортаж за Косето и НВО:
https://nova.bg/news/view/2017/05/16/182375/%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D … 0%B5%D0%BB%D0%B8/

# 653
Да, хубаво е че са го направили, ето учителите са наясно с простотията на МОН, но самият МОН...никаква реакция...

# 654
  • София
Здравейте!
И в училището на сина ми вече се знаят точките от всички матури. Моят е много доволен - има по 20 т. на всички, без БЕЛ. Там се е объркал, както и много други дечица - за Косето Босето.
Мислех си, че заради НВО няма да правят изходни нива, освен по английски език. Да, ама не. В четвъртък, за почивка между двете матури от мин. седмица - хоп 2 изходни, а днес - още две. За утре им е останало последното по БЕЛ.
Изтощиха се децата, играе им се, но ще трябва да издържат още малко. Simple Smile

# 655
Аз не мога да разбера откъде накъде някой трябва да стандартизира критериите, по които едно дете следва да си избира приятели. Може пък да не искам да имам умни и работливи приятели, може да предпочитам да са забавни, за да ми е весело, или да са глупави, че моят интелект да изпъква край тях. Това да не е задача по математика, че вярното решение да е само едно.

# 656
Стандартизирано е според последните два реда от приказката просто, т.нар. поука...много набързо написан тест. Това е. По принцип е смешно, но иначе си е жалко. Не знам дали отговаря или  противоречи на идеята на "четене с разбиране". Иска се да се действа по ключовите думи в края на текста, а не да се разсъждава Simple Smile

# 657
Хора, къде писахте как се пресмятат точките към 6-то балната система newsm78ю
Нашите са със 19 и 19 по ЧО, 20 и 19 по ЧП, 19 и 17 по БЕЛ и 18 и 19 по мат. Не знам още какви са им грешките Rolling Eyes

# 658
  • София
Някой запознат ли е със скалите за превръщане от точки в оценки на НВО
Това е от сайта на МОН през 2012г., но нямам идея дали нещо не се е променило:

СКАЛА ЗА ПРИРАВНЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕСТОВЕТЕ ЗА ВЪНШНОТО ОЦЕНЯВАНЕ В ІV КЛАС
КЪМ ШЕСТОБАЛНАТА СИСТЕМА НА ОЦЕНЯВАНЕ

от 0 до 6 точки - слаб 2,00

7 точки - среден 3,00
8 точки - среден 3,25
9 точки - добър 3,50
10 точки - добър 3,75

11 точки - добър 4
12 точки - добър 4,25
13 точки - много добър 4,50
14 точки - много добър 4,75

15 точки - много добър 5,00
16 точки - много добър 5,25
17 точки - отличен 5,50
18 точки - отличен, 5,75

19 точки - отличен 6,00
20 точки - отличен 6,00

# 659
Много благодаря  Hug Значи все пак отлично са се представили децата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт