Четвърти клас - 2

• 71 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Моето дете днес също беше на НВО "Човекът и обществото". ......
На въпрос номер  "18. .............. моето е отговорило с "Черноморско крайбрежие".......
Признали са му отговора и има 19 точки, по МАТ 20, БЕЛ 19 и ЧП 19

# 661
И моята госпожица добре се е справила - 19 точки по ЧП и математика, 20 по ЧО и български. Сега ще си почиват децата четири дни. Simple Smile

# 662
Днес са им казали точките. Интересно ми стана за ЧО. Имал 19 точки. Беше си донесъл листче с отговорите след ъестовете и аз му намерих 3 грешки. Та, не знам кое как са проверявали. За БЕЛ беше писал, че косето е надменно. Има 20 точки, но не ми е показвал листче с отговори, така че може и за различни неща да сме си говорили като обсъждахме, уж, теста.

# 663
  • София
А нашата госпожа казала, че знае резултатите, но няма да им ги каже преди другата седмица  Shocked И понеже дребното няма да е на училище във вторник, а може и в петък, ще ги разберем като ги видим в свидетелството, сигурно  #Cussing out
Не, че има някакво, кой знае какво значение, но е дразнещо, а и децата се вълнуват и притесняват. Close

# 664
  • Бургас
И на нашите са им казали резултатите днес.
БЕЛ 20 т.
ЧО 19 т.
ЧП 19 т.
МАТ 17 т.
Разочарован е малко от резултата по математика. Беше сигурен че всичко му е вярно, защото задачите били лесни. Но той по принцип винаги на елементарни неща допуска грешки, защото бърза и ги подценява.  Simple Smile

# 665
  • София
А нашата госпожа казала, че знае резултатите, но няма да им ги каже преди другата седмица  Shocked И понеже дребното няма да е на училище във вторник, а може и в петък, ще ги разберем като ги видим в свидетелството, сигурно  #Cussing out
Не, че има някакво, кой знае какво значение, но е дразнещо, а и децата се вълнуват и притесняват. Close

И нашата каза, че не можело да ги съобщят преди 23.05.  Shocked  На мен ми каза онзи ден резултата по БЕЛ, защото ѝ се обадих по друг повод и тя още не знаела, че не трябва. Моят също няма да е на училище до 30.05, а и класната е в отпуск, та не знам кога и кой ще им ги каже.

# 666
здравейте, и ние си знаем точките. по всичко 20, по ЧО 17.

Само че не мога да преценя - спрямо нивото на класа - дали всичките деца са отличници, или нашият се отличава.
При вас как е?

за Питагор - вярно ли е, че всички се проверяват централно в София, и преди 26-ти няма да има яснота?

Embarassed Hug Hug

# 667

за Питагор - вярно ли е, че всички се проверяват централно в София, и преди 26-ти няма да има яснота?
В Русе имаше резултати още на следващия ден.

# 668
Да бе, вярно, и аз видях, но забравих.
Еми, нашите пак лъжат, като всеки път.
Какво се учидвам?!

# 669
  • у дома

Embarassed Hug Hug

При нас награждаването на Питагор е в понеделник -22 май,не сме в София.
Госпожата е казала на децата,които са следобяд на занималня по колко точки имат на НВО,но моето не посещава занималня и съответно ще научи чак във вторник.

# 670
В интерет мернах неофициално, че резултати от Питагор за София ще има след 29 май
Между другото Питагор май не беше лошо състезание

# 671
Ще видим като завършат училище, но май по-голямата част ще са отличници. Само за едно дете от класа, синът ми каза, че имало 3 по математика.
Класният на малкия (2ри клас) отсега ни предупреди, че при него нямало да се получи обичайната ситуация в 4ти клас- всички да са отличници.

# 672
  • София
Ще видим като завършат училище, но май по-голямата част ще са отличници. Само за едно дете от класа, синът ми каза, че имало 3 по математика.
Класният на малкия (2ри клас) отсега ни предупреди, че при него нямало да се получи обичайната ситуация в 4ти клас- всички да са отличници.
При нас пък обичайната ситуация е в другата крайност - няма отличници  Laughing С голямата баданарка ги минава всеки път. Накрая на тази година вече за 1 грешка на тест им сваляше направо 1 единица...

# 673
Миналата година имахме 5 пълни отличници от 30 деца в класа. Моята много се беше притеснила, че госпожата казала нейното име последно.  Laughing Тази година ще видим.

# 674
  • Бургас
При нас също не са само отличници. Миналата година сина ми завърши с две петици за годината, по БЕЛ и АЕ. Каза, че имало и доста деца с четворки в удостоверенията.
Надявам се оценките да се обективни, а не изкуствено завишени, за да показват (фалшиво) високо ниво.

Общи условия

Активация на акаунт