Четвърти клас - 2

• 71 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Къде ще качат въпросния тест?

# 436
  • София
Късмет и от мен на всички! Simple Smile
Моят син вчера каза, че имали късмет - щяла да им диктува тяхната госпожа. Дано! Те поне са и свикнаи на нея  Praynig

много странно. нашата класна каза, че изобщо няма право да е в стаята, камо ли тя да им диктува.
при нас децата се разделят в две стаи, за да са сами на чин и диктовката се прави от външен учител.

# 437
Късмет и от мен на всички! Simple Smile
Моят син вчера каза, че имали късмет - щяла да им диктува тяхната госпожа. Дано! Те поне са и свикнаи на нея  Praynig

много странно. нашата класна каза, че изобщо няма право да е в стаята, камо ли тя да им диктува.
при нас децата се разделят в две стаи, за да са сами на чин и диктовката се прави от външен учител.

И при нас е така  Peace

# 438
Моя не съм го чувала, едва ли ще звънне
Каквото такова
Да са живи и здрави само

# 439
Изобщо не беше притеснен тази сутрин, по-скоро отегчен - брои си вече дните до ваканцията и хич не му е до училище. Надявам се да се е концентрирал достатъчно. Говорех му да не се отпуска последните седмици, а той човекът бил абсолютно уверен, че ще си изкара шестици и щял да ме "садне" (това от sad, в последно време все така си приказват, въпреки моите протести). Не знам защо си мисли, че ще ми е тъжно, ако изкара шестици. Контрирах го, да внимава, че да не вземе той да се "садне" неприятно, ама така че после цяло лято допълнително да трябва да си "садне" на дупето и да доучва. Абе пуберски истории вилнеят вече с пълна сила вкъщи.

# 440
Нашите хич не се бяха притеснили, голямо спокойствие са  Mr. Green
Още не са се обадили да кажат как е минало, че госпожата ги е задържала за репетиция за завършването  Rolling Eyes
Я да ви питам как стои въпроса с кандидатстване в МГ - гледам, че се подават документи от завършен основен курс, но те задължително ли се дават или трябва да ги искам от директора на нашето училище? Защото ние сме в средно, а не в основно учлище и се предполага, че  ще продлжат там, а нашия директор не е очарован от идеята някой да се мести или да кандидатства и на друго място  Rolling Eyes Мисълта ми е - може ли да си подадем документи на двете места без да трябва специално да ходя да искам нещо от сегашното училище? Още повече , че не е сигурно, че ще ни приемат в МГ Rolling Eyes

# 441
Качват ги на сайта на министерството. Предишния път след 12 или 12.30 някъде се появиха.

# 442
  • София
И нашият младеж сподели, че тяхната госпожа ще си им диктува, защото и били свикнали и иначе можело да се притеснят.

# 443
Я да ви питам как стои въпроса с кандидатстване в МГ - гледам, че се подават документи от завършен основен курс, но те задължително ли се дават или трябва да ги искам от директора на нашето училище? Защото ние сме в средно, а не в основно учлище и се предполага, че  ще продлжат там, а нашия директор не е очарован от идеята някой да се мести или да кандидатства и на друго място  Rolling Eyes Мисълта ми е - може ли да си подадем документи на двете места без да трябва специално да ходя да искам нещо от сегашното училище? Още повече , че не е сигурно, че ще ни приемат в МГ Rolling Eyes
Всяко дете в края на учебната година получава Удостоверение за завършен 4 клас, независимо ще кандидатства или не. Както миналата година са Ви дали такова удостоверение, така и тази ще Ви дадат.
Кандидатства се с копие от този документ, а не с оригинала.

# 444
Успех на всички дечица днес!
При нас нямаше особени вълнения , по-скоро се вълнува и брои дните до предстоящата ваканция Simple Smile
Иначе и в нашето училище днес са си с редовни часове.

# 445
  • софия
Моля някой, ако види качен теста да го сподели Praynig

# 446
  • София
Ето го теста по БЕЛ:
http://mon.bg/?h=downloadFile&fileId=11607

# 447
# 448
  • София
Много благодаря на Бубчето! bouquet
Моята девойка каза, че било много лесно, но де да видим резултатите накрая... Mr. Green

# 449
  • Бургас
Много благодаря на Бубчето! bouquet
Моята девойка каза, че било много лесно, но де да видим резултатите накрая... Mr. Green

Моя и той. Ама след тези думи обикновено очаквам мацаница.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт