След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 825
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Хайде, да ни е честит фрагът! Що пък да имаме две серийки за свят, с щастливи и обичащи се дефмери?!
Е, аз затова гледах да не съм с големи очаквания, за да не съм разочарована, пък и си я познаваме Мерич. Досега все ни подвеждаше. Но не сме видяли серията, може пък да ни хареса много.

Йо ще се досети къде е отишла Дефне, ще отиде във вилата, всичко ще и разкаже и ще се изясни ситуацията.
Тъй, тъй, няма начин да не сме доволни! Серията сигурно ще е три часа и половина, за да се вмъкнат всичките работи, дето трябва да се случат.
Съгласна съм и 4 часова серия да гледам. Точно това си мислех, че искам последните серии да са по-дълги, поне от това малко да компенсират Laughing Mr. Green
Иначе сериозно ни мятат с тази Еда - нямало да забрави никога онази нощ, за нея била началото. Искат да си помислим, че е нещо свързано с онези бамбини от Рим сигурно  Joy Joy

# 76
  • Още у мъглата ...
на руски

— Омер,милый.К сожалению,я не могу приехать в Стамбул.Но ты не расстраивайся,хорошо?Я никогда не забуду ту ночь.Для меня та ночь была не концом,а одним началом/некая Эда/
— Алло!С кем я говорю?/Дефне/
— Я Эда
— Любимая!Дефне!...Исо.Где Дефне?/Омер/
— Не могу сказать,потому что не хочу,чтобы ты знал/Исо/
— Где она сейчас?/Синан/
— Ушла/Омер/
— В кого пошла,интересно?/Синан/
— Умная мышка пойдет и спрячется в постели кошки/Шюкрю/
— Минуточку..Что он сказал,уходя?Кошка,сказал..мышка/Омер/

Лелееее, ама как няма да кипне Дефнето, нощ ... никога няма да забрави ... начало ... и т.н. А то това ще излезе някоя, която е спасил вероятно в онази нощ с гонката Whistling Joy  Joy То затова не се гледа в лаптопите и фончета на севгилитата Joy Joy Joy

# 77
А това много ми хареса " Умната мишка ходи да се крие в леглото на котката"  Joy Joy Joy Joy
Дефо - мишлето, Йо - котаракът и вилата  Mr. Green Joy Joy

# 78
  • Още у мъглата ...
А това много ми хареса " Умната мишка ходи да се крие в леглото на котката"  Joy Joy Joy Joy

smile3521 smile3521
Сладури Heart Eyes Ама нека се попържи малко Йомко къде е зачезнала Дефне Twisted Evil
Само дано да е на кратка програма пърженето, а не половин епизод, че няма да остане за другото  Whistling Joy

# 79
  • near Sofia, Bulgaria
Той Шукрю винаги гледа с подсказки да им каже нещата, щото винаги обещава да не издава  Mr. Green

А тая гоненица малко я объркаха във времето, първо Йомер казва, че всичко е наред и ще разказва и после почнаха да си украсяват елхи и Дефне се сбърка да се прави на идиотка докато й предложи, пък сега се сетиха да разкриват тайната "случайно", както става в повечето дизита  ooooh! Тая Мерич към края тотално си е объркала терапията, явно наистина й трябва почивка, че взе да изпада в шизофренни фази и всяка следваща сцена няма логическа връзка с предходната  Rolling Eyes

# 80

smile3521 smile3521
Сладури Heart Eyes Ама нека се попържи малко Йомко къде е зачезнала Дефне Twisted Evil
Само дано да е на кратка програма пърженето, а не половин епизод, че няма да остане за другото  Whistling Joy

Че какво друго  Tired Мач и приумици на Мерич  smile3515  Дефмерчето - в шестък  Mr. Green

# 81
на руски

— Омер,милый.К сожалению,я не могу приехать в Стамбул.Но ты не расстраивайся,хорошо?Я никогда не забуду ту ночь.Для меня та ночь была не концом,а одним началом/некая Эда/
— Алло!С кем я говорю?/Дефне/
— Я Эда
— Любимая!Дефне!...Исо.Где Дефне?/Омер/
— Не могу сказать,потому что не хочу,чтобы ты знал/Исо/
— Где она сейчас?/Синан/
— Ушла/Омер/
— В кого пошла,интересно?/Синан/
— Умная мышка пойдет и спрячется в постели кошки/Шюкрю/
— Минуточку..Что он сказал,уходя?Кошка,сказал..мышка/Омер/

Благодаря, Ди  bouquet

Който и да го чуе това, не само всичко ще му заври, ами и картечница ще вземе  Rolling Eyes Ей затова не трябва да се крие, че хитрата сврака - с двата крака  Mr. Green
Добре, че е предпоследна серия, че Мера съвсем е изпушила  ooooh!

# 82
  • Perla
Скрит текст:
Хайде, да ни е честит фрагът! Що пък да имаме две серийки за свят, с щастливи и обичащи се дефмери?!
Е, аз затова гледах да не съм с големи очаквания, за да не съм разочарована, пък и си я познаваме Мерич. Досега все ни подвеждаше. Но не сме видяли серията, може пък да ни хареса много.

Йо ще се досети къде е отишла Дефне, ще отиде във вилата, всичко ще и разкаже и ще се изясни ситуацията.
Тъй, тъй, няма начин да не сме доволни! Серията сигурно ще е три часа и половина, за да се вмъкнат всичките работи, дето трябва да се случат.
Съгласна съм и 4 часова серия да гледам. Точно това си мислех, че искам последните серии да са по-дълги, поне от това малко да компенсират Laughing Mr. Green
Иначе сериозно ни мятат с тази Еда - нямало да забрави никога онази нощ, за нея била началото. Искат да си помислим, че е нещо свързано с онези бамбини от Рим сигурно  Joy Joy

Виви, то и аз искам да са по- дълги сериите, ама не вярвам. Ще смотат всичко и хич няма да сме разбрали какво сме гледали. Ясно е, че смахват с тая Еда, ама защо да се губи екранно време с глупости, когато просто можем да си гледаме дефмер с дефмерчета! Ама не! Все пак трябва да се знае кой продава сачовете и кой командва парада! Затова- финал на 20 януари, а не след два месеца например.
Спирам с мрънкането.  Peace ама и в ТТ са бесни!

# 83
Селфи на Елка и Боре hahaha hahaha hahaha

# 84
Скрит текст:
Скрит текст:

Иначе сериозно ни мятат с тази Еда - нямало да забрави никога онази нощ, за нея била началото. Искат да си помислим, че е нещо свързано с онези бамбини от Рим сигурно  Joy Joy

Виви, то и аз искам да са по- дълги сериите, ама не вярвам. Ще смотат всичко и хич няма да сме разбрали какво сме гледали. Ясно е, че смахват с тая Еда, ама защо да се губи екранно време с глупости, когато просто можем да си гледаме дефмер с дефмерчета! Ама не! Все пак трябва да се знае кой продава сачовете и кой командва парада! Затова- финал на 20 януари, а не след два месеца например.
Спирам с мрънкането.  Peace ама и в ТТ са бесни!
Да си запазим правото да мрънкаме след серията, но аз се надявам се да сме очаровани от нея, а не да искаме да убием Мера Twisted Evil Mr. Green
А иначе относно продължителността на сериите, миналата серия беше една от най-късите, мислех, че щом им остават само три, поне ще са по-дълги, а предната не беше,  като нищо следващите две ще са дори по-кратки  Mr. Green

Ха, ето го и Борко  Mr. Green тези, пък фенове защо не настояват да се снимат с двамата заедно  Mr. Green Whistling

# 85
  • near Sofia, Bulgaria

# 86
Дефа пак зацикли.. Защо не го пита  ooooh!

# 87

Че тя колко пъти го пита  Mr. Green Чак родео му устрои, само и само да проговори. Той мълча като студент на изпит  ooooh! Тъй че Дафа хич не е зациклила, всяка на нейно място ще си направи грешни изводи.

# 88
  • near Sofia, Bulgaria

Че тя колко пъти го пита  Mr. Green Чак родео му устрои, само и само да проговори. Той мълча като студент на изпит  ooooh! Тъй че Дафа хич не е зациклила, всяка на нейно място ще си направи грешни изводи.
Абе тя на "родеото" го пита по принцип за тайната, сега вече като е казал, че всичко е наред и ще й разкаже, можеше да го пита коя е тая Еда, дето не можела да дойде  Crossing Arms Излишно в предпоследния епизод спретва пак такава интрига Мера  #2gunfire
А по оня дувар кой пишеше или и това ще го смотаят набързо...  Rolling Eyes

Да не забравяме и приюта за бездомни кучета на Исо  Mr. Green отиде още едно 20 минутки...  ooooh!

# 89
  • near Sofia, Bulgaria

Joy Joy Joy

Не ви ли стигнах, та направихте тая рижа глава

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BPIQEPSgnW-/

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 00:14 от Galidan

Общи условия

Активация на акаунт