След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 762
  • 747
  •   1
Отговори
# 60

и Сечо днес са приключили със снимането  на филма  и екипа се бил отдал на почивка в природата

# 61
  • Още у мъглата ...
Салих и той влезе в залата

https://www.instagram.com/p/BPIFU74BcyA/?taken-by=bademcisalih

newsm78   в петък ще откриват ПАНДА ,дали екипа на Ашка ще уважи  Онур с присъствието си

Салих има нужда, бая е подрусващ се в коремната част Joy Joy Joy
Той Борко днес му лайкнал видеото Wink Grinning Подкрепа Grinning

На откриването на Пандата със сигурност ще отиде Нера (актрисата), може и някой друг от останалите второстепенни, а Борко и Елка едва ли, а за Елка съвсем едва ли Whistling Laughing

# 62
И сега какво Дефне избягала от Йо като за финал  ooooh! Mr. Green
Тия два фрага все едно са от различни серии  #Crazy Mr. Green

# 63
  • near Sofia, Bulgaria
Айде, сега криеница в къщата, дето всички знаем къде й е ключа  Mr. Green
Значи колко време ще се обясняват, колко ще яде зелени ябълки, колко ще играят мач, после бебе ще разнасят, ега ти накъсаната серия  Rolling Eyes

# 64
  • Още у мъглата ...

Е няма що, по-добре да го нямаше фрага Whistling ooooh!
Пак някаква шаш и паника Whistling Явно не се е стигнало до другия уикенд, в който да я запознае с човека/чката във връзка с тайната Whistling ooooh!

# 65
  • Още у мъглата ...
И сега какво Дефне избягала от Йо като за финал  ooooh! Mr. Green
Тия два фрага все едно са от различни серии  #Crazy Mr. Green

Направо #Crazy

# 66
Айде, сега криеница в къщата, дето всички знаем къде й е ключа  Mr. Green
Значи колко време ще се обясняват, колко ще яде зелени ябълки, колко ще играят мач, после бебе ще разнасят, ега ти накъсаната серия  Rolling Eyes

То бебето все повече става мираж  Mr. Green

# 67
Ама и тя първосигнална, няма да го пита коя е тази, каква е, веднага избягала  Joy Joy Това дали е след или преди съмненията за бременност Thinking

# 68
  • Perla
Хайде, да ни е честит фрагът! Що пък да имаме две серийки за свят, с щастливи и обичащи се дефмери?!

# 69
  • Perla
Ама и тя първосигнална, няма да го пита коя е тази, каква е, веднага избягала  Joy Joy Това дали е след или преди съмненията за бременност Thinking

Какво ще го пита бе, Виви! Тя хиляда пъти го пита, със семейството си се скара, за да бъде до него, докато той се измъчва от кошмари, а той не казва нищо! Да ходи сега да я дири! Хак му е!

# 70
Виви HugГале Hug мерси че донесохте фрага  bouquet bouquet но можеше да мина и без него  Mr. Green Joy Joy Joy

рускините искат да линчуват Мера  Mr. Green баш на края на сериала когато трябва да има повече романтика тя пак ни вкара в драмата  Whistling и в последните 5 минути ще гледаме влюбени ДефМери и после скок във времето и бебека за финал ако освен не е представа де и да е в началото на епизода  ooooh!

# 71
на руски

— Омер,милый.К сожалению,я не могу приехать в Стамбул.Но ты не расстраивайся,хорошо?Я никогда не забуду ту ночь.Для меня та ночь была не концом,а одним началом/некая Эда/
— Алло!С кем я говорю?/Дефне/
— Я Эда
— Любимая!Дефне!...Исо.Где Дефне?/Омер/
— Не могу сказать,потому что не хочу,чтобы ты знал/Исо/
— Где она сейчас?/Синан/
— Ушла/Омер/
— В кого пошла,интересно?/Синан/
— Умная мышка пойдет и спрячется в постели кошки/Шюкрю/
— Минуточку..Что он сказал,уходя?Кошка,сказал..мышка/Омер/

# 72
Хайде, да ни е честит фрагът! Що пък да имаме две серийки за свят, с щастливи и обичащи се дефмери?!
Е, аз затова гледах да не съм с големи очаквания, за да не съм разочарована, пък и си я познаваме Мерич. Досега все ни подвеждаше. Но не сме видяли серията, може пък да ни хареса много.

Йо ще се досети къде е отишла Дефне, ще отиде във вилата, всичко ще и разкаже и ще се изясни ситуацията.

# 73
За новата тема  Hug Hug Hug
Айдааа  ooooh! фрага е бомбе  Joy вече ми е смешно  hahaha
Тая па чак татлъм му вика...

# 74
  • Perla
Е, аз затова гледах да не съм с големи очаквания, за да не съм разочарована, пък и си я познаваме Мерич. Досега все ни подвеждаше. Но не сме видяли серията, може пък да ни хареса много.

Йо ще се досети къде е отишла Дефне, ще отиде във вилата, всичко ще и разкаже и ще се изясни ситуацията.
Тъй, тъй, няма начин да не сме доволни! Серията сигурно ще е три часа и половина, за да се вмъкнат всичките работи, дето трябва да се случат.

Общи условия

Активация на акаунт