След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 740
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • Още у мъглата ...

Тази глава дето се подава много ми прилича на Кюсината, да не би сюрприза да е че е влезнала като гост в последните серии. newsm78 Mr. Green

Аха, аха, а там зад ъгъла се е скрил и Кито Mr. Green hahaha

Биби Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 46
  • По света и в нас.
Е добре де Габи не ти ли иде тиквоча като на Кака Whistling

# 47
То реално им е време и на Елка и на Кита за дете, така че ако е истина, не трябва да е изненада  Laughing Но пак не вярвам  hahaha Joy

То не знам на Кита за какво му е време, че с тоз акъл неговия  Stop  Mr. Green
Ама на Елка верно и е време и ако е истина, си е радост  Laughing Пък все някак ще го съвмести с кариерата, и без друго след ашка и трябва пауза  Thinking

Абе няма лошо да си има малка (малък) радост, ама йок арък, не от този грозльо инфантилен ooooh!  ooooh!ooooh!

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

То на кой ли му е притрябнал, ама кво да прави жената, с такъв матриял разполага  ooooh!  Joy  Joy  Joy

Е добре де Габи не ти ли иде тиквоча като на Кака Whistling

Уф, то навсякъде ни се привижда вече тая скубла  Mr. Green Съвсем ще кюсасаме  Stop

# 48
  • По света и в нас.
Еми нормално е Елка да е бременна.По цял ден с Борето като репетират и вдигат адреналина ,като се приберат в къщи половинките им го отнасят  ,за това в реала и двамата изживяват превъзходна любов с половинките си Whistling.

# 49

Тази глава дето се подава много ми прилича на Кюсината, да не би сюрприза да е че е влезнала като гост в последните серии. newsm78 Mr. Green
А, няма как да е тя, тази го гледа с възхищение, Кюса кога го е гледала така  Mr. Green Joy Joy Joy

# 50
  • Perla
Еми нормално е Елка да е бременна.По цял ден с Борето като репетират и вдигат адреналина ,като се приберат в къщи половинките им го отнасят  ,за това в реала и двамата изживяват превъзходна любов с половинките си Whistling.

е, защо пък да не си продължат репетициите някъде насаме, тъй  и тъй са загрели и са му хванали чалъма?!  Joy Joy Joy Пък вкъщи са уморени, щото работят по 10-12 часа. Аз лично предпочитам така да мисля   Heart Eyes

# 51
  • near Sofia, Bulgaria
Габи, ей тук е произведението на това много талантливо момиче  Peace
https://m.vk.com/topic-96725873_34534634
Само дето отделните глави трябва да ги търсиш из коментарите, а тя слага снимките под постовете си, в които публикува нова глава. Иначе и четивото си струва, който иска да чете, в началото ги има в pdf формат. Последната глава пътуваха сред природата и имаше едни от любимите ми шопчета  Crazy

# 52
  • Още у мъглата ...
Габи, ей тук е произведението на това много талантливо момиче  Peace
https://m.vk.com/topic-96725873_34534634
Само дето отделните глави трябва да ги търсиш из коментарите, а тя слага снимките под постовете си, в които публикува нова глава. Иначе и четивото си струва, който иска да чете, в началото ги има в pdf формат. Последната глава пътуваха сред природата и имаше едни от любимите ми шопчета  Crazy

Мерси Grinning Hug Ще взема да позачета и аз, и ако ми хареса, полека-лека ще го изчета Grinning
Пък и ще ми е кеф, че съм някак в сценария Wink Grinning Party

# 53
  • Още у мъглата ...

А, няма как да е тя, тази го гледа с възхищение, Кюса кога го е гледала така  Mr. Green Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy smile3521 smile3521

# 54
  • Още у мъглата ...
Еми нормално е Елка да е бременна.По цял ден с Борето като репетират и вдигат адреналина ,като се приберат в къщи половинките им го отнасят  ,за това в реала и двамата изживяват превъзходна любов с половинките си Whistling.

е, защо пък да не си продължат репетициите някъде насаме, тъй  и тъй са загрели и са му хванали чалъма?!  Joy Joy Joy Пък вкъщи са уморени, щото работят по 10-12 часа. Аз лично предпочитам така да мисля   Heart Eyes

Аха, ама го правят като предложението на Дефне (в 10 или 11 епизод беше), като каза на Йомко, тя да влезнела първа, пък после той, за да не ги разберат Laughing
Та и сега Елка си тръгва първа от сета, Йомко загавликва феновете, като се снима с тях, и после и той отпрашва след Елка  Laughing Party  261uu

# 55
Салих и той влезе в залата

https://www.instagram.com/p/BPIFU74BcyA/?taken-by=bademcisalih

newsm78   в петък ще откриват ПАНДА ,дали екипа на Ашка ще уважи  Онур с присъствието си

# 56
  • near Sofia, Bulgaria

Тази снимка била с надпис Хепи енд!

# 57
# 58
Има фраггггг Shocked  Crazy Party

# 59
  • Perla
Скрит текст:

Аха, ама го правят като предложението на Дефне (в 10 или 11 епизод беше), като каза на Йомко, тя да влезнела първа, пък после той, за да не ги разберат Laughing
Та и сега Елка си тръгва първа от сета, Йомко загавликва феновете, като се снима с тях, и после и той отпрашва след Елка  Laughing Party  261uu

Точно!!!  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт