След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 909
  • 747
  •   1
Отговори
# 420

— Что это значит?
— Тебе Исо сказал,что я здесь?
— Исо не говорил.Почему ты здесь?Почему не выслушаешь?
— То есть я виновата?
— Дефне,что будешь по каждому поводу убегать как ребенок?
— Я не ребенок.Что это было?"Омерджим,милый".Нет,я правда думаю,этому не может быть безобидного оправдания.Тебе вполне с двумя нормально
— Дефне.Не говори того,о чем будешь жалеть
— Буду говорить.Кто та женщина?С кем ты проводишь незабываемую ночь? Как подумаю,то с ума схожу
— Садись,поговорим.Я расскажу
— Не сяду.Сейчас я хочу морду тебе набить
— Хорошо,набьешь.Я сперва расскажу.Идем.Эда моя очень близкая подруга.Когда я бросив все,уехал в Италию,когда мне было плохо,Эда всегда была рядом.Она вытащила меня.На самом деле,она всегда была на твоей стороне.Ночь,про которую она говорит,это ночь,когда мы попали в аварию.У Эды было выступление.Потом она получила травму,позвонила и по пути в больницу,мы попали в аварию.Она месяцами не могла танцевать,долгое время проходила физиолечение,психологическая помощь и все такое.То есть была убита.И я всегда винил себя,что это произошло по моей вине.Ужасно винил себя.Но в тот день,т.е когда я сказал тебе,что мне надо идти.Я поехал,встретился.Она была в порядке,пришла в себя,была счастлива.Как поняла,все закончилось,никаких проблем.
— Я конечно же не могла знать,что это так.Извини,конечно,Омер,я тысячу раз спрашивала тебя.Я ведь не сбегала.Почему не рассказывал?Ты об этом не мог рассказать?
— Ты права.Права.Ну,не знаю не смог предвидеть.Работа,стресс,еще эта история,о которой хотел забыть.Когда вспоминал,я должен был сказать,но не смог.Ты права.Прости
— Лучше бы ты рассказала,когда я спрашивала
— Ты права,Дефне.Дефне,не может быть,что я полюблю кого-то,кроме тебя.Такое мне и в голову не придет.Ты-мое все.Ты-моя душа.Поняла?

# 421

Осман с жена си 

# 422
  • Още у мъглата ...

100 часа се кани да каже  ooooh! стана като в индийските сериали 20 минути  си вдига ръката да го докосне и хоп епизода свърши

smile3521 smile3521 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама баш ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 423
  • Още у мъглата ...
Ииииига ти, значи  Whistling Да си кажа накратко и аз Whistling Laughing
Ясно е, че след като Мера беше заплела да се случват купища нишки за до към юни, сега трябва на тъгъдък да ги разплете  Whistling Peace И това съответно трупа минути от епизода Crossing Arms Peace
Но пък Корай няма никва нишка Naughty Whistling Нера и тя вече  Naughty Whistling Еееее, тях можеше да ги съкрати да му се невиди Crossing Arms Имаха си предостатъчно екранно време през целия сериал Peace
И ей го на, нашичките не че нямаха никак времете, ама ги имаше в екзистенц минимум за главни герои Whistling
Ухххх, продължавам да се надявам, че в последната серия ще й се отпусне сърцето и двамцата да са с поне 1/3 време от серията bishop bishop bishop

А, и ми се иска да поизлезе превода, голяяямо говорене му дръпнаха в тази серия Joy Joy Joy Може пък наистина в приказките да има интересни неща Grinning

# 424

100 часа се кани да каже  ooooh! стана като в индийските сериали 20 минути  си вдига ръката да го докосне и хоп епизода свърши

smile3521 smile3521 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама баш ooooh! Joy Joy Joy Joy

То бебето ще се роди, преди тя да се накани да каже  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 425
  • near Sofia, Bulgaria
https://www.instagram.com/p/BPN_RocA1lO/
 Crazy Спокойно, хамиле е момичето, чоджук беним  Mr. Green

# 426
Ясно е, че след като Мера беше заплела да се случват купища нишки за до към юни, сега трябва на тъгъдък да ги разплете  Whistling Peace И това съответно трупа минути от епизода Crossing Arms Peace
Но пък Корай няма никва нишка Naughty Whistling Нера и тя вече  Naughty Whistling Еееее, тях можеше да ги съкрати да му се невиди Crossing Arms Имаха си предостатъчно екранно време през целия сериал Peace
И ей го на, нашичките не че нямаха никак времете, ама ги имаше в екзистенц минимум за главни герои Whistling
Ухххх, продължавам да се надявам, че в последната серия ще й се отпусне сърцето и двамцата да са с поне 1/3 време от серията bishop bishop bishop

А, и ми се иска да поизлезе превода, голяяямо говорене му дръпнаха в тази серия Joy Joy Joy Може пък наистина в приказките да има интересни неща Grinning

Може, Габи, дори някоя интересна реплика може да има  Tired
Ди е сложила превода на разговора им в хижата, ами да си кажа, че за великата тайна на Омич, дето 5-6 серии припада заради нея - доста постно и несвястно обяснение  Thinking Напълно излишни и несвързани сцени - то мач, кучешки колиби, безкрайни сватбени подготовки, Седини вълнения и тежки въздишки на Исо -  и всичко нахвърляно, овъргаляно, несвързано  ooooh! Не казвам, че през цялото време трябваше да гледаме Дефмер - въпреки че не бих се отказала като за последно - но започнатите линии при тях можеха да се развият спокойно и плавно, без това претупване. Да не говорим за юнашкото потупване по гърба на Дафа  Rolling Eyes
Ако имам търпение да изгледам серията с превод, може и да ми се промени впечатлението, ама не вярвам  ooooh!
И да си призная, колкото и Мерич да се старае да ми развали Дефмерската магия, няма да и се дам  hahaha  hahaha  hahaha

Лека нощ, дефмерки форева  Hug  Hug  Hug

# 427
  • Още у мъглата ...

То разбрахме, че е хамиле Party Party Добре, че поне го беше измислила Мера с това кимване на Нера Whistling Laughing
Мъката е докато каже на Йомко (лелееее, 3 пъти бърках и пишех Борко, вместо Йомко  Joy Joy Joy) Laughing

# 428
Диди  Hug лека

То разбрахме, че е хамиле Party Party Добре, че поне го беше измислила Мера с това кимване на Нера Whistling Laughing
Мъката е докато каже на Йомко (лелееее, 3 пъти бърках и пишех Борко, вместо Йомко Joy Joy Joy) Laughing
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 429
  • Още у мъглата ...

Може, Габи, дори някоя интересна реплика може да има  Tired
Ди е сложила превода на разговора им в хижата, ами да си кажа, че за великата тайна на Омич, дето 5-6 серии припада заради нея - доста постно и несвястно обяснение  Thinking Напълно излишни и несвързани сцени - то мач, кучешки колиби, безкрайни сватбени подготовки, Седини вълнения и тежки въздишки на Исо -  и всичко нахвърляно, овъргаляно, несвързано  ooooh! Не казвам, че през цялото време трябваше да гледаме Дефмер - въпреки че не бих се отказала като за последно - но започнатите линии при тях можеха да се развият спокойно и плавно, без това претупване. Да не говорим за юнашкото потупване по гърба на Дафа  Rolling Eyes
Ако имам търпение да изгледам серията с превод, може и да ми се промени впечатлението, ама не вярвам  ooooh!
И да си призная, колкото и Мерич да се старае да ми развали Дефмерската магия, няма да и се дам  hahaha  hahaha  hahaha

Лека нощ, дефмерки форева  Hug  Hug  Hug

Оооо, да, и аз няма да се дам Naughty Party Party Party До сега не съм се дала, пък за една серия ли, нивгиш Naughty Laughing

Лека, Диде форева Laughing Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 430
  • near Sofia, Bulgaria
Габи  Hug имах предвид на линка от инста дето сложих, така се усмихва и кима момчето, все едно ни успокоява, ама не знам и аз Йомко ли, Борко ли...  Whistling Mr. Green

# 431
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug имах предвид на линка от инста дето сложих, така се усмихва и кима момчето, все едно ни успокоява, ама не знам и аз Йомко ли, Борко ли...  Whistling Mr. Green

Абсолютно Борково хилене е  Wink Laughing

Гали  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 432
  • По света и в нас.
Абе какви бяха тея знаци от Борето като направи юнашкото потупване? newsm78 Нещо имам усещането,че си правят заигравка операторите и нарочно не е изрязано. Thinking

# 433
  • Още у мъглата ...
Абе какви бяха тея знаци от Борето като направи юнашкото потупване? newsm78 Нещо имам усещането,че си правят заигравка операторите и нарочно не е изрязано. Thinking

Ух, видях го и аз знака Grinning Лекинкото кимване с глава на Борко ли, като се прегърнаха (съвсем накрая на сцената) newsm78
Мииии, не знам точно какво ще да е Thinking, във всеки случай кимването не е свързано със сценария, да Wink  Laughing

# 434
  • Още у мъглата ...
А иначе за инфо, в края на серията хората в тубата бяха 43 000   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт