След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 915
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Абе какви бяха тея знаци от Борето като направи юнашкото потупване? newsm78 Нещо имам усещането,че си правят заигравка операторите и нарочно не е изрязано. Thinking

Ух, видях го и аз знака Grinning Лекинкото кимване с глава на Борко ли, като се прегърнаха (съвсем накрая на сцената) newsm78
Мииии, не знам точно какво ще да е Thinking, във всеки случай кимването не е свързано със сценария, да Wink  Laughing
ами той 90% от сцените им с прегръдки все хвърля поглед към екипа на края

# 436
  • Още у мъглата ...
Абе какви бяха тея знаци от Борето като направи юнашкото потупване? newsm78 Нещо имам усещането,че си правят заигравка операторите и нарочно не е изрязано. Thinking

Ух, видях го и аз знака Grinning Лекинкото кимване с глава на Борко ли, като се прегърнаха (съвсем накрая на сцената) newsm78
Мииии, не знам точно какво ще да е Thinking, във всеки случай кимването не е свързано със сценария, да Wink  Laughing

Има нещо такова или пък така ни изглежда, и аз съм забелязала Grinning Peace

# 437
  • София
Скрит текст:
Ииииига ти, значи  Whistling Да си кажа накратко и аз Whistling Laughing
Ясно е, че след като Мера беше заплела да се случват купища нишки за до към юни, сега трябва на тъгъдък да ги разплете  Whistling Peace
Скрит текст:
И това съответно трупа минути от епизода Crossing Arms Peace
Но пък Корай няма никва нишка Naughty Whistling Нера и тя вече  Naughty Whistling Еееее, тях можеше да ги съкрати да му се невиди Crossing Arms Имаха си предостатъчно екранно време през целия сериал Peace
И ей го на, нашичките не че нямаха никак времете, ама ги имаше в екзистенц минимум за главни герои Whistling
Ухххх, продължавам да се надявам, че в последната серия ще й се отпусне сърцето и двамцата да са с поне 1/3 време от серията bishop bishop bishop

А, и ми се иска да поизлезе превода, голяяямо говорене му дръпнаха в тази серия Joy Joy Joy Може пък наистина в приказките да има интересни неща Grinning
Добре, де, Мера заплиташе за серии до юни и изведнъж взе да разплита бързо, бързо. Какво стана, м**** му? Crossing Arms

Скрит текст:

О, да! И когато остана да спи у Дафне, бяха в градината и тя го хвана за ръка, за да влязат в къщата, а той се обърна назад и се усмихна на някого от екипа.

# 438
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Ясно е, че след като Мера беше заплела да се случват купища нишки за до към юни, сега трябва на тъгъдък да ги разплете  Whistling Peace
Скрит текст:
Но пък Корай няма никва нишка Naughty Whistling Нера и тя вече  Naughty Whistling Еееее, тях можеше да ги съкрати да му се невиди Crossing Arms Имаха си предостатъчно екранно време през целия сериал Peace
И ей го на, нашичките не че нямаха никак времете, ама ги имаше в екзистенц минимум за главни герои Whistling
Ухххх, продължавам да се надявам, че в последната серия ще й се отпусне сърцето и двамцата да са с поне 1/3 време от серията bishop bishop bishop

А, и ми се иска да поизлезе превода, голяяямо говорене му дръпнаха в тази серия Joy Joy Joy Може пък наистина в приказките да има интересни неща Grinning
Добре, де, Мера заплиташе за серии до юни и изведнъж взе да разплита бързо, бързо. Какво стана, м**** му? Crossing Arms

Скрит текст:

О, да! И когато остана да спи у Дафне, бяха в градината и тя го хвана за ръка, за да влязат в къщата, а той се обърна назад и се усмихна на някого от екипа.

Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes

На първото май никога няма да получим отговор  Tired Crossing Arms

А за градината, да, много готино беше, то и Елка нещо се засмя тогава Laughing Сигурно нещо са им подхвърлили от екипа Joy Joy

# 439
— Господин Омер.Давно Вас не было.Скучали
— Как дела?
— Все по прежнему.Но Вы хорошо выглядите,машаллах
— Все хорошо.Я привел свою госпожу(жену)
— Ээ..Госпожу?А,хорошо...

— Эта одна и старых кондитерских Кадыкёя.Мама приводила меня сюда.Она очень любила это место.Мы часто приходили поесть сладкое, тем более,когда были в хорошем настроении
— Омер,что это?Уф,я в восторге
— Монте-Бьянко,зимний десерт.А летом есть это..Кубинский флан
— И летом давай приходить,всегда будем приходить.Мне,правда,очень понравилось
— Приятного аппетита!
— Такая восхитительная вещь.У вас,мамы с сыном,есть вкус.К тому же,я очень рада,что ты поделился этим со мной.Ты же не особо говоришь о маме
— Как-нибудь съездим вместе в тополиный лес
— В тополиный лес?
— Мама обожала тополи.Особенно слышать их шум.Мы часто куда-нибудь выезжали.Где бы не увидели тополиный лес,выходили из машины,закрывали глаза и минутами слушали их шум.А когда ушла мама,я сделал для нее один тополиный лес
— Как здорово!Твоя мама была доктором,да?
— Да, она была такой же,как и ты добродушной,утонченной женщиной.Это она научила меня уважению.Что даже обычное дерево,может стать домом
— Я бы очень хотела с ней познакомиться
— Я тоже.То есть,чтобы вы познакомились.Вот я по-своему и знакомлю вас, приведя тебя сюда
— Очень красивое местечко
— Видела бы ты еще здесь летом.Обычно мы приходили сюда с мамой после того,как запускали в небо летающих змей
— Так мило
— Мама научила меня делать летающего змея,запускать его.У нас были свои привычки:танцевать,делать макеты,запускать в небо змей, приходить сюда поесть Монте-Бьянко и т.п
— Однажды может и мы с нашими детьми будем так делать.Ты будешь учить запускать змей и мы вместе будем их запускать
— Я очень везучий,потому что у меня есть такая семья,как ты
— Омер,я очень соскучилась по бабушке.Что будем делать?
— Она,наверное,тоже соскучилась.Все они.Мы должны как-то это решить
— Я не смогла решить,ты видел.Они хотят,чтобы я отказалась от тебя
— Решим.Решим,не переживай
— Правда,решим?Когда ты так говоришь,мне становится спокойнее.Будто все придет в норму
— Придет в норму,любимая.Твоя бабушка тоже поймет,что мы любим друг друга,что мы счастливы,что хорошо действуем друг на друга.Поверь мне,все будет отлично.Все наладится...

# 440
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Мииии, не знам точно какво ще да е Thinking, във всеки случай кимването не е свързано със сценария, да Wink  Laughing

Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes

На първото май никога няма да получим отговор  Tired Crossing Arms

А за градината, да, много готино беше, то и Елка нещо се засмя тогава Laughing
Сигурно нещо са им подхвърлили от екипа Joy Joy
И аз смятам, че някой се избъзика с тях тогава. Wink

Ох, и диалозите в серията се очертават леко скучновати май! Crossing Arms

# 441
  • Още у мъглата ...
— Господин Омер.Давно Вас не было.Скучали
— Как дела?
— Все по прежнему.Но Вы хорошо выглядите,машаллах
— Все хорошо.Я привел свою госпожу(жену)
— Ээ..Госпожу?А,хорошо...

— Эта одна и старых кондитерских Кадыкёя.Мама приводила меня сюда.Она очень любила это место.Мы часто приходили поесть сладкое, тем более,когда были в хорошем настроении
— Омер,что это?Уф,я в восторге
— Монте-Бьянко,зимний десерт.А летом есть это..Кубинский флан
— И летом давай приходить,всегда будем приходить.Мне,правда,очень понравилось
— Приятного аппетита!
— Такая восхитительная вещь.У вас,мамы с сыном,есть вкус.К тому же,я очень рада,что ты поделился этим со мной.Ты же не особо говоришь о маме
— Как-нибудь съездим вместе в тополиный лес
— В тополиный лес?
— Мама обожала тополи.Особенно слышать их шум.Мы часто куда-нибудь выезжали.Где бы не увидели тополиный лес,выходили из машины,закрывали глаза и минутами слушали их шум.А когда ушла мама,я сделал для нее один тополиный лес
— Как здорово!Твоя мама была доктором,да?
— Да, она была такой же,как и ты добродушной,утонченной женщиной.Это она научила меня уважению.Что даже обычное дерево,может стать домом
— Я бы очень хотела с ней познакомиться
— Я тоже.То есть,чтобы вы познакомились.Вот я по-своему и знакомлю вас, приведя тебя сюда
— Очень красивое местечко
— Видела бы ты еще здесь летом.Обычно мы приходили сюда с мамой после того,как запускали в небо летающих змей
— Так мило
— Мама научила меня делать летающего змея,запускать его.У нас были свои привычки:танцевать,делать макеты,запускать в небо змей, приходить сюда поесть Монте-Бьянко и т.п
— Однажды может и мы с нашими детьми будем так делать.Ты будешь учить запускать змей и мы вместе будем их запускать
— Я очень везучий,потому что у меня есть такая семья,как ты
— Омер,я очень соскучилась по бабушке.Что будем делать?
— Она,наверное,тоже соскучилась.Все они.Мы должны как-то это решить
— Я не смогла решить,ты видел.Они хотят,чтобы я отказалась от тебя
— Решим.Решим,не переживай
— Правда,решим?Когда ты так говоришь,мне становится спокойнее.Будто все придет в норму
— Придет в норму,любимая.Твоя бабушка тоже поймет,что мы любим друг друга,что мы счастливы,что хорошо действуем друг на друга.Поверь мне,все будет отлично.Все наладится...

Мерси, Дидоче  Hug Hug
Много хубаво си говорят и разказва за майка си, много мило наистина Heart Eyes В крайна сметка той не е дърво без корен Rolling Eyes Heart Eyes
Еххх, ако имаше повечко епизоди, а не само още един, как спокойно още неща можеха да се случат и разкажат, като ние нямаше да се нервим защо толкова дълго си говорят, пък не се гушкат Joy Joy Joy, но ... туй е положението  Whistling Crossing Arms

# 442
ето Мюжде е права,че със започването на болюма буца е заседнала на гърлото  от думите на Дефмерите  newsm78 май нещо такова гласеше и че много и харесаха

# 443
  • Още у мъглата ...
ето Мюжде е права,че със започването на болюма буца е заседнала на гърлото  от думите на Дефмерите  newsm78 май нещо такова гласеше и че много и харесаха

Да, нещо такова писа Rolling Eyes Peace

# 444
  • София
...
Еххх, ако имаше повечко епизоди, а не само още един, как спокойно още неща можеха да се случат и разкажат, като ние нямаше да се нервим защо толкова дълго си говорят, пък не се гушкат Joy Joy Joy, но ... туй е положението  Whistling Crossing Arms
Яд ме е много, наистина! Така се бях настроила за серии до юни. Толкова много неща можеше да ни покаже. Променен Йомер, предан съпруг и прекрасен баща, променена Дафне- уверена в себе си жена, съпруга и майка. Исках да се развие и тази нишка в Италия. Животът на Йо там, дори и сцената с душа. Просто да разберем и там каква е била идеята, но не би.
Исках да видя и успяла Дафне, ама наистина успяла в работата си и подкрепяна от съпруга си.
Исках да видя "Пасионис" като семеен бизнес на сем-во Ипликчи, които с общи усилия творят чудеса.

Ех! ........

Да, нещо такова писа Rolling Eyes Peace
Да, вероятно защото е последен епизод. Не знам, защо така се получи, но сигурно и на тях им е криво.

# 445
  • Още у мъглата ...
Хайде, аз ще се приспивам вече ... с повторки от епизода  Grinning

Лека нощ от мен  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 446
  • София
Догледах 2еп. от сериала на Къванч. Не мога да се стърпя: "Класа!" Не съм му запален фен, но е факт, че е много, много добър. С Туба правят страхотна игра.

Лека нощ! Hug

p.s. Е, няма я химията на Дефмерите, но пък професионализъм има и то голям.

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 04:59 от missence

# 447
Добро утро търпеливки Laughing Hug,нашето търпение снощи си беше направо за медал Twisted Evil.Но изтърпяхме серията с надежда за повече Дефмер,  Peaceпоне аз де,но нищо остава ни финала .Няма да се предадем до последно.А за откриването на заведението на Онур нашите ги няма-нищо чудно,аз не съм и очаквала да видя някой от тях .Кака е болна и Борко го раздава болногледачка сигурно,а Елка -ами нали е бременна та Кита не я пуска по нощите hahaha hahahaЖелая ви приятен дени повече усмивки Hug Hug

# 448
Добро утро, девойки! Hug

Пак съм на терсене. На мен серията ми хареса. Виждаме какви отношения си градят Дефмерите бавно и плавно. Йомер започва да открива живота си пред Дефне, говори за майка си сам, доброволно, без да са му опрели пистолет в гърба. Заведе я на любимо за него и майка му място, разказа ѝ неща. Занесе ѝ закуска в леглото. Остави ѝ бележка, че е сладка колкото сладкия ѝ десерт. Тя му повярва от раз за историята с Еда. Хубаво им е един с друг.

Дефне и Синан бяха много сладък тандем в борбата им за бебешката кауза на Синан. Синан и Седа много мили, естествени. Много хубава сватба. Много забавно поздравителното видео от Корай и Пасионис.

Мачът беше много интересен. Мъжкото сдобряване и разговора на аби и Йомер, без излишна емоционалност и чудесните думи на Йомер към Сердар, че "Дефне не му е поверена да се грижи за нея, тя е негова." Думите на момчетата от махалата в подкрепа на Корай - щом Йомер и Синан са обещали първото дете да се казва Корай, значи трябва да изпълнят думата си.

Исо и Айшегюл - нямаха много възможност да се опознаят лично, но наблюдаваха живота си отстрани и тя видя един почтен, отговорен, добър мъж, той видя една вярна жена, която се жертва в името на един нещастен брак. Опознаха се, заобичаха се и сега могат да започнат начисто, както в първия ден, в който се срещнаха в махалата. Вече няма Джевдет между тях.

Само кошмарите, угризенията и мълчанието на Йомер се оказаха малко пресилени за характера на тайната, но приемам, че Мерич няма време за по-сложно развитие на тази сюжетна линия.

Хубав ден, девойки! Hug

# 449
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро дефмерки форева  Hug Hug Hug
Ками  Hug Heart Eyes

и търпеливо кафе от мен за съботно събуждане  Laughing Laughing

Значи да ви се оплача сабах, сабах  Mr. Green още не ми е минал яда към Мера
Добре  Naughty подготвила била сценария до към юни  Crossing Arms, /макар да се съмнявам / е добре, ама тя не разбра вчера, че финала ще е януари, нали  smile3511 ами според мен имаше достатъчно време да промени нещата и като го съгласуват с екипа, да се направят последните епизоди смислени  Naughty, а не няколко серии Йо да се поти на поразия и да седи в стола, от страх да заспи, че пак ще го налази някой кошмар  Stop. Или пък Дафа ще рони ред сълзи и ред сополи като разбраха Топал, че пак е с Йомер  Crossing Arms и там претупа на две на три развитието  Naughty. Исо, хайвана цял втори сезон тича насам-натам скърбейки за собствената си съдба и нещастна любов и баш на финала видите ли, му се усмихна щастието  Whistling, ай сектир бе! Както го вкараха Памир, така го и изкараха, завъртя историята от първи сезон само че с нова кукла на конци в ръцете на Нера и после като не мина номера, го хвърлика като овехтяла играчка  ooooh!. Мерич определено не е съвсем у ред  newsm12 smile3506. При тази химична сплав, която направиха Елка и Боре и превърнаха Ашка във феномен, тя грам не може да им използва потенциала на хората и да направи незабравим втори сезон  Naughty #Cussing out #Cussing out.
Освен че историята за кошмарите на Йо беше така изкуствено вмъкната, все едно я е написала сутринта като си е пиела кафето  ooooh! ами забрави и за италианката под душа, че и за обещанието на Йомер пред гроба на родителите му, че ще ги запознае с бъдещата си съпруга  smile3516 и още колко черни точки ще й напиша, ама сега трябва да поработя, че за съжаление шефа няма да ми плати да диря на Мера ъкъла  Whistling.
Оплаках се и ми олекна  Joy Joy Joy
Хайде спорен ви ден и на работищети като мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт