След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 901
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • По света и в нас.
Скрит текст:
Ииииига ти, значи  Whistling Да си кажа накратко и аз Whistling Laughing
Ясно е, че след като Мера беше заплела да се случват купища нишки за до към юни, сега трябва на тъгъдък да ги разплете  Whistling Peace
Скрит текст:
И това съответно трупа минути от епизода Crossing Arms Peace
Но пък Корай няма никва нишка Naughty Whistling Нера и тя вече  Naughty Whistling Еееее, тях можеше да ги съкрати да му се невиди Crossing Arms Имаха си предостатъчно екранно време през целия сериал Peace
И ей го на, нашичките не че нямаха никак времете, ама ги имаше в екзистенц минимум за главни герои Whistling
Ухххх, продължавам да се надявам, че в последната серия ще й се отпусне сърцето и двамцата да са с поне 1/3 време от серията bishop bishop bishop

А, и ми се иска да поизлезе превода, голяяямо говорене му дръпнаха в тази серия Joy Joy Joy Може пък наистина в приказките да има интересни неща Grinning
Добре, де, Мера заплиташе за серии до юни и изведнъж взе да разплита бързо, бързо. Какво стана, м**** му? Crossing Arms

Скрит текст:
Абе какви бяха тея знаци от Борето като направи юнашкото потупване? newsm78 Нещо имам усещането,че си правят заигравка операторите и нарочно не е изрязано. Thinking

Ух, видях го и аз знака Grinning Лекинкото кимване с глава на Борко ли, като се прегърнаха (съвсем накрая на сцената) newsm78
Мииии, не знам точно какво ще да е Thinking, във всеки случай кимването не е свързано със сценария, да Wink  Laughing
ами той 90% от сцените им с прегръдки все хвърля поглед към екипа на края
Има нещо такова или пък така ни изглежда, и аз съм забелязала Grinning Peace
О, да! И когато остана да спи у Дафне, бяха в градината и тя го хвана за ръка, за да влязат в къщата, а той се обърна назад и се усмихна на някого от екипа.

Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes

На първото май никога няма да получим отговор  Tired Crossing Arms

А за градината, да, много готино беше, то и Елка нещо се засмя тогава Laughing Сигурно нещо са им подхвърлили от екипа Joy Joy
Добро утро. Wink Hug
По повод погледа след потупване ,е на мене въобще не ми хареса в тази серия,много ехиден,каквато ще да е заигравката. Crossing Arms
Не трябваше ли да пуснат фрагмент или се бъркам нещо. newsm78

# 451
Добро утро!  Hug Hug
Изобщо не ми се коментира епизода. Ще изчакам превода  за да разбера поне какво говореха.
Баръш беше или още във Виена newsm78 или  вече в Танзания, но не и Йомер от КА.
Елчин  ми хареса. И въпреки това си заслужава търпението да се гледат и двамата един до друг, невероятна двойка.Така са си напаснали заедно,че е грехота да се разделят от екрана.

Уловеният  момент с потупването и погледа на Баръш
https://twitter.com/askdegistirir/status/820025143930060800
Догледах 2еп. от сериала на Къванч. Не мога да се стърпя: "Класа!" Не съм му запален фен, но е факт, че е много, много добър. С Туба правят страхотна игра.

Лека нощ! Hug

p.s. Е, няма я химията на Дефмерите, но пък професионализъм има и то голям.
Мише напълно  подкрепям мнението ти.
Нещо подобно написах и аз, когато започнах да ги гледам.
Страхотно изглежда Туба с къса  коса.
Много точно казано за химията!

Преводът на руски е готов

https://www.youtube.com/watch?v=riTa-WEHAAQ

# 452
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Елчин  ми хареса. И въпреки това си заслужава търпението да се гледат и двамата един до друг, невероятна двойка.Така са си напаснали заедно,че е грехота да се разделят от екрана.

Ели  Hug Heart Eyes много точно  Peace Peace

много красиви младоженци

Елка просто сияеше  Peace Peace

# 453
Не че има значение, но за подобен епизод рейтингът е доста добър

http://www.ranini.tv/reyting

# 454
  • Perla
ДобЪр и хубав ден!

https://twitter.com/klauduskaa90/status/820010087800590338

В момента ще се въздържа от коментар на серията, защото ми е пълна каша в главата. Ще изгледам с превод, че тогава. Колебая се между мнението на Димето и на Дани. В серията имаше сладки и забавни моменти, но бих я приела за хубава, ако не беше предпоследна. Обаче 5 минути да дават как Исо ходи из махалата с пенсионерска стъпка, въртейки синджирчето си, или пък 20 минути да слушам бръщолевенията на Корай, когато остават 2-3 часа до финала, си беше за мене гавра със зрителите. Ако не беше да разбера все пак великата тайна Йомерова, бях готова след бебето да изключа лаптопа. Имаше едно прекрасно нещо в последните серии, което извади зрителите от летаргията, и те го смотаха за 5 секунди, при това се оказа поредният сън. Наистина смятам, че тези всеотдайни зрители на ашка не заслужаваха такова отношение.
Най- хубавото, разбира се, са елбарите като дефмери. Защото в повечето моменти това виждах. Критикувате Баръш- аз не намирам нещо кой знае какво за критика, като в крайна сметка нямаше и кой знае какво да изиграе. На мене той си ми хареса, а когато е до Елка, си е супер- това са му безупречните сцени. И аз се надявам тази хармония да продължи, не бива да приключи тука.

Съгласна съм с Мишето, че имаше много възможности за развитие на сюжета до юни, и то в посоката, за която тя говори. Но явно Мерич е имала други намерения, които определено не се харесаха на зрителите, и се стигна до това дарстично падане на рейтинга само в рамките на 2-3 серии.

За Къванч и Туба.
Скрит текст:
Фен съм на Къванч/ или поне бях много сериозен фен, но на мене лично само един професионализъм не ми е достатъчен, за да загледам нещо и да му посвещавам толкова часове от времето си. Ако я няма искрата, нищо не може да ме накара да гледам- нито сюжет, нито режисура, нито дори актьорска игра.

ААА, и да си кажа- най- вероятно Дефне няма да каже на Йомер, че е бременна. кадрите, които видяхме на снимки, пък не бяха излъчени, сигурно са от следващата серия. Пък това не е поведение на мъж, който току е разбрал, че ще става баща. Дефне ще има да крие поне половин серия, защото се страхува от неговата реакция, и кой знае по какъв нелеп начин Йомер ще разбере. Все пак това е Мерич  Mr. Green

# 455

Доре   Hug Heart Eyes
ейй Борко не го прибра тоя език  Joy Joy Joy Joy Joy

# 456
В серията имаше сладки и забавни моменти, но бих я приела за хубава, ако не беше предпоследна. Обаче 5 минути да дават как Исо ходи из махалата с пенсионерска стъпка, въртейки синджирчето си, или пък 20 минути да слушам бръщолевенията на Корай, когато остават 2-3 часа до финала, си беше за мене гавра със зрителите. Ако не беше да разбера все пак великата тайна Йомерова, бях готова след бебето да изключа лаптопа. Имаше едно прекрасно нещо в последните серии, което извади зрителите от летаргията, и те го смотаха за 5 секунди, при това се оказа поредният сън. Наистина смятам, че тези всеотдайни зрители на ашка не заслужаваха такова отношение.
Най- хубавото, разбира се, са елбарите като дефмери. Защото в повечето моменти това виждах. Критикувате Баръш- аз не намирам нещо кой знае какво за критика, като в крайна сметка нямаше и кой знае какво да изиграе. На мене той си ми хареса, а когато е до Елка, си е супер- това са му безупречните сцени. И аз се надявам тази хармония да продължи, не бива да приключи тука.

ААА, и да си кажа- най- вероятно Дефне няма да каже на Йомер, че е бременна. кадрите, които видяхме на снимки, пък не бяха излъчени, сигурно са от следващата серия. Пък това не е поведение на мъж, който току е разбрал, че ще става баща. Дефне ще има да крие поне половин серия, защото се страхува от неговата реакция, и кой знае по какъв нелеп начин Йомер ще разбере. Все пак това е Мерич  Mr. Green

Peace Peace Доре за всичко  Wink

# 457
  • в подножието на планината

Добър ден! Hug

Камелия,  Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Биби, Hug Heart Eyes Елини, Hug Heart Eyes Коте, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

За серията не ми се пише... каквото - такова...Rolling Eyes Само не мога да си представя, че ми остава една серия да се наслаждавам на Дефмерите и после  - край... ooooh! Не искам да се замислям...много ми е криво, значи... Rolling Eyes

# 458
Ще се наслаждаваме на старите епизоди hahaha
Как вика Сис вчера, нови Дефмери ще си намерим, но такъв образ като Кориша няма да има Joy

# 459
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Илде  Hug, Диме  Hug, Доре  Hug, Ели  Hug, Биби  Hug, Ками  Hug, Дани  Hug

Дефмери форева сме наистина, щом стоически изгледахме серията и питаме за още  Joy  Joy  Joy Опитвам се да проявя разбиране, че обстоятелствата са наложили промяна в сценария и затова е "всичкото яйце в чорбата", но не съм чак толкоз великодушна, та да преглъщам търпеливо всичките приумици на Мерич  Mr. Green Тя нали е професионалист, с претенции за грос майстор  newsm78  Tired Наистина гросмайсторска партия ни предложи снощи  Mr. Green Не че и е за първи път, но до сега Дефмерите спасяваха ситуацията. В снощната серия и те гледаха да отбият номер. И ако Елка все пак полагаше усилия, Баръш съвсем се беше отплеснал, вероятно по спомени за минали или очаквания за бъдещи ваканции  ooooh! През цялата серия ми беше един такъв лежерен, подхилкваше се като преял котарак без да е необходимо за самата сцена  Tired Но каквото - такова  33uu

smile3521  На Мера само този момент и остана да опропасти, за да може достойно да приключи сериала  Mr. Green

# 460
Как вика Сис вчера, нови Дефмери ще си намерим, но такъв образ като Кориша няма да има Joy

Hug  smile3521

# 461
  • в подножието на планината

Диде, Hug Heart Eyes за Борко в снощната серия - абсолютно съгласна... Peace

Тери, Hug Heart Eyes тя затва Мера се беше погрижила в снощната серия да е в повече Кориша, та да ни държи още дълго време... Joy Joy Joy

# 462
Диде   Hug Heart Eyes Илде   Hug Heart Eyes
като гледам повечето сме с еднакви усещания и емоции от снощните Мерини приумици  Crossing Arms

# 463
то добре,че беше Кориша да разведри малко серията инак щяхме да заспим  hahaha

не знам какво ви дразни в него,на мен ми е супер забавен  hahaha hahaha hahaha е нетърпение чаках простотиите му  Joy Joy а как се смях кога се затичал след младоженците и вика - спретеее, хвърляйте и по мен малко  Joy Joy

и ги нарежда всичките по домова книга и стига до Дефне и вика - е,много хубава си станала и пак почва да ги нарежда  Joy Joy Joy Joy

# 464
то добре,че беше Кориша да разведри малко серията инак щяхме да заспим  hahaha

не знам какво ви дразни в него,на мен ми е супер забавен  hahaha hahaha hahaha е нетърпение чаках простотиите му  Joy Joy а как се смях кога се затичал след младоженците и вика - спретеее, хвърляйте и по мен малко  Joy Joy

и ги нарежда всичките по домова книга и стига до Дефне и вика - е,много хубава си станала и пак почва да ги нарежда  Joy Joy Joy Joy

а снощи Кориша беше в апогея си  hahaha hahaha hahaha hahaha няма такъв идиот  Joy Joy Joy
Верко   Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт