След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 908
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥
То само неговия образ не можа опропасти Мера  ooooh!

# 466
то добре,че беше Кориша да разведри малко серията инак щяхме да заспим  hahaha

не знам какво ви дразни в него,на мен ми е супер забавен  hahaha hahaha hahaha е нетърпение чаках простотиите му  Joy Joy а как се смях кога се затичал след младоженците и вика - спретеее, хвърляйте и по мен малко  Joy Joy

и ги нарежда всичките по домова книга и стига до Дефне и вика - е,много хубава си станала и пак почва да ги нарежда  Joy Joy Joy Joy

а снощи Кориша беше в апогея си  hahaha hahaha hahaha hahaha няма такъв идиот  Joy Joy Joy
Верко   Hug Heart Eyes
Диме  Hug много се смях с него бе  hahaha ще ми липсва повече от Дефмерите даже  Joy Joy Joy

# 467
  • в подножието на планината

Верче, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes

Ами, аз понеже чакам Дефмерите, а гледам само Кориша, та затова може би ми идва в повече... Rolling Eyes

# 468

Ирко, те щото избързаха да финализират, та не и остана време, иначе и до него щеше да се докопа  Joy  Joy  Joy

# 469
то добре,че беше Кориша да разведри малко серията инак щяхме да заспим  hahaha

не знам какво ви дразни в него,на мен ми е супер забавен  hahaha hahaha hahaha е нетърпение чаках простотиите му  Joy Joy а как се смях кога се затичал след младоженците и вика - спретеее, хвърляйте и по мен малко  Joy Joy

и ги нарежда всичките по домова книга и стига до Дефне и вика - е,много хубава си станала и пак почва да ги нарежда  Joy Joy Joy Joy

Верко  Hug, ми снощи не ми беше до Кориша, та дори и той ме издразни, ама инак си е сладък идиот  Joy  Joy  Joy

# 470
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Ирче   Hug Heart Eyes ми то големия образ  Whistling все глупотевини ръси  Mr. Green Mr. Green на къде повече hahaha hahaha

Диме  Hug много се смях с него бе  hahaha ще ми липсва повече от Дефмерите даже  Joy Joy Joy
чак пък повече -йок  Naughty

# 471
  • София
Ще изгледам серията с превод и тогава ще правя генерално заключение, но като за предпоследна серия, беше леко слабичка.

Отделно Борето се беше пуснал по течението и го удари на импровизации, а и екипът не са презаснели сцени- потупване, потракване, подсмихване, поглеждане настрани .... карай да върви....финал иде. Laughing

Доре,

Скрит текст:
няма как при Киво и Туба специално да има химия. 1. Двамата са от много, много време в този бизнес и всичко им е пределно ясно. 2. Двамата са женени и улегнали, което не е без значение. Химия се получава обикновено при такива като Дефмер, Фемир и т.н. Прохождащи артисти, раздаващи се на макс, за да компенсират липсата на опит в занаята. Wink 3. Събират двама от колосите в тази индустрия, няма начин да не заложат на професионализъм.

Аз лично загледах сериала, защото покрай него няма да има съпътстващи емоции т.е. клюки, дебнене на главните актьори извън екрана, истерии и т.н. Peace

# 472
  • Perla

Ами, аз понеже чакам Дефмерите, а гледам само Кориша, та затова може би ми идва в повече... Rolling Eyes

Илде  Peace Peace Peace

Скрит текст:
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Илде  Hug, Диме  Hug, Доре  Hug, Ели  Hug, Биби  Hug, Ками  Hug, Дани  Hug

Дефмери форева сме наистина, щом стоически изгледахме серията и питаме за още  Joy  Joy  Joy Опитвам се да проявя разбиране, че обстоятелствата са наложили промяна в сценария и затова е "всичкото яйце в чорбата", но не съм чак толкоз великодушна, та да преглъщам търпеливо всичките приумици на Мерич  Mr. Green Тя нали е професионалист, с претенции за грос майстор  newsm78  Tired Наистина гросмайсторска партия ни предложи снощи  Mr. Green Не че и е за първи път, но до сега Дефмерите спасяваха ситуацията. В снощната серия и те гледаха да отбият номер. И ако Елка все пак полагаше усилия, Баръш съвсем се беше отплеснал, вероятно по спомени за минали или очаквания за бъдещи ваканции  ooooh! През цялата серия ми беше един такъв лежерен, подхилкваше се като преял котарак без да е необходимо за самата сцена  Tired Но каквото - такова  33uu

ААА, и да си кажа- най- вероятно Дефне няма да каже на Йомер, че е бременна. кадрите, които видяхме на снимки, пък не бяха излъчени, сигурно са от следващата серия. Пък това не е поведение на мъж, който току е разбрал, че ще става баща. Дефне ще има да крие поне половин серия, защото се страхува от неговата реакция, и кой знае по какъв нелеп начин Йомер ще разбере. Все пак това е Мерич  Mr. Green

smile3521  На Мера само този момент и остана да опропасти, за да може достойно да приключи сериала  Mr. Green

Диде, от това се опасявам, де! Няма романтичен момент, който да не е съсипан. Така че очаквам я Нера, я Корай с мегафона да оповестят за идването на бебе Ипликчи! Или пък- по традиция- на Дефне да ѝ прилошее и Йомер да научи в болницата.  Mr. GreenПък остава и да е момче, направо ще се гръмна- Корай Ипликчи  ooooh! ooooh! ooooh!

Мише,
Скрит текст:
сериалът се харесва; зрителите са доволни от актьорската игра. Аз за себе си казвам, че това на мене не ми е достатъчно. Затова и се зарибявам по нещо през 5-6 години.

# 473
Здравейте! Тая Мерич съвсем изтъпя. То не беше Гало да му помага, когато беше болна майка му, то не беше Еда да бъде до него в най-тежките му моменти, според казаното от Йомер, тогава за какво му е Дефне, да хваща някоя от двете и да си живее с нея. Аман от простотии вече. Защо пък за разнообразие този път не беше някой мъж, ами все жени, то не бяха една или две.
Аз си представях, че се е напил и се е сбил с някого, като и двамата са се ранили, но оня на път за болницата е умрял и затова Йомер сънува кошмари и не може да си прости, че не е стигнал навреме. А то какво се оказа.

# 474
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Точно, ние гледаме заради Дефмер, а не заради Корай Rolling Eyes Аз лични отдавна съм се отегчила от Корай, има забавни моменти, но те са малко. Изтърка се, защото прави едни и същи номера, говори едни и същи глупости, като латерна, досаден, нагъл, поне на мен това не ми е смешно Peace До гуша ми е дошло. А все пак той се води второстепенен герой, нали историята е за Дефмер и голямата любов и чудесата, които могат да ти поднесе живота ooooh! Tired Ах, Меро  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire всчики сцени с Дефмер ми бяха много странни, несвързани. Както винаги Мера не изневери на себе си и прекъсна момента на предложението, а можеше да дадат как вечерят, след това как се прибират заедно, а после как се събуждат заедно  ooooh! Те досега веднъж не са дали как се събуждат двамата заедно, единият винаги е станал и нагласен и чака другия да стаен то леглото. Сакън, нищо романтично не трябва да има, да се убият всички възможности за романтика до една  #Cussing out #Cussing out 

И ако Елка все пак полагаше усилия, Баръш съвсем се беше отплеснал, вероятно по спомени за минали или очаквания за бъдещи ваканции  ooooh! През цялата серия ми беше един такъв лежерен, подхилкваше се като преял котарак без да е необходимо за самата сцена  Tired Но каквото - такова  33uu
Peace Peace Изглеждаше толкова завеян, отнесен и такава досада се четеша в някои моменти на лицето му. Май вече няма търпение да се приключва със сериала. Само се въртеше като все едно не знае какво прави там. Изобщо това беше Баръш, не Йомер Ипликчи. Дано поне в последната серия се е постарал поне малко, дължи го на феновете  Naughty Crossing Arms Mr. Green

А аз мисля, че май няма да видим тези сцени от снимките в другата серия. Просто от Корайевите лиготии не е останало време за тези "несъществени" моменти с Дефмер и са решили тях да жертват в полза на по-интересното  ooooh! ooooh!. Ще дадат как Дафа му казва, че е хамиле и там ще отрежат момента, както винаги, след това ще дадат утрото на другия ден, пак както винаги. ooooh! ooooh! #2gunfire #Cussing out
Ох, много съм ядосана  Mr. Green #2gunfire Joy Joy

# 475
Меги, ако нямаше финал сега,Мера щеше да измисли нещо по-така за историята  Peace  по кошмарите и прилошаванията изглеждаше много лошо,за да не казва дори...а това беше скалъпемо от днес за утре

# 476
Ще изгледам серията с превод и тогава ще правя генерално заключение, но като за предпоследна серия, беше леко слабичка.

Отделно Борето се беше пуснал по течението и го удари на импровизации, а и екипът не са презаснели сцени- потупване, потракване, подсмихване, поглеждане настрани .... карай да върви....финал иде. Laughing

Доре,

Скрит текст:
няма как при Киво и Туба специално да има химия. 1. Двамата са от много, много време в този бизнес и всичко им е пределно ясно. 2. Двамата са женени и улегнали, което не е без значение. Химия се получава обикновено при такива като Дефмер, Фемир и т.н. Прохождащи артисти, раздаващи се на макс, за да компенсират липсата на опит в занаята. Wink 3. Събират двама от колосите в тази индустрия, няма начин да не заложат на професионализъм.

Аз лично загледах сериала, защото покрай него няма да има съпътстващи емоции т.е. клюки, дебнене на главните актьори извън екрана, истерии и т.н. Peace
Те като пред уволнение, така са се отпуснали целия екип, това с потупването беше толкова не на място, пък и погледа и знаците на Боре, който изобщо май не може да се концентрира, сигурно ума му е в Тайланд вече  Joy Joy Joy Joy

И аз изгледах всчики преведени серии на Дръзки и красиви, но двамата не мога да ги възприема като двойка и това си е, като вода и олио са, несъвместими, според мен. Но пък сюжета държи в напрежение, интересен е много, всичко е добре изпипано, няма недомислици в сценария, поне за сега, аз не виждам. От това разбирам колко много има да се учи Мера, а пък може и да не става само с учене  Mr. Green А и мястото, където снимат е прекрасно, чудни природни картини. Къде ли се намира това всъщност, някой знае ли  newsm78
А относно химията, според мен, тя не зависи от самите актьори, не те я предизвикват с отдаването си в работата. По скоро е нещо, което е несъзнателно, което не могат да контролират, и то се появява, тогава когато има привличане, дори чувства между актьорите, или просто са на една вълна. Иначе, ако можеше всички двойки щяха да я докарват, то тя е основното, за да се хареса и да се задържи на екран един сериал Peace
Но пък така е по-добре гледаш и не се надяваш двойката да стане такава и в живота. Магнетичността им не те кара да се чудиш сега тук имали нещо повече или да  Mr. Green  Разграничаваш реалност и сериал.  Peace

# 477
Ехеее, още снимат  Party

Ех, това вглеждане в детайлите и малките им несъзнателни движения, мимики, жестове ще ми липсва много  Cry Cry Cry
https://twitter.com/kiralikaskfb/status/820251305050574848

# 478
След снощната серия се замислих за динамиката на двете двойки - Йомер и Дефне, и Синан и Седа. И в двете двойки има по един интроверт и по един екстроверт. Йомер и Седа са резервираните, сдържаните, по-неемоционалните, докато Синан и Дефне са емоционалните, приказливите, жертвоготовните. С вчерашния дуел между двете страни по бебешкия казус на Синан Мерич ни показа и бъдещото им приятелство и взаимоотношения. Синан и Дефне винаги на една и съща страна в спора. Много им е хубаво приятелството. Кога ли Дефне ще спре да го нарича Синан бей, сигурно когато стане г-жа Ипликчи. Засега това Синан бей е много сладко.

# 479
  • По света и в нас.
Добре де като започна сериала от ГГ-никой не беше сключил брак,защо само Боре и Елка се следят newsm78 Ето Салих се ожени,Синем се ожени каква е тая работа не знам.Добре ,че свършва сериала ,та лятото и другите двама да правят сватби. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт