Звездни компромати- 310 част

• 103 040
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oсвен силикон,има и опция за инжектиране със собствена мазнина,извлечена от талия,корем или там,където е складирана(същата система е и трансфер на мазнини в задника тип Кардашян),която прави гърдите да изглеждат натурални,но с повече обем/форма и тази опция е само тогава,когато се търси лека променя(не фрапантни 350-400 кубика и да стоят като буци).
Доколкото съм чела,струва колкото стандартен силикон,а се налага и подновяване,затова жените предпочитат гумата.
Та,точно такива ми изглеждат гърдите на Лонгория и Алехандра.

Разлика между мъж/жена не ми пречи,стига да имат общи интереси и планове.Това по повод фризьорчето и каката.

# 286
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Казаха, Дар, вама забравих да цитирам. Ето
Този Венелин се е превърнал в готин мъж.БД уей този същия като на Алисия фризьора ли е с намръщените вежди,или май този е по-сладурест и млад.

# 287
Коафьорчето така ме ослепи със стайлинг, че хич и не забелязах какви са му. Това, което не разбирам, е харесването на мъже с оскубани вежди, нарисувани катинарчета,  фризирани перчемчета, впити до пръсване шарени тениски, пластмасова физика на "нацепена батка" и за капак муцка, на която и двете Златки могат да завидят; още по-малко разбирам масовото разпространение на този тип "мъжество" в милата ни родина. Недоумението ми надали произтича от факта, че от едно известно време живея извън България, и като ученичка и студентка подобни типове ме потрисаха. Тогава обаче за мое щастие не беше всеки трети такъв. Откога стана нужно и мъжете да са натокани", не ни стига сякаш, че жените са масово като излезли от следполунощна продукция... Tired

Този типаж като на "коафьорчето" ми е най-отвратителния типаж за мъж и напълно съм съгласна с твоето мнение. Този типаж вирее само в БГ, поне такива са моите впечатления, тук в Стокхолм не съм попадала на такъв ни сред известните, ни по улиците.

P.S. Въпросното коафьорче винаги съм го мислила за гей, дори съм била в салона му и не спрях да му зяпам нацупените джуки, изненадах се че е имал такива любови от женски пол Laughing

# 288
Всички топ коафьори са ужасни и отблъскващи гейове. Само по държанието им си личи, че са махленски клюкарки. (Мнение на база разни предавания по ТВ).
Независимо дали оправят косата на Николета или на Ева Лонгория - всичките са брррр.  Sick
"Ооо, дарлинг, от кога не сме се виждали? Аууу косата ти е ужасно суха!"

# 289
Джо,рядко изпадам в дълги обяснение.Въпрос към теб ,след като ме цитираш след дългата тирада.Къде прочете да съм написала мъж перфектен по моите критерии,ах,ух и т.н.?
На мен изобщо не ми харесват мъжете ,по които припадаш и показваш в темата,ама не пиша дълги словоизлияния.
Казвала съм само за Мариян Кюрпанов ,че ми е перфектен и това е.
Хайде лека нощ!

# 290
Не се карайте, знаем кой кого харесва отлично и това не ни пречи да си "живуваме" чудесно.
А и моят е най- красив! Божи- иконата!
Последната новина е, че бил се зарекъл да скъса от с..с певицата Дара Бубамара. Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще знаете, че дъртото коте може би вече е история.

# 291
Аз си мислех,че се бъзикаш с тва име Дара Бубамара,то вярно имало такава певица.Амчи тя изглежда много по мъж от Божи-иконата.Дъртото коте не е лошо физически,ама с Николета-тъпото бяха страхотна двойка.Все едно си взел един мозък и си го разделил между двамата,допълваха се.

# 292
  • bad@ss
Демек от маца минава на калинка нашиот бели мачор  Laughing

# 293
# 294
# 295
Ваня постепенно се превръща в Жената-котка. Всъщност в Жената-панда.  Mr. Green

# 296
Ваня се опитва да заеме мястото на Мейзер на супер нелепо изглеждаща жена, която отчаяно иска да е секси.

# 297
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211516636216742&se … ype=3&theater
Тук има още няколко нейни снимки - "С Новым Годом!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
На всички празнуващи по старият календар! ..."

# 298
# 299
Мерси, аз ще се въздържа. Разсънила съм се вече.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт