Звездни компромати- 310 част

• 103 046
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Бебо и Алекс -отврат
Партик Демпси е голям пич,фен съм му и ти голям.
Този Венелин се е превърнал в готин мъж.БД уей този същия като на Алисия фризьора ли е с намръщените вежди,или май този е по-сладурест и млад.
Ако Тоци в момента е на плаж,то и аз съм на бургаския.Таз кухата е изкарала снимки от лятото в Гърция навярно,наблъскани един до друг шезлонги и собствени кърпи:(
Няма къде по това време на годината къде са се напече така.

# 271
Няма къде по това време на годината да се напече така.
Е, естествено че има къде, но тя не е там, съгласна съм. Laughing

# 272
  • Пловдив
Да, и аз това щях да казвам, я колко места около екватора, около тропиците. Има си къде, ама скъпоооооо.......

# 273
  • До сърцето...
Малкия Халваджиян има крайно неприятно поведение, лигаво такова. Ще е страшно, ако след време наистина придобие власт, брбр! Ще бъде "пази боже сляпо да прогледа"  ooooh!

Брей, добре, че ме образовахте с тоя Венелин, егати колко съм пропуснала до сега  Thinking
Нета казва, че преди няколко години имал и страстна любовна история и със Снежина Вълкова (явно преди Брендо)

Скрит текст:

# 274
Така е,има,знам и съм наясно.Казвах,че "околностите" не са тип тамошни,бял пясък,шезлонги тропически стил и т.н.Прилича ми ако не нашето,то гръцко море,заради шезлонгите и май-вече че няма панорамни снимки,а само нос и цомби.

# 275
Снимките ѝ направо крещят "Тасос".  hahaha

# 276
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понякога се изумявам от критериите ви за "готин мъж".
Но пък от друга страна това обяснява изобилието от Валерковци и Никита както в публичното пространство, така и по улиците. Laughing

Двама готини мъже и една супер готина мадама от миналогодишния кино-брой на "Венити феър"
Скрит текст:

# 277
Е, и твоите са не по-малко изумителни!... Mr. Green Laughing

ПП. Фризьорчето не е мой тип, да уточня.

# 278
  • Пловдив
Робърт Редфорд е най-готиния евър!

# 279
# 280
  • Варна
Без грим, ама с приглушена светлина. Mr. Green

Скоро се пусна нейна снимка от ски или от почивка някаква и много се изненадах колко е остаряла. Макар че точно по тази тема съм най- малко критична.

# 281
  • Бургас
Малкият Халваджан и приятелка :

1  2  3  4
Големи инфантили. Същия инфантил ми е и Сашо Кадиев /сина на Катето Евро/.

# 282
  • Rock & Roll feeling ...
Но пък от друга страна това обяснява изобилието от Валерковци и Никита както в публичното пространство, така и по улиците. Laughing

Понеже зачекна тема за критерии, любопитно ми е за мъжете,които показваш,че харесваш в темата-осъзнаваш ли,чe в по-голямата си част са анти (въпреки,че в твоите очи са красиви) или не съвсем ?

p.s. и аз не съм в отборите на Божи и фризьорчето.

Doutzen и мъж .
Скрит текст:

# 283
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чоленце, не ги мисли моите критерии, не можеш ги обхвана Laughing. Аз харесвам и такива, които на вас са ви анти, и такива, по които всички припадат. Тук обаче не идваше реч за, да използвам любимия ти израз Mr. Green, физически данни. Коафьорчето така ме ослепи със стайлинг, че хич и не забелязах какви са му. Това, което не разбирам, е харесването на мъже с оскубани вежди, нарисувани катинарчета,  фризирани перчемчета, впити до пръсване шарени тениски, пластмасова физика на "нацепена батка" и за капак муцка, на която и двете Златки могат да завидят; още по-малко разбирам масовото разпространение на този тип "мъжество" в милата ни родина. Недоумението ми надали произтича от факта, че от едно известно време живея извън България, и като ученичка и студентка подобни типове ме потрисаха. Тогава обаче за мое щастие не беше всеки трети такъв. Откога стана нужно и мъжете да са натокани", не ни стига сякаш, че жените са масово като излезли от следполунощна продукция... Tired

# 284
Джо, съгласна съм с теб. Трагично е положението...Но Аз не видях някой да каза, че го харесва този топ коафьор. Пък може и да съм пропуснала някой пост Laughing

Общи условия

Активация на акаунт