Звездни компромати- 310 част

• 103 050
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Не само Орландо е  рожденик днес.
Моят любим Патрик Демпси  Heart Eyes също празнува

Скрит текст:
Както е Лиъм Хемсуърт
Скрит текст:

# 256
  • Rock & Roll feeling ...
Хриси беше купил силикона на Алисия,нали ?

Косичката на Никол ( Николетина ) с какво според вас е обработвана ?

# 257
Joy
Божке, и аз ги помня тия! Crazy Тогава ми падна ченето какво лапе беше тоя и каква тъпа патка беше тая Царина, дето се влюбила в него и щяха да се взимат. Няма такава лудница ooooh! малоумни, изчепени, хора с дефицити... Tired

# 258
Оффф, много красиви тез Хемсуъртови!!
Покрай любовната история на фризьорчето се сетих и аз нещо. Моя бивша колежка, на 34год се загаджи с едно момче на 19, в началото им се чудихме, но тя е толкова инфантилна (не нашата инфантилна от темата), че много хубава двойка си бяха. Младежът е с немско-китайски произход, много интересен в лице, атрактивен беше, в очите по-азиатски тип, а с европейски черти иначе, висок, строен, надявам се от кръста надолу също да е с европейски "черти", не си бяхме толкова близки, че да попитам. Че тъй де, и други подобни познавам, особена майката на моя приятелка, която си падаше по нашите приятели...Много готина жена беше иначе  Heart Eyes

# 259
  • До морето
И аз я помня тази история с тази двойка с декларацията за настойничество, но не я свързвах с топ коафьора на галактиката  Laughing
В това риалити имаше доста образи, какво ли е станало с тези, дето спечелиха, имаше и едни Фотка и някой си, той беше футболен съдия....

# 260
Раче, завидна памет имаш  Laughing
Ето го топ фризьора с неговата кака - към 12 минута
http://www.slavishow.com/moyata-goliama-tv-svatba-13-10-2008/

# 261
Ей ви ги  hahaha
https://www.vbox7.com/play:4da789f4

Скрит текст:
Топ коафьор! doh Ето, защо Николета му е приятелка... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 262
Леле, хора, как помните такива неща  Laughing

# 263
Малкият Халваджан и приятелка :

1  2  3  4

# 264

1  2  3  4
Този освен да показва среден пръст и да се плези  по снимки в друга поза не съм го видяла.Алекс много е погрозняла,на 2 ра снимка ,си е е страшна

# 265

1  2  3  4

Този е рядко противен тип  Sick

# 266
Ама след някоя и друга година,ще  е в управленческата сила на  България  Laughing

# 267
  • bad@ss
Екстра са си така, двамата  Peace

Николета с нейното плажогъзурене и цицоперчене, вече е по-банална и предвидима и от роман на Дж. Остин  Tired

# 268

1  2  3  4

Този е рядко противен тип  Sick

Изглеждат яко пияни...или напушени.

# 269
Отвратителни са Бебо и Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт