Звездни компромати- 310 част

• 102 871
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Скрит текст:
Имам позната, която в 6 месец беше точно с такъв корем, е не беше с близнаци, но все пак...

това Златка ли е?

Да

# 601
Аз последно четох, че Клуновица никакво бебе не чака.  newsm78

# 602
# 603
Ммм, завидях му за чехличките  Crazy
Тъкмо си мислех, че ревюто е изненадващо скромно, Софи Ричи много ми хареса, и синът на Памела Андерсън ме срази.

# 604
Страшна шуба извади тоя Брендън, брей, мноу ми хареса. Добре, че надничам регулярно при вас, дами  bouquet

# 605
  • София
много ми харесва Лили-Роуз Деп. с този меланхоличен поглед...
ако беше типичната кифличка, щеше да е спрягана красавица. добре, че не е, защото е прекрасна.
има нещо в излъчването, което ми напомня Алисия Викандер Heart Eyes

# 606
Аз не мога да я харесам Лилито. И не, защото е нечие дете или твърде слаба за моя вкус, но нещо в очите й или даже по-точно нищото в очите й. Сякаш не е  на тази планета.
С Викандер заемат двата полюса на личната ми скала. Скоро направих малък маратон с нейни филми и се убих от рев.

# 607
И на мен много ми харесва Лили-Роуз и също бих я сравнила с Викандер. Една...фатална невинност в погледа й Heart Eyes

# 608
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Госпожа Клуни прилича на бременна.Всъщност кой твърди,че е в 7-ми месец?
Пола на бебето може да се разбере още в 10-та седмица чрез NIPT test,на база ДНКто на бебето.

Децата Крауфорд - като рисувани.С такива родители...

# 609
От ревюто на Д&Г - Рафърти Лоу ме разочарова - мислех, че е по-красив, признавам си. Синът на Синди Крауфорд обаче напълно отговаря на моите представи за модел и ме изненада приятно.

И на мен ми изглежда, че Амал е бременна от снимките с тоалетчето Шанел, но не и в 7-мия месец, не и с близнаци.
А днес точно четох руска статия, в която се казваше, че Марион Котийар е на 41 г. Няма да й ги дам. Това й е втора бременност, нали?   Simple Smile

# 610

А днес точно четох руска статия, в която се казваше, че Марион Котийар е на 41 г. Няма да й ги дам. Това й е втора бременност, нали?   Simple Smile

Да, с Гийом имат вече един син - Марсел.

Чарлийз Терон със сина си

Лейди Гага

# 611
 Синът на Чарлийз май е дъщеря? Или е нещо като "синът" на Анджелинови, който всъщност и той е дъщеря  Crazy

# 612
Синът на Чарлийз май е дъщеря? Или е нещо като "синът" на Анджелинови, който всъщност и той е дъщеря  Crazy

Като при Анджелинови, ама не съвсем, при Чарлийз синът от няколко месеца е решил, че иска да е дъщеря.
май 2016
юли 2016
октомври 2016
ноември 2016

# 613
  • Пловдив
 Shocked ужас и верно го облича като момиче  ooooh! Tired

# 614
  • Rock & Roll feeling ...
DIANE KRUGER
Скрит текст:

NATALIE PORTMAN
Скрит текст:

OLIVIA WILDE
Скрит текст:
KATE UPTON
Скрит текст:

MARY KATE OLSEN
Скрит текст:

JENNIFER GARNER
Скрит текст:

MEGAN FOX
Скрит текст:

JENNIFER LOPEZ
Скрит текст:

NAOMI CAMPBELL
Скрит текст:

*Всяка снимка може да се види в по-голям размер,като се отвори в нов таб.

Общи условия

Активация на акаунт