Звездни компромати- 310 част

• 102 872
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Не ви ли омръзва да я обсъждате тази долнопробна пача.
И на мен ми идва вече нагорно в темата за звездните компромати да се коментира само тази куха к**вентия.

# 586
Ето, хората са си направили страница за краен хейт към тази персона, преместете се там и сипете огън и жупел до насита.
Аз разбирам да не харесваш някого и да му се присмиваш за празноглавието, но крайния хейт и търсенето на умисъл, и убеждението в преправяне на всичко, ми идва в повече. Stop

И линк от ФБ се дава на конкретната снимка, ето така https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14484630_125691421 … 0&oe=591FBF40 , не ни товарете с цялата страница

# 587
И на мен ми се видя целулит, но мисля, че е татуировка.

# 588
  • Rock & Roll feeling ...
Аз съм " за" да се направи отделна тема за Николета,още от времето на драмата с Алисия .

Дам, ръката от китката, от вътрешната страна е ненормално тънка. Дала е фира,заради обработката на линията на талията,която в огледалото има извивка, а неотразена в отражението - не  .   hahaha

Тръпниии
Скрит текст:

# 589
# 590
# 591
  • Sofia
Не съм виждала бременна в 7мес.с толкова малък корем и то с близнаци Thinking

# 592
Не съм виждала бременна в 7мес.с толкова малък корем и то с близнаци Thinking
Божеее, аз иглеждам така като съм хапнала и пийнала повечко. Абсурдно ми се вижда така да изглежда жена бременна с близнаци /абе изобщо бременна жена/  в седми месец.

# 593
 Joy Joy Аз, бременна в седмия месец с близнаци, бях като глобус! Тази е като дъска за гладене... Crazy

# 594
  • Бургас
Аз пък така и във втория месец не съм била  Mr. Green Има нещо гнило в цялата работа - или не е в 7 месец или си имат сурогатна майка и разиграват циркове /като Бийонсе/

# 595
  • София
точно този, какво ѝ хареса на точно тази?
вярно, не я познавам жената, но учудването е по-силно от мен Simple Smile

ааа, седми месец, друг път. ако е бременна на тези снимки, не са от седми месец.

# 596
  • Пловдив
Имам позната, която в 6 месец беше точно с такъв корем, е не беше с близнаци, но все пак...

# 597
В седми месец и аз точно толкова бременна. С едно обаче.

# 598
  • Варна
Повече бих повярвала, че не е в седми месец на тези снимки
Или че не са близнаци.

# 599
  • Sofia
Имам позната, която в 6 месец беше точно с такъв корем, е не беше с близнаци, но все пак...

това Златка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт