Звездни компромати- 310 част

• 102 896
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Gotham City
Тифани Тръмп
Скрит текст:

Скрит текст:

Laughing

Милото много зле изглежда на първата снимка

# 571
И Иванка на младини беше много недодялана, а сега чак на хубавица се докара. Аз не я намирам за такава, но много хора я харесват. А беше като дирек.

# 572
И Иванка на младини беше много недодялана, а сега чак на хубавица се докара. Аз не я намирам за такава, но много хора я харесват. А беше като дирек.

Може, може... но Тифани, според мен и излъчване няма  Peace

Скрит текст:

# 573
  • Бургас
Тифани изглежда като онези малоумни блондинки от комиксите. Такова тъпо, телешко излъчване има.

# 574
  • Вестерос
хахах точно такава е  Joy

# 575
И на мен хич не ми харесва Rolling Eyes

# 576
Не бях забелязала уШото на Тенчева. Веднага си погледнах моето как е - наред си е  Mr. Green Нейното не е наред  Joy
Много харесвам Иванка, а Тифани милата мога да кажа,че много прилича външно на баща си  Wink

# 577
  • Gotham City
В края на работния ден нямам работа, и отворих тази изключително култува страница
https://www.facebook.com/ZaVsickiKoitoNePonasatNikoletaLozanova/

Като цяло са забавни някои неща, но според мен твърде много време и отделят. Обаче благодарение на тях забелязах нещо:
https://www.facebook.com/ZaVsickiKoitoNePonasatNikoletaLozanova/ … ype=3&theater

Някой кадърен фотошопър ще да е бил  Joy

# 578
Какво й е на лявата ръка? newsm78

# 579
  • Mediterraneo
Тифани изглежда като онези малоумни блондинки от комиксите. Такова тъпо, телешко излъчване има.

Същи бащичко! Този човек има същата телешка физиономия, само дето оранжевее.

# 580
  • Gotham City

Ми нечовешки тънка е, плюс, че и талията и е по-прибрана в отражението, но за талията мога да приема, че е от ъгъла на снимане, но ръката не е нормално тънка

# 581

Ми нечовешки тънка е, плюс, че и талията и е по-прибрана в отражението, но за талията мога да приема, че е от ъгъла на снимане, но ръката не е нормално тънка
Коментарът към втората снимка е следният:
"Упс, някой май е забравил да се епилира между краката 😂😂😂.. Вижте и отражението на лявата и ръка на огледалото 😂😂😂"

# 582
Според мен е, защото отражението остава леко извън кадър. Виж, че и картината отзад е "изядена".

# 583
На мен ми се видя , че има целулит по ръката Laughing

# 584
  • Оптимист по принуда
Не ви ли омръзва да я обсъждате тази долнопробна пача.

Общи условия

Активация на акаунт