Звездни компромати- 310 част

• 103 026
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В темата и в държавата звезди са някакви фризьорчета и каки Tired
Според мен има няколко типа вървежни мъже по нашите ширини - такива с изглед на рецидивист - бръснати-плешивци-лошо-гледащи; гейобразни- муцки- джучки-вежди-шарения и хипстъри, които са над нещата, но  по един строго определен начин. Crazy
Снощи гледах за първи път Баскетболни дневници, Лео и Марк Уолбърг такива деца...а Лео е на 21, изглежда като 16 годишен Sunglasses

# 301
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен има няколко типа вървежни мъже по нашите ширини - такива с изглед на рецидивист - бръснати-плешивци-лошо-гледащи; гейобразни- муцки- джучки-вежди-шарения и хипстъри, които са над нещата, но  по един строго определен начин. Crazy
Или смеска между първите два типажа- това е най-противният вариант Laughing

И хипстъри не понасям, точно толкова неестествени са, колкото емотата и метро-извращенията.

# 302
"Метро-извращения"?!?!? #Crazy hahaha

Вие, като искате, се гушкайте с космати мечоци. Това не е за мен. Бради, гъсталаци, космарлаци навсякъде
..  Stop

# 303
Не се карайте, знаем кой кого харесва отлично и това не ни пречи да си "живуваме" чудесно.
А и моят е най- красив! Божи- иконата!
Последната новина е, че бил се зарекъл да скъса от с..с певицата Дара Бубамара. Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще знаете, че дъртото коте може би вече е история.
Че тая Бубамара не е ли по дърта и от дъртото коте

# 304
Средно положение не съществува, неееее, няма начин Laughing Или е излязъл от турска баня, или мечка, друго няма Mr. Green

# 305
Еми той Коти Икони вече май само дъртуци ги желае. Mr. Green

# 306
Може би си мисли, че след една определена възраст е по-малко вероятно да го изненадат с наследник hahaha Толкова издръжки да не мислите, че лесно се изплащат Joy

# 307
  • София
Заинтригувахте ме с тази Дара Бубамара - за първи път я чувам и, честно казано, инстинктивно преположих, че е излязла от "Черна котка, бял котарак"

# 308
Може би си мисли, че след една определена възраст е по-малко вероятно да го изненадат с наследник hahaha Толкова издръжки да не мислите, че лесно се изплащат Joy
Joy Joy Joy

Дара Бубамара я помня от преди 20 години. /Все пак сръбското беше известно във видинско/.
От тогава май не съм я виждала. Сега погледнах в Гугъл... Леле! и Лелееее!

# 309
  • София

Това не е ли работа на Ники Михайлов - отглеждане на децата на Валери?!?

Shocked Shocked Shocked

# 310
  • Пловдив
След отварянето на втората снимка на Дара Калинката отивам да ми леят куршум ooooh!

# 311
Тази Дара от кой цирк е избягала? За пръв път я виждам тази женица. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно  ooooh!

# 312
  • До сърцето...
След снимките на Дара Какватоетам, напрао не мога да кажа нищо лошо за местните фолк-звезди.

Това балкански синдром ли е да се имаш за секси, когато си пошла?

Скрит текст:

# 313
  • в 1001-та нощ
Аз не ги бях отворила и мислех, че е някоя от новите певици - нямаше ли някаква Дара?

# 314
Aма не ви ли прилича на Алисия от периода с Валери, само че с 30 години по-стара?  Mr. Green

Той си следва някаква линия:
Николета - Дърто коте копие на Николета
Алисия - дърто коте копие на Алисия

Общи условия

Активация на акаунт