Звездни компромати- 310 част

• 102 818
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Добрич

Да не е фотошоп? Арабинът си е по риза само newsm78

# 706
  • Варна
Препоръчайте ми марка анцуг, моля
и аз да съм по модата  Mr. Green
Помня и Ирина Шейк пак в същия стил пременена.

# 707
Не ти трябва анцуг, вземаш едно долнище на адидас с райетата отстрани и си го комбинираш с всичко Laughing

# 708
И никакъв Дубай Naughty Всички,дори кифлите са наясно къде е Мека-та на Адидас. Право в Бургас и това е,ама ха Crossing Arms Дубай, Мубай. Не те ли оценят в Меден Рудник,къде си тръгнал изобщ0.

# 709

Рано сутрин и вечер температурите в Дубай стават по-ниски  Peace

# 710
Много интересно ми стана тази тенденция с трансджендър децата. Замислих се сериозно, защото аз бях "мъжкарана", не физически, но ментално от всякъде. До около 10-11 годишна възраст играех предимно с коли, пистолети и с момчетата.

Рокли имах, точно две, защото нямаше смисъл да ми купуват повече. Отказвах да нося, когато излизах да играя, защото не са удобни за катерене по дървета, яздене, каране на колело, а и имаше период от около 5 години, през които коленете и лактите ми бяха в рани. На родителите ми и през акъла не им е минало, че съм трансджендър, а и на мен. Просто ми се струваха по-интересни тези игри. Като влязах в пубертрта се "поправих" до степен да не излизам да изхвърля боклука без грим.

Поради това, се чудя, дали не ги трансформират тези деца някак насила, в стремежа си да ги подкрепят.

# 711
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Поради това, се чудя, дали не ги трансформират тези деца някак насила, в стремежа си да ги подкрепят.
Или в стремежа да има още една причина да си виждат името в таблоидите.

# 712
Или в стремежа да има още една причина да си виждат името в таблоидите.

Ами може и това да е, но аз се радвам, че моите родители не са се замисляли много и не са започнали да ми дават хормони, за да ме трансформират, защото и това се случва.

Много съм раздвоена, защото от една страна вярвам, че има деца, които не се чувстват добре в кожата си, но ми се струва, че се прекалява в "подкрепянето". Прекаляваме и в политическата коректност и това само създава по-голяма нетърпимост. Уф, май съм в криза на идентичността, защото по принцип съм по-скоро воинстващ либерал, но не мога да спра да си задавам въпроси.

# 713
Като влязах в пубертрта се "поправих" до степен да не излизам да изхвърля боклука без грим.
Някои и в пубертета не се "поправят" и поемат в другата посока. Пред очите ми са... От малки с панталонки, с момчешки игри и играчки, а сега и с такъв вид. Родителите, обаче, не подкрепят, просто приемат в някаква степен, но това ги изяжда...

# 714
Down Under, по него време на хората изобщо не им хрумваше да се притесняват за такива неща, нито да ги отричат, нито да ги подкрепят. Не бяхме много чували.

# 715
# 716
Като влязах в пубертрта се "поправих" до степен да не излизам да изхвърля боклука без грим.
Някои и в пубертета не се "поправят" и поемат в другата посока. Пред очите ми са... От малки с панталонки, с момчешки игри и играчки, а сега и с такъв вид. Родителите, обаче, не подкрепят, просто приемат в някаква степен, но това ги изяжда...

Не отричам, че има и такива случаи, но смятам, че е преекспонирано. Аз лично бих изчакала поне до 12-13 години.

# 717
  • София
Абсолютно отказвам да повярвам, че тялото на Синди изглежда като това на Иги Поп  Crossing Arms

# 718
# 719
  • София
Скрит текст:
Абсолютно отказвам да повярвам, че тялото на Синди изглежда като това на Иги Поп  Crossing Arms
Възможно е да има фотошоп и в снимките "преди "

Общи условия

Активация на акаунт