2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 140
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 615
Blue angel, на Нотариалния акт № 16 ли пишат по-ниска цена?

# 616
  • Пловдив
Акт 16 и нотариален акт са две различни неща.

# 617
С риск да ви разочаровам ще ви кажа, че нарушение всъщност няма и всичко е една хитра еквилибристика, отдавна планирана при това. Ако изобщо някой влезе в затвора, то ще е някоя изкупителна жертва. А оазиси ще продължават да се строят, но няма да се казват Оазис номер енти.

# 618
Важното да се строят по-хубави сгради, все тая ми е кой ги строи.

# 619
  • Пловдив
Zenkou, що не се ограмотиш първо и после да пишеш. Плащания за суми над 10 Хил.  лв по закон трябва да са по банкова сметка и то тази на фирмата, а не на частно лице. Само за това нарушение се налага глоба както на продавача, така и на купувача. Да не говори за укрити данъци е неплатено ДДС.

# 620
Ограмотил съм се! Благодаря за загрижеността. Говорех за финансови престъпления, за които се лежи в затвора, а не за административни, за които се плаща глоба.

# 621
Укриване на данъци не е ли за затвор?

# 622
Така е, прави сте, но не ние с вас сме съда и нищо не зависи от нас. Тук можем само да си упражняваме остроумието. Паулин Томов ще се отърве, и даже, подозирам, ще продължи да строи прикрит под чуждо име. Съдиите ни и прокурорите са подкупни. Не разбирам защо ние трябва да се убеждаваме един-друг и да се нападаме. Нека изчистим темата и да обсъждаме текущи проблеми на Оазисите и да говорим за самите сгради. Знам, че това няма да се случи и не се сърдя. Живущите в комплексите отдавна са си направили закрити групи и си помагат за ремонтите и обзавеждането и обсъждат евентуални проблеми.
В малките кооперацийки също има проблеми, говоря от личен опит. За съжаление даже са още по-трудно разрешими.
Ще дам само един пример. Съседът ви с когото сте израснали заедно и сте "приятели" нещо му прищраква и започва да събира компании в дома си 6 дни в седмицата. Спира музиката преди 22 часа, но до 7 сутринта си говорят и се смеят на висок глас от време на време. Съседът ви не пречи на никой друг - само на вас. Говорите с него и той ви обещава, че няма да се повтори. Обаче се повтаря. Не можете да извикате полиция, защото "се знаете от деца". Кажете какво да правя. Ако живеех в Оазис това нямаше как да се случи, щеше да бъде глобен, а не е изключено и набит от полицаите (да, знам такъв случай) и проблемът щеше да се реши.

# 623
Милите ми гражданчета, в какви размисли са се вкарали.Много ги усещате нещата тук иначе фаса го мятате от прозореца на колата.А това че родителите ви ходеха с цървулки по нивята е незначителна подробност. 

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 10:49 от c.c.c.

# 624
Някой има ли представа, дали по Оазис 6 и 7 се работи и дали ще се завършат.

# 625
Работи се и по двата.

# 626
Благодаря за информацията, дано да ги довършат.

# 627
Оазис 8 ще го бъде,макар и със закъснение.Оазис 9 до Хаджията Груев,а Оазис 10 на мястото на Каменица.Напук на душманите/край на темата/

# 628
Майко, мила, ако има Оазис 10 на мястото на Каменица, ще се самоубия! ooooh! ooooh!
Това ще е най-отвратителното нещо. Twisted Evil
Подочух, че Тотев бил купил парцела, значи и той е в играта! #Cussing out  #2gunfire #2gunfire

# 629
Лъчо, дано си прав, братле. Ако има Оазис 10, аз пръв ще капарирам поне един апартамент там. Ееееее, най-после малко позитивизъм в темата, пък бил той и напук на душманите Simple Smile Благодаря ти за светлината, която донесе с мнението си! Алелуя!

Общи условия

Активация на акаунт