2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 119
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 675
Това за вас проблем ли е.В смисъл като не ти казват нещо какво следва

Те нямат задача да ти казват нещо.
Работата им е да събират показания.
След като приключи това, ще стане ясно кой какви последствия ще понесе.

# 676
Тези които имат апартаменти в Оазисите 5,6,7, да не се притесняват, ще се построят. 5_цата акт16 юли, 6 и 7 септември с малко закъснение. Това където се раздухва в публичното пространство е много преувеличено, от конкуренция и злобни завистници. Лека вечер!

# 677
Тези които имат апартаменти в Оазисите 5,6,7, да не се притесняват, ще се построят. 5_цата акт16 юли, 6 и 7 септември с малко закъснение. Това където се раздухва в публичното пространство е много преувеличено, от конкуренция и злобни завистници. Лека вечер!

Ох, много се заблуждавате. ooooh!
Казах ви да се консултирате в темата за имотите, никой не си направи труда, самозалъгвате се.

# 678
Тя проверката от нап е удължена с още едно година.Становище ще се очаква догодина по това време.И после.....

# 679
 Outta Joint

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 13:53 от BigmamaBigmama

# 680
Къде е казано че капарото което връща виновния трябва да е в двоен размер, ако е упоменато добре. А в нотариалния акт нали се посочва с коя фирма и кой нейн представител за каква цена приведена по банков път на името на упълномощения на фирмата, пред нотариус, къде и защо да се притеснява купувача. Но ако и двете страни лъжат тогава...

# 681
Jivko Bonev, всичко е ОК, само плащанията в брой са нарушение на закона. Дори и на капарото.
Щом са в законовите граници защо по банков път

# 682
  • Пловдив
Jivko Bonev, всичко е ОК, само плащанията в брой са нарушение на закона. Дори и на капарото.
Щом са в законовите граници защо по банков път
Ако общата сума по сделката надхвърля 10 Хил. Лв. Плащането задължително трябва да е по банков път. Ако някъде в Пловдив има ново строителство за по- малко от 10 Бона, ми кажи, за да си напазарувам няколко и аз.

# 683
Естествено капарото се връща в двоен размер,  то иначе си ти връщат парите без риск за ответната страна. То тва капаро ли е  #Crazy  Какво му е сложното не знам? Но принципа и реалността са различни неща  Grinning

# 684
Така е, ама ако строителят е във фалит и ти предложи само да върне капарото дали ще откажеш и ще поискаш да се съдите за двойна сума, с риск да не вземеш нищо? Wink

# 685
Естествено,  че взимам и бягам. Говорим по принцип как е и как трябва да бъде. И затова е добре да си направиш и предварителен договор особено при по-големи суми. Вече не знаеш кой какъв е: ) А Вие, ако сте "черна станция" ще отидете ли пак при този строител Simple Smile

# 686
Аз нямам нищо общо нито с тези проекти, нито даже с Пловдив. Просто пуснах един коментар защо хората се съгласяват да си вземат парите без претенции. Пък те може и да си имат договор с двойна неустойка, ама кой разчита на договори с нашата съдебна система? Twisted Evil

# 687
Живи и здрави всички  Wink

# 688
Здравейте!
Ами, щото дунди пита, та искам да споделя...
През 2011 година се запознах с една млада жена, която си беше купила чисто ново общинско жилище 60 квадрата чиста площ за 13 000 лева, във 194блок Гербера в Тракия. Много ми се иска оттогава и аз да взема от баницата, ама на мен никой не ми я дава. Нейната баба, на въпросната жена, се оказа някакъв окръжен съдия  и си бяха прехвърлили всякаква собственост като коли и подобни на сестри и братя и бяха взели въпросното жилище. А ние с вас, дето нямаме връзки, трябва да купуваме на пазарни цени и да отделяме от залъка си!
Знам, че се получи малко офтопик, но ми се прииска да споделя.
Благодаря!
И да, това е абсолютно истинска история! Много от вас предполагам дори не подозират, че има такива врътки.

П.С. Аз имам увредено дете, но това явно не ми дава право на такова жилище.
Е, такава ни е държавата.
П.п.с. По нотариален акт апартаментите от Оазис са на стойност 1000лв, така че нищо не пречи да се платят в брой. Друг е въпроса, че Оазисстрой докараха по-ниска цена, дори от тази на Общината хаха.

# 689
  • до най-прекрасния мъж
Верно ли 1000 лв? В темата тук бях чела за суми от порядъка на 6000-7000 лв, но пък 1000?!! То по-очебийна измама от това, здраве му кажи.

Общи условия

Активация на акаунт