2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 102
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 705
Офф... Обясняваш, обясняваш и пак някой не е разбрал! Мисля, че и аз и pi_pi ясно обяснихме как стават нещата. Четете внимателно. Сега пита черна станция, после ще пита някой друг, затова се обръщам към всички.
А и не разбирам какво толкова ви интересува, след като не планирате да купувате жилище в Оазис!? Голямо любопитство значи!

# 706
Адвокати не издават нотариален акт!!!! Тази тема дотолкова се разводни че по скоро трябва да се прекръсти на "Клюки, слухове, черен пиар и плюене по Оазис и собствениците. Може и да се премести в някой юридически фоорум, така като гледам ги разбирате нещата-нарушения, злоупотреби, затвори, глоби.... То не  беше плюене, некачествено строителството, кутийки, селяни то не бяха фалити, сега виждам че вече и нотариалните актове са недействителни. Очаквам тия дни и конфискация на апартаменти да се появи в някой коментар, съдия изпълнители, прокурори.....Арсенала със заплахи набъбва застрашително и кой знае докъде ще стигне. Обзалагам се че някой ден в нечий ум ще съборят Оазисите.Реално нещата тук отдавна не кореспондират с действителността, а по скоро будят иронични усмивки у хората наясно с картинката.  Собствениците,тези които реално могат да споделят относно комплексите отдавна не влизат тук.Останали са няколко човека които са виждали Оазис само на картинка и продължават да мелят едно и също кутийки, селяни, затвор, фалит, глоби.....Беше интересно четиво за незапознатите донякъде но загубихте отдавна мярката. Е признавам че успявате да разубедите някой и друг клиент на Оазис само че двама трима на хиляда няма да ви реши проблема. Живота в Оазисите кипи а собствениците си имат групи във Фейса и коментарите относно комплекса са там. Между другото тази тема е предмет на доста ирония и подигравки и хората се забавляват на ваш гръб.

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 23:30 от c.c.c.

# 707
Много разбирачи много нещо.Не ги мислете собствениците на Оазисите те ще се оправят,ако вече не са се оправили.И ще продължат да строят 8,9,10.И собствениците на апартаменти да си оправят новите жилища и да си живеят спокойно в тях.Аз също имам ап.в Оазис и не се притеснявам.Те са го измислили много по добре от тук коментиращите какви могат да бъдат евентуалните последствия.

# 708
  • до най-прекрасния мъж
Синьо ангелче, че се укриват данъци няма спор, но се укриват по законен начин. Ама че оксиморон се получи  Laughing
Или може би си тъжно ангелче? Sad  Защо така, бе миличко?..
Аз ли?  Що? Много съм щастлива даже.  Оазис не ме вълнува почти изобщо, вълнува ме до толкова,  доколкото съм данъкоплатец и аз лично не съм и не бих укривала данъци.  Но утре с моите,  а и вашите данъци ще се облагодетелстват всички под една или друга форма - обществени паркинги,  паркове, градинки.  Що едни да не укриват данъци,  но да се облагодетелстват от това,  което е направено с парите  на друг? Бай Ганьо е още жив...келепиреца,  келепирецаааа....
Пък аз си гушкам мъжа и спя спокойно, щото апартамент в Оазис нямам и икономическа полиция и данъчните няма да ме дирят.
Е,  ако това не е щастие...

# 709
Офф... Обясняваш, обясняваш и пак някой не е разбрал! Мисля, че и аз и pi_pi ясно обяснихме как стават нещата. Четете внимателно. Сега пита черна станция, после ще пита някой друг, затова се обръщам към всички.
А и не разбирам какво толкова ви интересува, след като не планирате да купувате жилище в Оазис!? Голямо любопитство значи!

Специално ти прочетох писанията до над месец назад и не видях обяснение. Видях само това "По нотариален акт апартаментите от Оазис са на стойност 1000лв" и понеже ми е любопитно как става тази работа, че и законно на всичко отгоре, те питам.

Адвокати не издават нотариален акт!!!!

Естествено, че не издават, нали затова не се казва адвокатски акт. Случва се човек и да сбърка докато пише.

# 710
zenkou, sIRI, c.c.c. са много прави,! Някой хора не са наясно за какво става въпрос, други уж не ги интерисува, ми тогава защо пишете, нека пишат хора които знаят какво говорят и ги интерисува темата а не само интриги да се въртят.

# 711
Малкия човек от панелката решил да си купи апартамент в Оазис,бръкнал в джоба си обаче нямало пари,и тогава си казал.Строителството е некачествено,и по стар български обичай се успокоил!ВИЦ

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 16:15 от bubanka

# 712
  • до най-прекрасния мъж
Малкия човек от панелката решил да си купи апартамент в Оазис,бръкнал в джоба си обаче нямало пари,и тогава си казал.Строителството е некачествено,и по стар български обичай се успокоил!ВИЦ
Има хора, които могат да купят един цял Оазис, но продължават да живеят в панелката и ги устройва. Надали е защото нямат пари... Таа, човекът от панелката е доста разтегливо понятие и зависи от панелката. Някои ще надживеят Оазисите.

# 713
Всеки прав за себе си Wink
 Аз пък да споделя и нека уточня
 Никой не искам да засягам изказвам мнение. Сряда ходих до четворката по работа. Хора все си мислех,  че е зле (до сега само отвън съм виждал сградата дето от 10 км се набива на очи като ново тепе в града #Crazy), ама чак толкова зле не предполагах. Не стига, че има по 15-20 квадрата общи части, ми то няма никакъв парк, грам въздух. Сложили 10 пейки и две люлки на 700 апартамента, тераса до тераса , зазидано отвсякъде и отгоре на всичко вход и изход на едно влизаш и не може да излезнеш като има прибиращи се (или обратното). Чак не можех да повярвам. И хотел такъв тип не съм виждал. Прилича на затвор със 100-ци килии.  Даже няма откъде и да се проветри да бяха оставили по една фуга някъде да диша. Който не ми вярва да иде на разходка до там  Joy а пък за колите не знам, ще е нещо страшно като се нанесат хората. Още от сега са по поляните. Как се дават тия разрешителни, как се допуска това в днешно време,  чак недоумявам. newsm78 Според мен и купувачите (или поне повечето), не са си го представяли как ще изглежда туй изобретение.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 14:21 от BigmamaBigmama

# 714

Забавлявай се, Лъчо. Simple Smile

Аз имам 3 апартамента, последния го купих миналата година. Писала съм многократно в темата защо не избрах Оазис.

# 715
  • до най-прекрасния мъж
Всеки прав за себе си Wink
 Аз пък да споделя и нека уточня
 Никой не искам да засягам изказвам мнение. Сряда ходих до четворката по работа. Хора все си мислех,  че е зле (до сега само отвън съм виждал сградата дето от 10 км се набива на очи като ново тепе в града #Crazy), ама чак толкова зле не предполагах...............
Аха, то доста хора тук това "пеем" вече повече от половин тема. Обаче, имащите апартаменти в тези комплекси мислят, че им завиждаме или плюем, защото не можем да си позволим новичък апартамент в Оазис. Можем, но не искаме, по обективни причини.
И кой ли ще си признае, че се е минал с кофти строителство и проблеми. Никой, разбира се. Това е типично българска черта. Може да съм прецакан, но никога няма да си призная.
В Оазис бих си купила, ако не мога да си позволя нищо друго.

# 716
Аз имам къща в центъра,къща на 4км.от Пловдив и апартамент в Оазис купен преди 4 години.Цената му се повиши около 50%,но никога не бих го продал.Пак искам да купя в някой бъдещ Оазис,защото е печеливша инвестиция.Затова съм в този форум.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 16:14 от bubanka

# 717
  • до най-прекрасния мъж
Ти сега какво желаеш, "да си ги мерим ли"? Laughing Мерси, но аз какво притежавам, ще запазя за себе си.
Ей това е качественото ново строителство в БГ. Сега в София, скоро и в други градове. Недай Боже никому, но е неизбежно.
https://trafficnews.bg/absurdi/news/79137/
А за какво съм в тази тема ли? Ми забавлявам се да гледам как хора като теб убеждават себе си, че не са се минали, че и даже си вярват.
Късмет и да си жив и здрав да си ползваш "печелившата инвестиция".

# 718
Абе вие тук в ред ли сте?Кой какво имал кой колко голям го извадил.Я вървете да си охладите страстите че сте се напекли

# 719
Наистина жегата ли какво не знам,  хората... са напекани... тия дето имат много не са в този форум, аз имам 5 лв и ще ида да пия 2 бири да не прегрея и аз  Joy

Общи условия

Активация на акаунт