2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 186 985
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 735
В центъра няма как да направят 16 етажа, ама да видим то в бг очаквай неочакваното, а за Тракия вече и разказаха играта, дано няма толкова търсене иначе няма остане една поляна в най-хубавия до сега квартал за мен. Като град в града си е с всичко необходимо, но тези строежи...... развалиха цялата добре замислена инфаструктура с градини, паркове и т.н.

# 736
Ще видим какво ще е продължението на строежите.Търсене ще има винаги но купуването зависи от цената.А от там е от други фактари.

# 737
Напротив търсене няма как да има винаги, въпроса е до кога   Wink и в какви мащаби

# 738
Ми като бутнат 50-60 панелки, познайте дали ще има търсене

# 739
  • Пловдив
Ми като бутнат 50-60 панелки, познайте дали ще има търсене
Няма да е скоро това с бутането.

# 740
Търсене винаги има но напоследък предлагането е малко.Една е същи обяви се въртят от доста време

# 741
Те много неща нямаше да стават а станаха.И ефирната аналогова телевизия нямаше как да спре ама я спряха.Има Евродиректива за това какви критерии трябва да покриват жилищата.В панелките не ги покриват.И без това строителите търсят парцели ще строят на тяхно място като почнат да ги бутат.

# 742
Лавче, честно падам с теб Simple Smile сега има търсене повече от предлагането, защото просто повече хора идват в града по най-различни причини. Кой по работа, кой захваща бизнес, кой ако щеш краде и се издържа... но всичко това ще е до време. Няма как да дойдат още един милион, защото няма от къде: ) И след някоя година това търсене няма да го има. Това са вечните цикли на икономиката. Ама сега и разбирам защо се продават Оазисите, може би ти няма да ме разбереш.....
Относно панелките Simple Smile всяка сграда има определен живот. Независмо от вида на строителството. Но дайте да си подредим живота в близките 10 години, не мислете от сега за след 30-40. Тогава няма да зависи от нас  Joy

# 743
  • Пловдив
с.с.с., стига писа смешки. В близко, та и в малко по- далечно бъдеще това няма да се случи.

# 744
  • до най-прекрасния мъж
Купуването на апартаменти в Оазисите, Герберите и т.н. е  до време. Пренасищане на пазара му се казва.
Нали се сещате кой тръби за края на експлоатационния живот на панелките -  тези,  които имат монолитни жилища за продан. Панел вече не се строи, що да не го оплюем,  за да си продадем кутийките,  построени и замазани набързо с цел огромна печалба. И народа лапа въдицата като  шаран,  щото новичко нали било,  ама качеството какво е,  все тая. Нали сега е новичко,  пък после... то послето е далече.
Само за пример - на 27-годишната ни панелка й текна покрива преди 2 години.  Пък от Оазис 4 вече регистрират течове.  Ми нека ми е зле в панелката.  Рушат се панелни блокове на по 50-60 години,  пък на новото строителство мазилките падат след 2 /справка статията,  която постнах вчера/.
Всеки имот си иска поддръжка,  иначе се руши и се амортизира.
Мили горди собственици,  радвайте се на Оазисите си сега,  че като опрете до ремонти след 3-4 години,  тогава пак ще си говорим. Дано и като се наложи да давате големи суми за покрив,  асансьор,  фасада,  сте така задружни и доволни от покупките си.

# 745
Хората купуват повечето с цел инвестиция и хубаво правят беше едно време да си държат парите в банките.Лихви няма но пари от наеми ще има.Повечето в оазис си инвестират парите други си купуват дом.Който от каквото има нужда.Търсене винаги ще има.

# 746
Абе само за мене ли е проблем че оазис 4-6 се намират до пловдивския затвор кой би взел апартамент до затвора другото че са наблъскани нереално много хора на единица площ няма да го говорим

# 747
  • Пловдив
Хайде правете нова тема, че тая от последните 30 стр. замириса на панелен кенеф. Искам само да напомня на всеки, който иска да се информира общо взето за Оазис и качеството на строителството, да прочете първата тема и тази до към 20 стр. И нека не се вземат под внимание мненията на страничните наблюдатели, а тези на собствениците Wink

# 748
  • Пловдив
Абе само за мене ли е проблем че оазис 4-6 се намират до пловдивския затвор кой би взел апартамент до затвора другото че са наблъскани нереално много хора на единица площ няма да го говорим
И какво ти пречи затворът? Това е просто една сграда към министерството на правосъдието.

# 749
И какво собствениците да не си купят съседните 30 декара да си направят парк и гаражи. Сградата си е все същия претъпкан гигант.

Общи условия

Активация на акаунт