2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 001
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 750
  • до най-прекрасния мъж
Lavche, наеми ще има,  ако има наематели,  нали се сещаш.  И утре,  ако аз и ти си пуснем апартаментите под наем - моят в санирана панелка,  поддържан вход с 18 апартамента,  паркомясто,  на 5 мин от центъра,  в просторен и хубав квартал с много зеленина и твоят ново строителство в Оазис 4, познай кой ще се наеме пръв при еднаква цена и квадратура.

# 751
Специално за Кичук Париж има огромто търсене да не говорим за ново строителство.Развиващ се град.Студенти колкото искаш и винаги ще има.Млади хора също.Така че не ми развивайге те грешни теории.

# 752
За наемателите е важна локацията, Лъвче. Peace
Както казах, имам 3 жилища, двете ги давам под наем.
Не съм имала периоди по-дълги от седмица без наематели. И то заради освежаване, не поради липса на желаещи.
Обаче моите жилища са на добри места, доста конкурентни от Оазис 4 и 6.
Едва ли някой студент ще прерита да се забие там, при положение, че има други места, с по-добър транспорт до Унитата. Семейства също ще избягват тези 2 блока, заради липсата на градини и училища в района. Питай Дунди нейното дете дали е учило в Кичука.
Много си далеч от реалността с наемателите, не си фантазирай.

Оазис 5 и 7 ще имат кандидати за наематели.

# 753
Абе продавайте панелките докато можете че след някоя година като ги бутнат ще лапате мухите.За наеми стават ама за продаване вече не стават.Идете в Оазиса и питайте дали някой иска да смени новия апартамент за мухлясъл панел.Колкото и да възхвалявате цената е само надолу. А като построят още няколко комлекса ще станат по 2 за лев. Тъпо е да дадеш 50000 евро за панел и след 10 години да струва 25000.Ма още може да се вземе нещо преди да ги съборят.

# 754
Simple Smile Стига бе хора, всеки с мнението си какво се заяждате. Темата е за оазис и евентуално новото строителство в града. Ама Вие вече, кой какво имал, какви наеми. Успокойте се: ) Който има нека има, който сега няма дано скоро и той да има  Peace

# 755
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Абе само за мене ли е проблем че оазис 4-6 се намират до пловдивския затвор кой би взел апартамент до затвора другото че са наблъскани нереално много хора на единица площ няма да го говорим
Абе!?!?!
Като ти пречи не си взимай там апартамент,кой те кара да пишеш в темата за Оазис?

# 756
Абе продавайте панелките докато можете че след някоя година като ги бутнат ще лапате мухите.За наеми стават ама за продаване вече не стават.Идете в Оазиса и питайте дали някой иска да смени новия апартамент за мухлясъл панел.Колкото и да възхвалявате цената е само надолу. А като построят още няколко комлекса ще станат по 2 за лев. Тъпо е да дадеш 50000 евро за панел и след 10 години да струва 25000.Ма още може да се вземе нещо преди да ги съборят.

Стига с тия панели бе! Ти само такива апартаменти ли знаеш?
Живея в монолит и единият под наем е монолит. Другият е панел, ама ми се е изплатил вече наполовина, ако сега го пусна за продажба, ще го купят веднага, защото е с наемател и е на топ локация. Освен това сегашната му цена е по-висока от тази на която съм го купила, смятай колко ще съм на печалба. Peace
Да не говорим, че нямам 1 стотинка кредит.

# 757
Ай спрете се бе кой кво има. Кат имаш от баба, дядо и тати нямаш кредит. #Crazy

# 758
Никой не ми е дал нищо. Naughty
Спирам, ама много глупости се пишат тук и затова не се въздържам. Crazy

# 759
Биг мама ,много правилно го каза ,кой от мама и тати,кой от баба и дядо и после се бият в гърдите кой какво имал😆

# 760
По повод под наем живия до Парти Миро в кичук париж.Във входа имаме 8 апартамента под наем 4 са на един и същи човек.От тях взема2500лв.Ако това не е инвестиция здраве му кажи.От6год празни не са оставяли 3-те са с деца.Така че не може да ме обедите в някой неща.Всеки си има мнение по въпроса.Аз изказах своето.

# 761
  • Пловдив
Ехооо, админи и модератори тука в тоя форум няма ли? БГ мамите взеха да си мерят половите органи в грешната тема! Айде моля моля!

# 762
Ха ха, другарките го удариха през къра.Споко де, без вълнения.Като ви бастисат панелките ще дръпнете по едно кредитче и в Оазис 10.Тъкмо ще е готов и по към центъра че нали обичате централна градска част.

# 763
  • Пловдив
с.с.с., ама ще ти се да бутат панелки, много ти се иска. Но няма да стане скоро.

# 764
Ха ха, другарките го удариха през къра.Споко де, без вълнения.Като ви бастисат панелките ще дръпнете по едно кредитче и в Оазис 10.Тъкмо ще е готов и по към центъра че нали обичате централна градска част.

Ако си спомняш никой не посмя да пипне остъклените балкони, какво остава да бута цели панелки.

П.П. Аз по принцип съм фенка на новото строителство и като такава не съм ти опонент, но като ти чета аргументите и не мога да не се намеся.

Общи условия

Активация на акаунт