2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 186 981
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте,
Някой има ли адекватна информация какво става с Оазис 6, ще се завършва ли или още нищо не се знае. Преди няколко дена бях и има все още много хора по строежа, до колкото видях си тече работата усилено.
Почти не остана да се завърши секция А, дано няма фалове точно накрая.

Мерси предварително !

# 766
с.с.с., ама ще ти се да бутат панелки, много ти се иска. Но няма да стане скоро.
Аз моята игра съм я нагласил, нищо не ми се иска, дреме ми за мухливите панели.Ама ви се чудя на вас толкова самоотвержено стоите на амбразурата и редувате оди за възхвала на нещо което е отживелица и с изчерпан експлоатационен срок.В бившата ГДР събориха 80% от панелките.Защо мислите държавата реши в тая немотия да налива милиарди за саниране.Който има очи да гледа....

# 767
  • до най-прекрасния мъж
Наливат пари,   уважаеми,  защото голяма част от населението в панелки живее и ако рекат да ги бутнат,  всяко дръзнало правителство ще бъде бутнато от народа.  Почети малко за частната собственост в Западна Европа,  пък после пиши недомислици. 
Който има мозък,  да си прави изводите.
И,  между другото,  80 % от новото строителство няма да го бутнат,  то само ще падне,  както е тръгнало да се строи.  hahaha

# 768
Относно панелките има живот в тях, но само, ако се санират както трябва, а именно подсилване на заварките и тогава полагане на топло и хидроизолация иначе всичко е безсмислено и наистина ще станат опасни сгради.

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 22:22 от BigmamaBigmama

# 769
Абе само за мене ли е проблем че оазис 4-6 се намират до пловдивския затвор кой би взел апартамент до затвора другото че са наблъскани нереално много хора на единица площ няма да го говорим
Абе!?!?!
Като ти пречи не си взимай там апартамент,кой те кара да пишеш в темата за Оазис?
нямам право да пиша в темата ли? Няма да си взена апартамент да и ако искаш мога да ти дам няколко важни критерия които хората които купуват там пропускат, искам да ви видя блока с 2000 жители след 20 години на какво ще прилича. Как може да се наблъскаш с 2000 човека на площ 5-дка. а цената съвсем не е ниска на кв.м като искаш новонстроителство има малки сградки на същата цена, на мене наистина ми е интерсно да чуя силните черти на тези оазиси че аз като гледам това за мене си е чиста набутка купувам имот в момента обапе оазиса няма и един + с който да ме привлече

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 02:18 от bloodripperr

# 770
  • Пловдив
С.с.с., аз ако не чета, и банките ли не четат,та отпускат кредити за панелки,? А за Оазисите спряха кредитирането. Всъщност почти никоя банка на работеше с Оазис. А сега пък съвсем.

# 771
Ако банките са спряли кредитирането..... отече. Та те половината хора поне са с кредити. И кво прайм...

# 772
# 773
  • Пловдив

не знаех, че Русия е в ЕС   Joy , с.с.с. пишеше за евродирективи едва ли не.
То и в Пловдив има от т.нар. Хрушчовки, но те съвсем не са панелни.
Абе, дето се казва, човек трябва да умее да отсява новините и особено написаното в тях.

# 774
Ако банките не отпускат кредити в момента едва ли е защото е некачествено стройтелството или е с 2000апартамента и поради други причини.Всички знаем какви.

# 775
И в центъра на Токио доскоро имаше хрушчовки, но ги събориха. Япония също не е в ЕС. Ако не вярвате ще дам линк към видео в Ютюб, където руснак Сергей Куваев е заснел въпросните блокчета 2 години преди да ги съборят.
Мои познати, които живеят в Луисвил щат Кентъки си идваха до Бг за да си продадат панелното жилище. Питах ги защо. А те ми отговориха, защото панелките нямат бъдеще. И САЩ не са в ЕС.
А това, че ние сме в ЕС е още по-зле за нас. Ще ни наложат стандарти и изисквания.
Нямам нищо против панелките. Самият аз имам няколко такива. Но ще ги продам скоро. А вие както си решите.
Работя в строителния бизнес от 2004 година и знам как се строи в момента. Не ме учете, моля. На краставичар краставици...
Форума не е за да се караме и нападаме, а за да си помагаме с информация и съвети.

# 776
Знаете ли в момента колко струва жилище в пловдивските хрушчовки до ВСИ? 14000евро. Питайте Андрея Сейкел от Кондор имоти. Това ще стане с цените на панелните жилища след 10 години. А след 20 няма да могат изобщо да се продадат. BTW до ВСИто не са панелки, а са с половин метрови тухли и все пак са непродаваеми. Това са жилища в които не се е предвиждало дори да има баня. Имат само тоалетна метър на метър и хората са принудени да се къпят над нея. С една дума не стават. Морално са остаряли.

# 777
Къде са тези хрушчовки до ВСИ?

# 778
Бул. Санкт Петербург от номер 15 до 27. Зад сградата на торти Чочко. Срещу Макдоналдс се пада. Триетажни, жълти градски недоразумения.

# 779
Бул. Санкт Петербург от номер 15 до 27. Зад сградата на торти Чочко. Срещу Макдоналдс се пада. Триетажни, жълти градски недоразумения.

Да, разбрах. Срещу поделението.

Общи условия

Активация на акаунт