2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 186 953
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 825
София засмуква парата на цялата държава.

От държавата София нищо не засмуква. София е нетен донор в бюджета, което ще рече, че се вземат от приходите на София за да се дадат на други градове, които са нетни бенефициенти.
Боже,  ти имаш ли идея какво пишеш или колкото да не заспиш драскаш.Имаш ли идея колко е бюджета на всички министерства, агенции,управления  и висши държавни структури за заплати и поддръжка там.Около 80000 човека са, за логистиката не говорим. Заплата 1500-5000.Помисли пак!!!!!

Че те да не са Софийски??? Те са национални.  Аз говоря за данъците, които събира София и от които и вземат част за да се дадат на друг. А с останалото София сама си строи метро, булеварди, естакади и т.н. купува рейсове и трамваи и прочее. Държавата не и дава пари за това. А министерствата са държавни учреждения и се хранят от държавния бюджет, но те не работят конкретно и само за София и Софиянци.
Верно ли? Не я знаех тази работа. Да вземем да им дадем и половината бюджет на Пловдив щом е такава работата.

# 826
Ми станете столица и нека при вас да дойдат, София няма пряка полза от тези учреждения. Може пък малко да намалее навалицата.

# 827
Благодаря на Pi_Pi за смисления отговор.
Към останалите (к.к., c.c.c. и др) - Да, напълно нормално е човек, когато отиде на сделка при Нотариус, да не е ходил предварително при адвокати, съдии, прокурори, дознатели, врачки, и др., поради простата причина, че нотариуса би трябвало да гарантира за истинноста на сделката! А и как да питам горните институции, като те информацията ти я дават на самата сделка??? Не може човек предварително да е подготвен за всичко! А питам тук във форума, тъй като оазисите са почти 7 бр. завършени, все някой ще знае, нали така?! Нали затова е форума, за да си помагаме с полезна информация едни на други!

# 828
Много правилно форума е за това.Ако имаш въпроси да получиш отговори.А не глупости.Тук всяка информация и важна.

# 829
Как е?
В петицата почти няма работници....лоши слухове витаят...то след тях едва ли ще има и взрив на желаещи за покупки та доминото взе да пада.
Не вървят добре нещата в Оазиса ама какво да прави човек - късмет Simple Smile
Успех!  Joy Joy Joy

# 830
Има,няма работници ,започнатите Оазиси ще се довършат!!!

# 831
Да вярно и колкото и да им се иска на хората да се провалят Оазис започнатото ще се довърши.Който купил на тази цена купил който не е ще е над 500-600€ кв.в.

# 832
600 evro за оазис - пълен смях. Няма кой да ги даде  Laughing сега се лъжат хората,  но дигнат ли над 500 цената ще си стоят празни тия зандани  Crazy

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 08:52 от BigmamaBigmama

# 833
Здравейте, мами и татки (както казваше дъщеря ми) Simple Smile
Имам нова достоверна информация, която нямам търпение да ви споделя, но не ми дават. И все пак скоро ще пиша, така че следете темата. Приятна почивка! Yum

# 834
Ееее сега само загатване. Сподели Wink

# 835
В ктайна сметка на онези двамата братя Ицо и Паулин ли е Фламинго ГРуп? Истина ли е, че Христо е забегнал зад граница или съм разбрала погрешно?

# 836
Погрешно си разбрала! Ицо си е тук, вчера се видяхме.

# 837
Истината е че обектите ще се довършат.Кой къде си почива си е негова работа.

# 838
Погрешно си разбрала! Ицо си е тук, вчера се видяхме.

Е, това е чудесно. Значи са спекулации на жълта преса.

# 839
Можеш ли да уточниш, къде си го прочела?

Общи условия

Активация на акаунт