Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 94 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
За маркетинг говорех. В частност за ревютата на продукти от други марки. С две думи - всичко е ужасно, само ние сме бели и добри. В детайли е много по-зле всъщност.

Аз съм съгласна с част от ревютата - продукти, които аз самата съм пробвала. Като Ла Прери и Шисейдо например, които са пълно разочарование. Работех в началото в един от големите козметични магазини като гримьор и имах шанса да ползвам различни марки.
Но това е мое лично мнение.
На мен продуктите на Пола много ми харесват и ще продължавам да ги ползвам, докато не намеря по-добри.

Пола имат доста положителни ревюта за продукти на така наречените масови марки като Макс Фактор, Лореал и дори Орифлейм. Които аз лично не бих ползвала.

Няма лошо, че за много от марките казват, че са въздух под налягане, име и лъскав мърчандайз.

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 10:33 от bubanka

# 646
Пола има ревюта за всички марки и според тях, всичко е много зле, добре че са те. Аз поне не съм попадала на нищо поне малко обективно. Пак казвам че е субективно, но аз просто никога не бих погледнала техен продукт.

# 647
Няма да влизам в подробности, но според Пола не всичко е зле. Има доста положителни отзиви за хиляди продукти, търсила съм за определени кремове, грим, спирали.  Това, което отчитам като минус е, че за много нови (от преди 5г. продукти) няма ревюта. Както и за доста нови марки.

Всеки решава какво да ползва и да не ползва. Peace

# 648
  • Варна
Stardust@, мерси!  bouquet
Странно ми е, че най-високият фактор за суха и нормална е 30, с 50 има само за мазна...

sl, ти какво ползваш с 50+?  Hug

# 649
  • тук и там
И аз харесвам Пола. Открих продуктите им преди две години някъде и направо се родих. При мен специално -2 процентовия тоник  със силицилова киселина за мазна кожа ,ми се отрази супер добре на кожата. От тогава  ползвам тяхната козметика,но има неща и от които не съм доволна-в смисъл,че не работят добре за мен.Например Немибацин бустъра така си стои,не мога да разбера за какво точно да го ползвам даже.Слагах по няколко капки-обаче освен усещането за подсушаване ,друго като ефект и усещане не видях. Базата,която купих последно -със 30 фактор,ми омазнява допълнително лицети-не веднага,но след няколко часа започвам да лъщя. Не оставам обаче без измиващ продукт за лице и без лосион със силицилова киселина.Кремът им за очи също вече ще ползвам постоянно-за мен е добър продукт,не прави чудеса-но поне не ми е сух контурът,както след всички останали кремове които съм ползвала.Аз подпухвам ако ползвам масла за тази зона,имам два крема  със ретинол на друга марка,които ми щипят обаче,а хидратиращите кремове ми попиват много бързои не усещам хидратация .На Пола кремчето ми е окей във всяко отношение.Ползвам и ретинола на Пола-лилавата опаковка.

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 09:42 от Kaisia

# 650
Значи влизам тук с похвала.  Joy
Киселинната маска на The Ordinary e mnogo dobra. Никакво раздразнение, удобна за ползване, кожата светва! Харесва ми, че е маска, а не серум, че вече ползвам по 2 - 3 серума на веднъж и нямам възможност да наслагвам и пилинг в ежедневната рутина. Получих една поръчка и от този им бранд, но както винаги за ефективност няма как да сравня, щот трябва поне за месец да спра други продукти за тест, а аз само добавям към режима.  Joy
Това е маската:
http://theordinary.com/product/rdn-aha-30pct-bha-2pct-peeling-solution-30ml
Този серум е егати воднистия (ползвам сутрин и вечер уж там, където има бръчки, но то заради консистенцията отива на цяло лице):
http://theordinary.com/product/rdn-argireline-solution-10pct-30ml
Почнах и смесените ретиноиди. Харесва ми като апликация:
http://theordinary.com/product/rdn-advanced-retinoid-2pct-30ml

Освен това продължавам с пептидния серум на Хиламид вечер и витЦ на Мад Хипи сутрин. Абе... Много серум, много нещо.  Joy

# 651
  • някъде под слънцето...

sl, ти какво ползваш с 50+?  Hug

От както изчистих петната преди няколко години, ползвам това.Подходящ е  за след пилинг.
http://www.salutemshop.com/es/fotoprotectores-solares/189-fotopr … 470001631688.html

За подновяване най удобни са ми стиковте.Един от любимите ми  за свръх чувствителна кожа и за след оперативни белези.
http://www.salutemshop.com/es/fotoprotectores-solares/201-fotopr … 470002091818.html

Когато  имам  повод ( тук през лятото слънцето е доста активно чак до 22 .30 ) искам да съм   с озарено лице ,  защото  на практика крема  няма цвят.
https://www.elcorteingles.es/perfumeria/A7309202-crema-bright-re … --giorgio-armani/
Но поръчах защитния с ретиноиди  , който показах на предната страница и мисля да го пробвам, защото е с много добри ревюта.

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 11:35 от sl

# 652
  • тук и там
И аз си търся хубава слънцезащита. Ползвам на Пола в момента,но 30-ти фактор.Средна работа ,според мен е като качество-прави ми и кожата по-бяла.На повечето кремове пише че не са комедоногенни, но на практика се оказва ,че не е така.Между другото-една дерматоложка ми каза,че е нормално кожата да реагира със повече замърсяване   и себиум  през лятото,защото така се защитава от слънцето.(това в случай ,че не ползвате ексфолиращи продукти важи) Mr. Green

# 653
Всички продукти със слънцезащита стоят по-бели.
Отделно не са подходящи за снимки, лицата изглеждат бледи.

# 654
Много да похваля слънцезащитата на Korff 50+,няма никакво побеляване.Опит от последната седмица,много суха е кожата ми .

# 655
  • някъде под слънцето...
Не всички.Зависи от консостенцията (течни (спрей),  флуиди , кремове, стикове, ,  BB, пудри, ФДТ)
Години наред се опитвах да се избавя от петна с применлив успех,  пробвала  съм какво ли не , на всевъзможни марки.
Предлагат тонирани защитни .Има и много BB с фактор 50%, също ФДТ и пудри
След месец с ретиноиди, лицето ми буквално светна и спрях да използвам    BB и фдт.Когато искам да изглеждам перфектно добавям малко  BB    към защитата.

# 656
четох, че всички си проличават на светкавица.

От тогава за снимки гледам да не слагам спф.

# 657
  • някъде под слънцето...
Когато са ми правили професионален грим за снимки не са ми слагали слънцезащитни.Има  много продукти от декоративната козметика , които на снимки дават нежелани ефекти.
Мислех, че  тук говорим за ежедневна рутинна грижа .

# 658
  • Чукарландия
Слънцезащита само с физични (минерални) филтри белее на кожата. Такава с химични или смесени филтри, не оставя бял филм по кожата. Peace

# 659
Когато са ми правили професионален грим за снимки не са ми слагали слънцезащитни.Има  много продукти от декоративната козметика , които на снимки дават нежелани ефекти.
Мислех, че  тук говорим за ежедневна рутинна грижа .

При мен има снимане в работно време не всеки ден, но поне 1 път в месеца. И е добре да съм подготвена до колкото мога Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт