Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 94 222
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Цитат
от няколко години ми излизат и петънца по ръцете - вече мажа и там
Аз от дете (или от пубертета, не помня вече) имам лунички и по ръцете, освен по лицето, а в последните години са се появили и на гърба.  Sunglasses  Не съм червенокоса, с тъмна коса съм. Не ми пречат особено, докато са с размер на лунички, а не на по-големи петна.

# 706
Бубанче, не. Аз съм на 32 и мои връстнички от няколко години се борят със слънчеви петна. Аз нямам, но преди повече от 10 години забелязах, че кожата ми е неспособна да хване тен. Леко зачервяване и после пак бяло. А преди от втория - третия път на плажа имах толкова красив загар... Явно наистина нещо много лошо е станало със слънцето/атмосферата. 

Аз тен хващам, даже се чудя как да се отърва от него, че вече не си помня цвета на кожата.
Петна ми излизат откакто се помня. На ръцете още нямам, но те май не са свързани със слънцето.

# 707
Дами,в издирване съм на околоочен слънцезащитен крем.Досега един на ISISfarma spf30 и един Lancaster spf 50,някой отзиви ?

# 708
Аз мажа върху очите това, което мажа на цялото лице, но преди това съм се намазала със съответните продукти, включително и околоочен. Слънцезащитните не хидратират обикновено. Иначе от мен глас за Ланкастър. Не са ме предавали никога продуктите им и всъщност са най-доброто от слънцезащитните, които някога съм ползвала. Даже на дъщеря ми млечно бялата кожа, склонна към лунички, никога даже не се е зачервявала, когато е била намазана с техен продукт. А тя под чадър не стои.

# 709
Благодаря,Check please,и аз така,но когато отиде малко количество към очите и имам едно пощипване понякога.Затова реших,че ще търся специално околоочен.

# 710
Да, щипят обикновено слънцезащитните продукти, но внимавам да не приближавам много окото, а и винаги съм с очила на слънце, така че не ми е фатално ако не е добре намазано в тази зона.

# 711
  • някъде под слънцето...
Дами,в издирване съм на околоочен слънцезащитен крем.Досега един на ISISfarma spf30 и един Lancaster spf 50,някой отзиви ?
[/qu0ote]
Стикът, който постнах на предната страница може да се употребява и  за контура .Тониран е.

# 712
Обещах да пиша преди като купих този продукт:

https://www.naturisimo.com/products.cfm?id=3459&type=Toners% … tMCFRSeGwodjFsKcg

На мен много ми харесва, пръскам го преди грим и накрая като фиксатор. Възможно е да има и по-евтин вариант, но аз лично засега не бих го заменила. Мислех да си взема метеорити, но гледах много противоречиви видеа на рускини и се отказах.
При мен ефектът е сияеща кожа след финалната 'краска' на грима. Мирише страхотно, много свево. Мисля да си взема и малка разфасовка като летя, кожата ми ужасно се дехидратира по време на полетите и поне ден след това изглежда ужасно. Страхотен продукт, горещо го препоръчвам на жени със смесена и суха кожа.

# 713
От метеорити не се отказвам за нищо на света и имам като за два живота.  Mr. Green Какво обаче е общото между тях и този спрей, каквито между другото има много видове?
Аз мисля да си взема Skindinavia.

# 714
От метеорити не се отказвам за нищо на света и имам като за два живота.  Mr. Green Какво обаче е общото между тях и този спрей, каквито между другото има много видове?
Аз мисля да си взема Skindinavia.

Показаният продукт не е ли за премахване на грим?

Caudalie е елексир, за освежаване, озаряване, естествен блясък на лицето (без да мазнее) и leave on.

# 715

Показаният продукт не е ли за премахване на грим?

Мда, грешка в линка, този е за след премахване на грим.  ooooh!  За това става въпрос:
http://skindinavia.com/products/the-makeup-finishing-spray.html

# 716
Този е по-широкоспектърен, не е само за фиксиране на грим.
ето описанието, на който му се чете и защо е по-различен от останалите:

the Caudalie Beauty Elixir formula is a blend of tonic and serum. With grape extracts to promote radiance, you’ll notice your pores appear smaller while your complexion appears smoother.

An ideal treatment for skin lacking radiance, Caudalie Beauty Elixir acts as an anti-dull complexion treatment for smokers, a priming base for make-up. Including refreshing extracts of grape, toning rosemary, astringent organic mint balm and uplifting mint essential oils this Beauty Elixir soothes and prepares your skin for further treatments.
Directions of use:
Apply after cleansing for a skin pick me up.
Apply between your foundation and powder to perfectly set make-up.

# 717
Ясно.  Peace И все пак не заменя/отменя метеоритите.  Laughing

# 718
  • някъде под слънцето...
Двета продукта нямат нищо общо.
Ползвах водата на унгарската кралица преди 8 или 8 гпдини.Тпгава не видях никакъв ефект.Не повторих.
Виждам, че опаковката е различна от моята.Може да са  подобрили съдържанието.

# 719
Ясно.  Peace И все пак не заменя/отменя метеоритите.  Laughing

какъв е ефектът от метеоритите? Сега не предлагат много разновидности, има пудра и кутийката с 3-те цвята? Питам от интерес, защото търсих нещо да дава блясък на кожата без 'седефен' или мазен и уголемяващ порите ефект. Близо до мен ги няма да ги пробвам на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт