Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Какво ще кажете за това? Аз по принцип харесвам и много ползвам такива мистове , но не бях намирала с фактор . Дали ще може да се разита за поддръжка през деня на него? За екраа на Кларенс казват, че има 8ч защита, но не намирам такова инфо. Ако е така, ме устройва следобед да пръскам с водата.
http://www.enzo.bg/bioderma/hydrabio-eau-de-soin-khidratirassha- … itna-mgla-spf-30/

# 421
  • Варна
Sissi 81, благодаря ти  Hug
Ще разгледам днес пудрата на Клиник.Дано е налична в Дъглас.

# 422
  • Deep in Clinicals
Sissi 81, благодаря ти  Hug
Ще разгледам днес пудрата на Клиник.Дано е налична в Дъглас.
Моля те, пиши после дали я има bouquet

Скрит текст:
Какво ще кажете за това? Аз по принцип харесвам и много ползвам такива мистове , но не бях намирала с фактор . Дали ще може да се разита за поддръжка през деня на него? За екраа на Кларенс казват, че има 8ч защита, но не намирам такова инфо. Ако е така, ме устройва следобед да пръскам с водата.
http://www.enzo.bg/bioderma/hydrabio-eau-de-soin-khidratirassha- … itna-mgla-spf-30/
Аз се чудя дали такива продукти биха били подходящи за хора с контактни лещи Thinking

# 423
  • Варна
Catalano, има я пудрата на Клиник в Дъглас.
Струва 59 лв. без намалението.

# 424
  • Deep in Clinicals
Благодаря, балеринка Simple Smile

Аз междувременно поръчах тази пудра. Ще дам отзиви като пристигне.

# 425
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пилинга е американски комплект - измивен гел за лице преди пилинга, киселината 10 или 15%, хидратиращ крем с ХК за след пилинга... Разбира се гела и крема могат да не се купуват, а да се заменят с каквито имаш под ръка... Крема да е силно хидратиращ обаче... Нанасям го само вечер преди лягане и сутрин задължително слънцезащитен с 50+ фактор... Ползва се само зимата, иначе може да докара петна при слънчево време... Кожата се обновява и се подмладява един вид... Марката е RE fresh skin therapy... Имат плодова, млечна, салицилова киселина, серум с вит.С и много други... Киселината се намазва на тънък слой на лицето и се държи кратко, започва се от 1 мин до към 5-6 мин в зависимост от поносимостта... Започва да пощипва и измивам със студена вода... Лесно, удобно, бързо... Не се нанася на раздразнена кожа, пъпки, обелена кожа и рани...  Peace Прави се цяла зима или до свършване на шишенцето с киселината... Излиза много по-евтино от подобна терапия в салон... Grinning

Много благодаря!  Hug Изключително изчерпателно и полезно.  bouquet
Записвам си марката за есента, така или иначе не ползвам избелващи продукти през пролетта и лятото. Дори и ретина и ретинола спирам - имам петънца и предпочитам да не рискувам, въпреки че ползвам SPF 50 целогодишно.

# 426
Защо винаги получавам зачервяване при употреба на кремове против бръчки. Използвала съм на Лореал, Гарниер, Лирен. Не съм си взимала скъп крем, защото ме е страх, че ще си дам парите и няма да го използвам. Единствения крем, от който не получавам зачервяване е Нивеа. Може би трябва да се насоча към медицинска козметика newsm78

# 427
  • Варна
Вероятно кожата ти реагира на някоя/и съставка/и в тях.    Няма такова нещо като "медицинска козметика". Чисто и просто маркетингов трик. Но ти си преценяваш.

# 428
Много ми е мъчно, че така се получава Confused Мога да ги използвам само вечер, защото на сутринта зачервеното изчезва. Но и тогава не е приятно, защото освен зачервеното има и щипене. Вероятно е от някоя съставка. Преди време накарах мъжа ми да си сложи няколко пъти от един крем, който ме зачервяваше-маза се и нищо му нямаше Cry Cry

# 429
  • Варна
Много ми е мъчно, че така се получава Confused Мога да ги използвам само вечер, защото на сутринта зачервеното изчезва. Но и тогава не е приятно, защото освен зачервеното има и щипене. Вероятно е от някоя съставка. Преди време накарах мъжа ми да си сложи няколко пъти от един крем, който ме зачервяваше-маза се и нищо му нямаше Cry Cry
Може да прегледаш съставите им и да видиш дали някой компонент не е общ...знам ли Rolling Eyes

# 430
Защо винаги получавам зачервяване при употреба на кремове против бръчки. Използвала съм на Лореал, Гарниер, Лирен. Не съм си взимала скъп крем, защото ме е страх, че ще си дам парите и няма да го използвам. Единствения крем, от който не получавам зачервяване е Нивеа. Може би трябва да се насоча към медицинска козметика newsm78

Brianna, трябва да си потърсиш крем с по-лека формула и с повече растителни съставки, защото явно кожата ти е по-чувствителна. Аз за това предпочитам натуралната козметика. Peace

# 431
 ...честит празник с малко закъснение!!! Ползвам Redermic R вечер и Redermic C SPF 25 сутрин на  La Roche Posay от 4 месеца... Продължавам само с тях, защото резултатът е наистина удовлетворяващ, а и са продукти за чувствителна кожа(моята e). Трябва и търпение.. bouquet

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 08:57 от Гая

# 432
Аз започвам работа в 8:30 и не използвам слънцезащита преди това. В офиса слънце няма, след работа също не ми е нужна.
Затова не разбирам прекаляването със слънцезащитните продукти от хора, които работят на закрито през целия ден.

Зависи от слънцето. Аз ако излизам сутрин в 7 от нас за да вляза в колата или да се кача на автобуса, после вървя няколко крачки до офиса, после обедна почивка с притичване до заведение и накрая повторение на упражнението с колата/автобуса, и през това време не съм намазана с много качествен продукт против слънчеви лъчи, за максимум две седмици ще съм с петна, които нямат махане с месеци. И това е поне 7-8 месеца в годината. Фактори от рода на 30 и за простиране на балкона не стават, в моя случай. Но с петна съм се сдобивала и в България и също мажех зимата с 30 фактор, лятото с 50 и то без да се излагам на слънце. Те петната са най-малката екстра от слънцето.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 00:49 от Анонимен

# 433
Аз започвам работа в 8:30 и не използвам слънцезащита преди това. В офиса слънце няма, след работа също не ми е нужна.
Затова не разбирам прекаляването със слънцезащитните продукти от хора, които работят на закрито през целия ден.

Зависи от слънцето. Аз ако излизам сутрин в 7 от нас за да вляза в колата или да се кача на автобуса, после вървя няколко крачки до офиса, после обедна почивка с притичване до заведение и накрая повторение на упражнението с колата/автобуса, и през това време не съм намазана с много качествен продукт против слънчеви лъчи, за максимум две седмици ще съм с петна, които нямат махане с месеци. И това е поне 7-8 месеца в годината. Фактори от рода на 30 и за простиране на балкона не стават, в моя случай. Но с петна съм се сдобивала и в България и също мажех зимата с 30 фактор, лятото с 50 и то без да се излагам на слънце. Те петната са най-малката екстра от слънцето.
newsm10
В допълнение ще прибавя, че следвам единствено съветите на дерматиложката ми. Peace И според нея  /и не само, справка в нета/ дори вкъщи/офиса прониква вредното лъчение и по-скоро може да спестим сутрешната козметика, отколкото защитата от слънцето, особено пък лятото. Peace
А дерматоложката ми е онкодерматолог. Wink
Всеки си има глава на раменете да решава как да се грижи за себе си, нищо лично, просто споделям. Simple Smile

# 434
  • София
Чек, явно кожата ти е много чувствителна към слънцето.
Явно и всичко е силно индивидуално.

Аз нямам нужда от слънцезащита, ако се показвам навън за 15 минути.
За разходка в обедната почивка и СПФ15 ми е напълно достатъчен. Аз и на плажа не ползвам по-висок фактор.
Сега заради третиноина ще се сдобия с нещо по-силно, но пак няма да ползвам излишна химия през зимата, вкъщи или рано сутрин/късно следобед.

Общи условия

Активация на акаунт