Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Имате ли опит с последния тренд, козметикета на DECIEM и по-конкретно с The Ordinary? Големи суперлативи чета за серумчетата от по 5 евро, и то от известни гурута, но едни химически заглавия има, дето ми звучат близо до теорията на Хокинс и хич не мога да се ориентирам. Confused

Аз като цяло от други техни брандове съм много доволна. От The Ordinary имам само един крем, който не съм отворила още, от няколко дена се каня да направя поръчка, но все още фдт-ните им не са налични.
Вместо Buffet според мен е по-добре да се купи серумът на Hylamide, по-скъп е в техния сайт но в boots и lookfantastic ги намалят периодично.
Иначе от това, което съм чела, съм подбрала:
Advanced Retinoid 2%
Glycolic Acid 7% Toning Solution
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Argireline Solution 10%

# 541
  • София
Бри bouquet

# 542
missNoir, благодаря.  bouquet С това щипане, пропускам и отивам да чета темата за третиноин.

Аз сега ще поръчвам от DECIEM, но пише че имат огромно търсене и поръчките ще се бавят.

# 543
Аз имам 2-3 техни продукта, но засега ги ползвам от дъжд на вятър.

Моите фаворити от години са Полас чойс.

# 544
Здравейте ,аз много четох за третиноини  понеже съм в красивата възраст на вече  50 годишните,дори си накупих ,някои неща ,бих искала да питам ММ70 ТОВА добро ли е http://www.ebay.co.uk/itm/NATURAL-VITAMIN-A-RETINOL-1-RETIN-SERU … 313281317?_trksid

# 545
Някой с опит на Ретин А около очите? Ползвам от около месец 0,05. Два пъти в седмицата ( веднъж три пъту). Кожата ми вече почти не се зачервява и аз реших,че е свикнала и реших да премина с мазане около очите. Първият път разредих с овлажняващ крем. Но следващият нанесох направо чист. Нямаше зачервяване, само кожата там стана много чувствителна, което е нормално. Но на следващата сутрин .... имах дъъъъъъъълбоки бръчки под очите, а пачия крак стигаше до ушите ми . Иначе е почти незабележим. Спорд мен съм пресушила много и от  това са се получили. Започнах ударно да овлажнявам с алое вера гел...няма зачервявания, нито щипане. Но и ... не виждам особено да са се заличили тези дълбоки линии. Някой правил ли е тази глупост?

# 546
Някой с опит на Ретин А около очите? Ползвам от около месец 0,05. Два пъти в седмицата ( веднъж три пъту). Кожата ми вече почти не се зачервява и аз реших,че е свикнала и реших да премина с мазане около очите. Първият път разредих с овлажняващ крем. Но следващият нанесох направо чист. Нямаше зачервяване, само кожата там стана много чувствителна, което е нормално. Но на следващата сутрин .... имах дъъъъъъъълбоки бръчки под очите, а пачия крак стигаше до ушите ми . Иначе е почти незабележим. Спорд мен съм пресушила много и от  това са се получили. Започнах ударно да овлажнявам с алое вера гел...няма зачервявания, нито щипане. Но и ... не виждам особено да са се заличили тези дълбоки линии. Някой правил ли е тази глупост?
Аз   Аз  Mr. Green свърших тази глупост  със същия резултат.Бръчките,които са се появили са от подпухването и изсушаването бих казала и изтъняването на кожата .Трябва малко време ще се оправиш.Хидратирай често.Без грим,може и да се пообелиш и ще мине. Grinning

# 547
Ползвам 3 червила целогодишно - по едно на Kryolan, Lancome i Armani.

# 548
Под какво име да се търси третиноин
 в Англия?

# 549
  • тук и там
Аз имам доста червила,но нещо последно време не се харесвам със никое.Миналата седмица купих две на Ланком,уж се харесах във магазина,обаче на дневна светлина се оказа друго.Само купувам и трупам,накрая няма със какво да се начервя като тръгна да излизам. Blush Stardust,ти кои ползваш ?Трябва ми нещо свежо,но и ежедневно.Нюда ме правят много бледа и болнава нещо,другите пък са  ми все или ярки или твърде тъмни.
Между другото-днес намерих по един изостанал тестер на два корейски бб крема.Преди не ми харесваха въобще как стояха на моята кожа, сигурно са от година и половина поне,но днес по случайност ги видях ,пробвах и  се харесах.Утре ще тествам пак.Та добре е от време на време да даваме втори шанс на козметиката,която имаме.Предполагам,че кожата ми се е  променила през този период-днес поне не лъснах след един час,както се случваше преди със този крем.

# 550

Зоната около очите не се третира с третиноин. Изрично го пише в указанието на моя крем.

Аз също избягвам назолабиалните и зоната от двете страни на устата точно под долната устна. С метода проба-грешка установих, че там не ми понася. Пресушава кожата, зачервява се и се бели и изглежда зле.

Също не слагам на врата. Аз по принцип мажа шията, деколтето и горната част на дланите с всичко, което слагам на лицето си, но третиноинът там не ми понася. Нямам бръчки на шията, но след две мазания с третиноин се появиха едни черти. Сега след месец хидратация изчезнаха, но се бях стресирала тогава.

# 551
Това ми е любимото за всички сезони, понякога го смесвам с други цветове (една идея по-тъмно или ярко):

https://www.epayments.co.uk/epages/es117859.sf/sec723a9e17af/?Ob … cts/KR01212-LF401

Armani и Lancome ще ги погледна и ще ти кажа.

Имам едно ново на Лореал, много хубав цвят е ярък, ще ти напиша и него утре.  Hug

# 552

Зоната около очите не се третира с третиноин. Изрично го пише в указанието на моя крем.

Аз също избягвам назолабиалните и зоната от двете страни на устата точно под долната устна. С метода проба-грешка установих, че там не ми понася. Пресушава кожата, зачервява се и се бели и изглежда зле.

Също не слагам на врата. Аз по принцип мажа шията, деколтето и горната част на дланите с всичко, което слагам на лицето си, но третиноинът там не ми понася. Нямам бръчки на шията, но след две мазания с третиноин се появиха едни черти. Сега след месец хидратация изчезнаха, но се бях стресирала тогава.
Моят крем,обаче не е с третиноин,а с чист ретинол.Даже се препоръчва да се слага на назолабиалните линии и врата.Чистият ретинол е с по-меко действие от третиноина.

# 553
Kaisia, Аз да ти кажа не разбирам какво имаш предвид под свежо и ежедневно, но моите любими нюд са тези. Не са нюд в общоприетия бежов смисъл, а дават хубав естествен цвят на моите устни:
max factor rosewood
Clarins Joli Rouge Lipstick rosewood (пак Laughing)
chanel rouge coco legende
mac fanfare

# 554
Скрит текст:
Някой с опит на Ретин А около очите? Ползвам от около месец 0,05. Два пъти в седмицата ( веднъж три пъту). Кожата ми вече почти не се зачервява и аз реших,че е свикнала и реших да премина с мазане около очите. Първият път разредих с овлажняващ крем. Но следващият нанесох направо чист. Нямаше зачервяване, само кожата там стана много чувствителна, което е нормално. Но на следващата сутрин .... имах дъъъъъъъълбоки бръчки под очите, а пачия крак стигаше до ушите ми . Иначе е почти незабележим. Спорд мен съм пресушила много и от  това са се получили. Започнах ударно да овлажнявам с алое вера гел...няма зачервявания, нито щипане. Но и ... не виждам особено да са се заличили тези дълбоки линии. Някой правил ли е тази глупост?

Моят крем,обаче не е с третиноин,а с чист ретинол.Даже се препоръчва да се слага на назолабиалните линии и врата.Чистият ретинол е с по-меко действие от третиноина.

Не знам какво съдържа твоят крем и не коментирам твоят пост.

Тя пита за Ретин А, който съдържа третиноин. Аз имам опит точно с този крем, затова и отговарям.

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 08:48 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт