Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 94 212
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Хм... и на мен ми е интересно да чуя за ефекта от метеоритите. Много се бях навила да си ги купя, даже ги бях заредила в няколко кошници на магазини онлайн. Но реших все пак да ги тествам преди това. И добре, че го направих... Ефектът им върху мен беше кръгла нула... Никакво изсветляване, още по-малко озаряване... Просто никакъв ефект.  Confused

# 721
Метеоритите са просто една луксозна, скъпа пудра, според мен дори не много добра.
Още като ги пуснаха едно време към краят на 80-те не ми харесваха. Покрай суперлативите във форума се изкуших да си взема, смятах че може би някаква нова формулировка ще имат.
И аз не видях озаряване или въобще чак такъв УАУ ефек, който да оправдава цената им.

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 16:49 от Melany99

# 722
Точно след като гледах и прочетох такива мнения се отказах. Не мога и да ги върна от след като ги отворя, ако не ми харесат.

Без да се конфронтирам по никакъв начин с никого, този елексир при мен имаше точно такъв озаряващ ефект. Изсветляване аз не искам, напротив - тен - но не бронзант и не мазна кожа.
След грим сутрин много рано, когато е студено и няма слънце кожата ми изглежда уморена (докато мине 1/2 - 1 час) и суха. Като напръскам със спрея имам чувството че всичко си идва на мястото, закривам очите само.

https://www.youtube.com/watch?v=Zu_n9RoMqSQ

# 723
Метеоритите са просто една луксозна, скъпа пудра, според мен дори не много добра.
Още като ги пуснаха едно време към краят на 80-те не ми харесваха. Покрай суперлативите във форума се изкуших да си взема, смятах че може би някаква нова формулировка ще имат.
И аз не видях озаряване или въобще чак такъв УАУ ефек, който да оправдава цената им.

За мен пък са най-добрата пудра продавана някога. Не съм пробвала всички пудри на света, но съм пробвала и продължавам да пробвам много. Но всеки е свободен да харесва и купува каквото си иска.  Peace

# 724
Честно казано и на мен ми изтекоха очите да се зверя за ефект Joy. Нали си ги взех, пудря се Blush. Не знам на какво казвате озаряване, но цялото ми лице е в звездички, особено на вън, баш от което бягам най-много на дърти години Mr. Green. Ще видим лятото как ще са в жегите.....

# 725
Моят фаворит пудра е на Криолан Translucent powder ТL9. Прахообразна е, прозрачна и много лека. Няма блясък, матова, без натрупване.

# 726
vici75,
Къде са ти звездичките?  Laughing
Аз тъкмо заради тях уж ги взех.
При мен - никакви звездички няма! Simple Smile

Аз работя почти само на изкуствено исветление и търсех някаква пудра подобна на една лимитка на Шанел, която е със "звездички". Moon light 77.
Сега съм се запасила с една резервна такава и една Reverie 57 от същата лимитирана серия.

Stardust@ , аз точно матова не харесвам, че ми подчертава всички бръчки. Озаряващата някак си ги прикрива тези дефекти и дава малко цвят на изкуствено осветление.

# 727
Абе къде са ми звездичките, ами няма как да ти се покажа, ама съм лъснала и блеснала яко Grinning. Не знам от кожата ли зависи, от продукта ли от къде е закупен, ама аз само тях виждам. Средния цвят съм си взела. И другото което е с две четки ги нанасям, че нямам оригиналната. Имам една като пух буквално, е с нея ама хептен нищо не хващам ни от цвят, ни от звезди. Имам една по-твърда, там се закача от звездите явно Joy. Днес ще отивам за трета, пък дано нацеля...

# 728
vici75,

Stardust@ , аз точно матова не харесвам, че ми подчертава всички бръчки. Озаряващата някак си ги прикрива тези дефекти и дава малко цвят на изкуствено осветление.

Не знам как да го обясня по-добре, тази е много лека и ефирна и не подчертава бръчки. Лицето не изглежда китосано и го няма този филм, който сеп олучава понякога.

Препоръчайте такава озаряваща, точно за изкуствена светлина. И моят офис е с такава. Аз затова взех този елексир, не е мазен, дори на пипане няма мазнина. Аз не съм се отказала от метеоритите, ако ги видя някъде ще пробвам, но не знам кога. А и после трябва да видя как стоят на дневна светлина, не мога да пренебрегна и положителните ревюта. Искам да се уверя че няма да изсипя £45, ако не ми стоят добре. И докато ги намеря ще пръскам серума на Унгарската кралица.

# 729
  • някъде под слънцето...
Стандартните метеорити ги има във всички парфюмерии, които предлагат декоративна козметика на Гррелен .
Лимитките са изчерпани и могат да се намерят само он лайн.
Не харесвам как ми стоят пудри и не използвам.В случаите, когато искам да се напудря го правя с  натурален перлен прах..Ефекта е леко просветляеане  без да има изразен перлен блясък..

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 18:52 от sl

# 730
Да споделя впечатления от ретиноидите на The Ordinary. Много се притеснявах да не ми направят някоя поразия, но след почти две седмици мазане, няма зачервяване, сърбежи и въобще никакви подобни екстри, а аз съм правила жестоки алергични реакции от тоник на Нивеа и от българска розова вода.  Rolling Eyes
Ефект в по-дългосрочен план не знам какъв ще има, макар че видимо си харесвам повече състоянието на кожата, но мажа и с още три продукта на The Ordinary, така че не знам кой от тях допринася повече.

Ще споделя нещо и за този серум.
https://www.thebodyshop.com/en-ca/face/serum-concentrate/drops-o … e-serum/p/p000275

Освен че е много приятно за нанасяне и лицето почти веднага светва от него, това нещо свива пори. Направо ги заличава, като много хубав праймър. Гледам в силно увеличително огледало и ги няма.  Shocked Откакто живея на топло и влажно, постоянно се боря с тях и съм повече от доволна от този продукт.

# 731
Погледнах продукта на Бодишоп, имат друг подобен серум ит същата серия, който се казва Wonderblur. Би трябвало той да дава още по-добър резултат.

# 732
Wonderblur е просто праймър. Имам го и него. Нямат почти нищо общо, освен че са в зелени опаковки.  Laughing

Всъщност ти сигурно имаш предвид новия Wonderblur от серията Drops of Youth. Моят е този:
http://www.realstylenetwork.com/beauty/wp-content/uploads/sites/ … 1422027963885.jpg

Така или иначе не става дума за дори подобен продукт.  Peace

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 14:05 от Анонимен

# 733
  • UK
Момичета, много съм 'боса' по въпросите, но за какви метеорити, става въпрос? Може ли, линк  bouquet

# 734
Момичета, много съм 'боса' по въпросите, но за какви метеорити, става въпрос? Може ли, линк  bouquet

Това е пудра и няма предназначение да се грижи за кожата. Просто пудра.  Simple Smile

https://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/face/powders/meteorit … ing-pearls-powder

Общи условия

Активация на акаунт