SportsDirect-70

• 133 730
  • 736
  •   2
Отговори
# 660
Aз се отказах от очилата  Guess, поръчах на Адидас, отказах се понеже в описанието не пише нищо за защитата,а днес няма къде да отида в оптика да видя какво предлагат. Иначе на детето поръчах слипове и пантофи, много са евтини. Ей сега пуснах втора поръчка от пролижението, поръчах в GBP, май така идва най-евтино.

В условията на кода, пише, че е по 1 код на клиент.
Два пъти ли ви го прие?
Ako откажат поръчката, кога трябва да я откажат. Парите се блокирани, имам имейл, че ми благодарят за поръчката. Не съм видяла, че може по една поръчка, прие си кода всичко, естествено след преинсталиране на новото приложение.

# 661
  • София

Ako откажат поръчката, кога трябва да я откажат. Парите се блокирани, имам имейл, че ми благодарят за поръчката. Не съм видяла, че може по една поръчка, прие си кода всичко, естествено след преинсталиране на новото приложение.

Евентуално може да я откажат при обработката .

# 662
При мен приложението постоянно забива. Сигурно, защото се опитвам да се вмъкна в последния момент преди изтичането на промоцията.

# 663
  • Варна
Днес върнали на сайта всички модели очила гес, вчера имаше 8 модела Sunglasses Случайно се появиха като свърши безплатната доставка. Grinning
ЧНГ!

# 664
Днес върнали на сайта всички модели очила гес, вчера имаше 8 модела Sunglasses Случайно се появиха като свърши безплатната доставка. Grinning
ЧНГ!
Ей, опасни са. Много яки модели има. Може по-нататък да поръчам, макар и с доставка, си заслужават.
Двете ми поръчки от вчера са обработени и чакат куриер, спокойна съм Simple Smile

# 665
  • БГ
здравейте!
Да попитам: получихте ли вече слънчевите очила на Guess,моля за отзиви Flowers Hibiscus
за мен са супер, нося ги с удовоствие. И цвят и форма са ок.

# 666
На мен ми канселираха очилата Guess поръчани с безплатна доставка поради изчерпана наличност, което не е вярно. Има ги в наличност в момента Frowning1

# 667
  • София
здравейте!
Да попитам: получихте ли вече слънчевите очила на Guess,моля за отзиви Flowers Hibiscus
за мен са супер, нося ги с удовоствие. И цвят и форма са ок.

вие от кой модел си взехте?

# 668
  • Варна
И аз дебна 1-2 модела на гес, все се появяват и изчезват, в момента пак ги няма. Така и не можах да ги поръчам с безплатната доставка. И аз се чудя какви са тези наличности, дали изобщо се изчерпват и зареждат отново, или е някаква грешка в сайта.

# 669
Много е гадно да откажат така артикул. А имат ли защита очилата? Май чак догодина ще има безплатна доставка пак Simple Smile

# 670
  • have faith and be patient ..
Миналата година имаше само 2 - коледа и нова година ,предполагам и сега ще е така .

# 671
Току щи получих с Еконт поръчката с БД от Коледа, в провинцията съм.

# 672
Здравейте, направих първата си поръчка на 22.12  пише ,че на 27.12 е дадена на куриер, но все още я няма.Номера който ми е даден за проследяване пише, че не е актуален.Нормално ли е толкова дена да се бави ?

# 673
  • София
Здравейте, направих първата си поръчка на 22.12  пише ,че на 27.12 е дадена на куриер, но все още я няма.Номера който ми е даден за проследяване пише, че не е актуален.Нормално ли е толкова дена да се бави ?

Явно пратката  е с  Еконт и това е "нормално " за този куриер .

# 674

Явно пратката  е с  Еконт и това е "нормално " за този куриер .

Да с Еконт е изпратена, колко горе долу се бави, имате ли представа и дали ще ми звънне куриер или направо на адрес ще отидат ?

Общи условия

Активация на акаунт