SportsDirect-70

• 133 726
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Моята от началото на декември пристигна за около 2 седмици. От Еконт пращат съобщение в деня на доставката и име и тел.номер на куриера. А предишния ден има информация в сайта на Еконт, че е влязла в БГ.

# 676
  • София
Здравейте, направих първата си поръчка на 22.12  пише ,че на 27.12 е дадена на куриер, но все още я няма.Номера който ми е даден за проследяване пише, че не е актуален.Нормално ли е толкова дена да се бави ?

Явно пратката  е с  Еконт и това е "нормално " за този куриер .

Да с Еконт е изпратена, колко горе долу се бави, имате ли представа и дали ще ми звънне куриер или направо на адрес ще отидат ?

Утре трябва да ви я доставят според мен. Направо звънят като са отпред. Доста неудобно е с този Еконт Sad

# 677
  • Варна
Днес получих поръчка пратена на 29.12. Донесоха ми я на адреса, сутринта имах имейл, смс и телефонно обаждане от Еконт. А номерът за проследяване показва, че вчера вечерта е била натоварена от Русе, преди това нямах информация. Като цяло съм доволна от дрехите- пуловери за мен, дрешки за малкия, мъжки якета, спортни горници и долници. Чакам други 2 поръчки. Sunglasses

# 678
На мен ми канселираха очилата Guess поръчани с безплатна доставка поради изчерпана наличност, което не е вярно. Има ги в наличност в момента Frowning1
Аз бих им писала един остър имейл!!!

# 679
  • БГ
здравейте!
Да попитам: получихте ли вече слънчевите очила на Guess,моля за отзиви Flowers Hibiscus
за мен са супер, нося ги с удовоствие. И цвят и форма са ок.

вие от кой модел си взехте?
моите са Guess GU7392 Sunglasses
с твърд калъф и кърпичка. По принцип харесвам големи стъкла и тези са такива.

# 680
Здравейте, аз също имам няколко излишни покупки т.е. не уцелени размери
https://bg.sportsdirect.com/no-fear-motocross-graphic-t-shirt-me … ?colcode=59837695 , Л размер отговарящ на ХЛ-12 лв
https://bg.sportsdirect.com/adidas-performance-golf-polo-junior- … colcode=36918116- юношеска номерация Л размер 25лв
https://bg.sportsdirect.com/airwalk-hooded-jacket-mens-608167?colcode=60816703 - ХЛ размер 30 лв

# 681
  • София
На мен ми канселираха очилата Guess поръчани с безплатна доставка поради изчерпана наличност, което не е вярно. Има ги в наличност в момента Frowning1
Аз бих им писала един остър имейл!!!

И да им пише файда няма . Това е практика от години .

# 682
  • Бургас
Или ще отговорят, че не са си актуализирали информацията за складовите наличности. Т.е виждат се като налични, но всъщност са изчерпани. Случвало ми се е и с други сайтове.

# 683
Имам съобщение, че пратката ми е приета от куриер - wnDirect - не съм го чувала....

# 684
Моля за помощ, че не намерих инфо:
Искам да поръчам дамско яке - пухенка, но как да разтълкувам размер на артикула 42/36 - на какво отговаря?

# 685
  • София
Имам съобщение, че пратката ми е приета от куриер - wnDirect - не съм го чувала....

Ще дойде с Еконт.

Моля за помощ, че не намерих инфо:
Искам да поръчам дамско яке - пухенка, но как да разтълкувам размер на артикула 42/36 - на какво отговаря?

Линк на якето ?

# 686
искам да попитам нещо, направих две отделни поръчки на 25.12, едната са я пратили на 27 с еконт, номера за проследяване не работи и още не съм я получил. Както и да е, втората е с статус  PRE ORDER изтеглиха ми по отделно парите от картата за тази дето е пратена се показаха като минус в онлайн банкирането а за другата pre order ги бяха запорирали. Но днес ми ги върнаха в сметката а поръчката не е анулирана ами се очаква да имат стоката на 22.01.2018 и да я пратят.  какво трябва да направя в случая за да си вземат парите?

# 687
  • София
А как разбирате какво ви е отказано? Аз получих пратка с липсваща пижамка. Фактурата ми е за сума без да са я включили и от картата са ми дръпнати пари без пижамката. А в историята с поръчки ми е приета поръчката с пижамка и за сума С нея.
За първи път ми се случва. Чак като пристигна поръчката видях, че няма артикул Sad
Сега се чудя, дали ще ми откажат и очилата Guess?! Не са налични вече. А в поръчката ги имам като поръчани Sad

# 688
А как разбирате какво ви е отказано? Аз получих пратка с липсваща пижамка. Фактурата ми е за сума без да са я включили и от картата са ми дръпнати пари без пижамката. А в историята с поръчки ми е приета поръчката с пижамка и за сума С нея.
За първи път ми се случва. Чак като пристигна поръчката видях, че няма артикул Sad
Сега се чудя, дали ще ми откажат и очилата Guess?! Не са налични вече. А в поръчката ги имам като поръчани Sad

Oтворете си pdf фактурата от историята на поръчката - print invoice. Там пише- поръчано 1, изпратено 0 и по това се вижда, че е отказано. Иначе незнайно защо и във фактурата, и в историята, сумите на отказаните фигурират.

# 689
цялата врътка е че парите дето ми ги бяха запорирали по предварителната поръчка която уж ще я пратят на 22.01.2018-та- 57 лири или 126лв от както направих поръчката на 25.12 ми ги запорираха ( не се отчитат като разход- но ги няма от наличноста на картата-смисъл изпаряват се) и в извлечението по картата не фигурират (нито че са изтеглени нито че може да оперираш с тях- запорирани) и днес на 05.01.2018 ми ги възтановяват- мога да ги тегля или харча, а самата поръчка не е анулирана- а аз не искам да я анулират това е целия случай и се чудя какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт